Kurul mülakatı nasıldı biraz aydınlatabilir misiniz? Acaba dönüşler gelmeye devam edicek mi size ingilizce ve genel yetenek sınavı sonrası dönüş ne zaman oldu?
25 aralikta mail geldi 26 aralikta online kurul sinavina davet aldim
Mulakat sohbet havasindaydi tecrubelerimi sordular kullandigim programlari daha cok neleri bildiginizle ilgileniyorlar surec icin bilgi vermediler

25 aralikta mail geldi 26 aralikta online kurul sinavina davet aldim
Mulakat sohbet havasindaydi tecrubelerimi sordular kullandigim programlari daha cok neleri bildiginizle ilgileniyorlar surec icin bilgi vermediler
Bilgi için teşekkür ederim sizin adınıza sevindim. Bende çok umutluydum ama bana dönüş olmadı maalesef

Kusura bakmayın çok soru oldu ama Önceki tecrübeniz hangi birim üzerineydi ? Birde online mülakattı değil mi ?
Evet online kurul du 2 yonetici vardi surekli sorular sordular genelde is tecrubesiyke alakali hangi programlari biliyorsun gibi ben 2 yıldır yer hizmetlerinde calisiyorum butun birimlerde calistim hemen hemen

Evet online kurul du 2 yonetici vardi surekli sorular sordular genelde is tecrubesiyke alakali hangi programlari biliyorsun gibi ben 2 yıldır yer hizmetlerinde calisiyorum butun birimlerde calistim hemen hemen
Anladım çok teşekkür ediyorum verdiğiniz tüm cevaplar için.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.