AJET Ajet yer hizmetleri alanında tecrübeli eleman alımı

• Konbuyu başlatan emirrys
  • Başlangıç tarihi
emirrys

emirrys

HavaPersonel.Com
30 kasımda ingilize ve yetenek sınavına girdim halen geri dönüş yapılmadı olumlu veya olumsuz geri dönüş alan arkadaşlar varmı lütfen yanıtlarsa sevinirim

admin

admin

Admin
Moderatör
30 kasımda ingilize ve yetenek sınavına girdim halen geri dönüş yapılmadı olumlu veya olumsuz geri dönüş alan arkadaşlar varmı lütfen yanıtlarsa sevinirim
Maalesef şu an yolcu hizmetleri olarak dönüş alan olmadı. Sadece harekat için işe alımlar yapıldı.

Bekleyenler var.

emirrys

emirrys

HavaPersonel.Com
ben sınava girerken yer hizmetleri için yazıyordu harekat içinde dönüş yapabilirler mi bana

E

Elif nacir

HavaPersonel.Com
Evet dönüşler olmadı hala beklemedeyim bende

E

Elif nacir

HavaPersonel.Com
Maalesef şu an yolcu hizmetleri olarak dönüş alan olmadı. Sadece harekat için işe alımlar yapıldı.

Bekleyenler var.
Ben havalimanında ordaki birkaç tgs personeliyle görüştüğümde; “ burası küçük bir alan nereye sığdırılacak ajet personeli bilmiyoruz” şeklinde yanıt almıştım sizce kaç kişilik bir personel alımı olacak yer hizmetleri bünyesinde ?

admin

admin

Admin
Moderatör
Ben havalimanında ordaki birkaç tgs personeliyle görüştüğümde; “ burası küçük bir alan nereye sığdırılacak ajet personeli bilmiyoruz” şeklinde yanıt almıştım sizce kaç kişilik bir personel alımı olacak yer hizmetleri bünyesinde ?
Ajet yer hizmetini kendi mi verecek yoksa tgs'den hizmet mi alacak henüz bilinmiyor. Eğer kendi verecek ise 200 kadar personel almak zorunda. Ancak hizmet alacaksa 30-40 personel ile çevirebilir.

E

Elif nacir

HavaPersonel.Com
Ajet yer hizmetini kendi mi verecek yoksa tgs'den hizmet mi alacak henüz bilinmiyor. Eğer kendi verecek ise 200 kadar personel almak zorunda. Ancak hizmet alacaksa 30-40 personel ile çevirebilir.
Ocak itibariyle tamamen ayrı hizmet verecekler diye biliyorum. Bakalım zaman ne göstericek. Dönüşler de hayli zaman alıyor olumlu olsa bile daha kurulu var onun sonucu var , var da var:)

A

ali1903

HavaPersonel.Com
Dün kurul mulakatına girdim

E

Elif nacir

HavaPersonel.Com
25 aralikta mail aldim 26 aralikta kurul mulakatina girdim gerisi nasil olur bilmiyorum
Kurul mülakatı nasıldı biraz aydınlatabilir misiniz? Acaba dönüşler gelmeye devam edicek mi size ingilizce ve genel yetenek sınavı sonrası dönüş ne zaman oldu?

A

ali1903

HavaPersonel.Com
Kurul mülakatı nasıldı biraz aydınlatabilir misiniz? Acaba dönüşler gelmeye devam edicek mi size ingilizce ve genel yetenek sınavı sonrası dönüş ne zaman oldu?
25 aralikta mail geldi 26 aralikta online kurul sinavina davet aldim
Mulakat sohbet havasindaydi tecrubelerimi sordular kullandigim programlari daha cok neleri bildiginizle ilgileniyorlar surec icin bilgi vermediler

E

Elif nacir

HavaPersonel.Com
Mulakat sohbet havasindaydi tecrubelerimi sordular kullandigim programlari daha cok neleri bildiginizle ilgileniyorlar surec icin bilgi vermediler
Bilgi için teşekkür ederim sizin adınıza sevindim. Bende çok umutluydum ama bana dönüş olmadı maalesef

M

mlhmsrl

HavaPersonel.Com
ali bey mülakat ingilizce miydi acaba

A

ali1903

HavaPersonel.Com
Kusura bakmayın çok soru oldu ama Önceki tecrübeniz hangi birim üzerineydi ? Birde online mülakattı değil mi ?
Evet online kurul du 2 yonetici vardi surekli sorular sordular genelde is tecrubesiyke alakali hangi programlari biliyorsun gibi ben 2 yıldır yer hizmetlerinde calisiyorum butun birimlerde calistim hemen hemen

E

Elif nacir

HavaPersonel.Com
Evet online kurul du 2 yonetici vardi surekli sorular sordular genelde is tecrubesiyke alakali hangi programlari biliyorsun gibi ben 2 yıldır yer hizmetlerinde calisiyorum butun birimlerde calistim hemen hemen
Anladım çok teşekkür ediyorum verdiğiniz tüm cevaplar için.

Konuyu okuyanlar;