emirrys

Üye
21 Ara 2023
25
2
0
30 kasımda ingilize ve yetenek sınavına girdim halen geri dönüş yapılmadı olumlu veya olumsuz geri dönüş alan arkadaşlar varmı lütfen yanıtlarsa sevinirim

30 kasımda ingilize ve yetenek sınavına girdim halen geri dönüş yapılmadı olumlu veya olumsuz geri dönüş alan arkadaşlar varmı lütfen yanıtlarsa sevinirim
Maalesef şu an yolcu hizmetleri olarak dönüş alan olmadı. Sadece harekat için işe alımlar yapıldı.

Bekleyenler var.

ben sınava girerken yer hizmetleri için yazıyordu harekat içinde dönüş yapabilirler mi bana

Maalesef şu an yolcu hizmetleri olarak dönüş alan olmadı. Sadece harekat için işe alımlar yapıldı.

Bekleyenler var.
Ben havalimanında ordaki birkaç tgs personeliyle görüştüğümde; “ burası küçük bir alan nereye sığdırılacak ajet personeli bilmiyoruz” şeklinde yanıt almıştım sizce kaç kişilik bir personel alımı olacak yer hizmetleri bünyesinde ?

Ben havalimanında ordaki birkaç tgs personeliyle görüştüğümde; “ burası küçük bir alan nereye sığdırılacak ajet personeli bilmiyoruz” şeklinde yanıt almıştım sizce kaç kişilik bir personel alımı olacak yer hizmetleri bünyesinde ?
Ajet yer hizmetini kendi mi verecek yoksa tgs'den hizmet mi alacak henüz bilinmiyor. Eğer kendi verecek ise 200 kadar personel almak zorunda. Ancak hizmet alacaksa 30-40 personel ile çevirebilir.

Ajet yer hizmetini kendi mi verecek yoksa tgs'den hizmet mi alacak henüz bilinmiyor. Eğer kendi verecek ise 200 kadar personel almak zorunda. Ancak hizmet alacaksa 30-40 personel ile çevirebilir.
Ocak itibariyle tamamen ayrı hizmet verecekler diye biliyorum. Bakalım zaman ne göstericek. Dönüşler de hayli zaman alıyor olumlu olsa bile daha kurulu var onun sonucu var , var da var:)

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.