emirrys
HavaPersonel.Com
30 kasımda ingilize ve yetenek sınavına girdim halen geri dönüş yapılmadı olumlu veya olumsuz geri dönüş alan arkadaşlar varmı lütfen yanıtlarsa sevinirim
Maalesef şu an yolcu hizmetleri olarak dönüş alan olmadı. Sadece harekat için işe alımlar yapıldı.30 kasımda ingilize ve yetenek sınavına girdim halen geri dönüş yapılmadı olumlu veya olumsuz geri dönüş alan arkadaşlar varmı lütfen yanıtlarsa sevinirim
Yapmazlarben sınava girerken yer hizmetleri için yazıyordu harekat içinde dönüş yapabilirler mi bana
Evet dönüşler olmadı hala beklemedeyim bende30 kasımda ingilize ve yetenek sınavına girdim halen geri dönüş yapılmadı olumlu veya olumsuz geri dönüş alan arkadaşlar varmı lütfen yanıtlarsa sevinirim
Ben havalimanında ordaki birkaç tgs personeliyle görüştüğümde; “ burası küçük bir alan nereye sığdırılacak ajet personeli bilmiyoruz” şeklinde yanıt almıştım sizce kaç kişilik bir personel alımı olacak yer hizmetleri bünyesinde ?Maalesef şu an yolcu hizmetleri olarak dönüş alan olmadı. Sadece harekat için işe alımlar yapıldı.
Bekleyenler var.
Ajet yer hizmetini kendi mi verecek yoksa tgs'den hizmet mi alacak henüz bilinmiyor. Eğer kendi verecek ise 200 kadar personel almak zorunda. Ancak hizmet alacaksa 30-40 personel ile çevirebilir.Ben havalimanında ordaki birkaç tgs personeliyle görüştüğümde; “ burası küçük bir alan nereye sığdırılacak ajet personeli bilmiyoruz” şeklinde yanıt almıştım sizce kaç kişilik bir personel alımı olacak yer hizmetleri bünyesinde ?
Ocak itibariyle tamamen ayrı hizmet verecekler diye biliyorum. Bakalım zaman ne göstericek. Dönüşler de hayli zaman alıyor olumlu olsa bile daha kurulu var onun sonucu var , var da varAjet yer hizmetini kendi mi verecek yoksa tgs'den hizmet mi alacak henüz bilinmiyor. Eğer kendi verecek ise 200 kadar personel almak zorunda. Ancak hizmet alacaksa 30-40 personel ile çevirebilir.
Dün kurul mulakatına girdim30 kasımda ingilize ve yetenek sınavına girdim halen geri dönüş yapılmadı olumlu veya olumsuz geri dönüş alan arkadaşlar varmı lütfen yanıtlarsa sevinirim
25 aralikta mail aldim 26 aralikta kurul mulakatina girdim gerisi nasil olur bilmiyorumEvet dönüşler olmadı hala beklemedeyim bende
Kurul mülakatı nasıldı biraz aydınlatabilir misiniz? Acaba dönüşler gelmeye devam edicek mi size ingilizce ve genel yetenek sınavı sonrası dönüş ne zaman oldu?25 aralikta mail aldim 26 aralikta kurul mulakatina girdim gerisi nasil olur bilmiyorum
25 aralikta mail geldi 26 aralikta online kurul sinavina davet aldimKurul mülakatı nasıldı biraz aydınlatabilir misiniz? Acaba dönüşler gelmeye devam edicek mi size ingilizce ve genel yetenek sınavı sonrası dönüş ne zaman oldu?
Bilgi için teşekkür ederim sizin adınıza sevindim. Bende çok umutluydum ama bana dönüş olmadı maalesef25 aralikta mail geldi 26 aralikta online kurul sinavina davet aldim
Mulakat sohbet havasindaydi tecrubelerimi sordular kullandigim programlari daha cok neleri bildiginizle ilgileniyorlar surec icin bilgi vermediler
ali bey mülakat ingilizce miydi acaba25 aralikta mail geldi 26 aralikta online kurul sinavina davet aldim
Mulakat sohbet havasindaydi tecrubelerimi sordular kullandigim programlari daha cok neleri bildiginizle ilgileniyorlar surec icin bilgi vermediler
Hayirali bey mülakat ingilizce miydi acaba
Siz harekat birimine mi başvurdunuz dönüşü ordan mı aldınız?
Yer hizmetleri tecrubeliSiz harekat birimine mi başvurdunuz dönüşü ordan mı aldınız?
Kusura bakmayın çok soru oldu ama Önceki tecrübeniz hangi birim üzerineydi ? Birde online mülakattı değil mi ?Yer hizmetleri tecrubeli
Evet online kurul du 2 yonetici vardi surekli sorular sordular genelde is tecrubesiyke alakali hangi programlari biliyorsun gibi ben 2 yıldır yer hizmetlerinde calisiyorum butun birimlerde calistim hemen hemenKusura bakmayın çok soru oldu ama Önceki tecrübeniz hangi birim üzerineydi ? Birde online mülakattı değil mi ?
Anladım çok teşekkür ediyorum verdiğiniz tüm cevaplar için.Evet online kurul du 2 yonetici vardi surekli sorular sordular genelde is tecrubesiyke alakali hangi programlari biliyorsun gibi ben 2 yıldır yer hizmetlerinde calisiyorum butun birimlerde calistim hemen hemen