Admin selamlar,
Yer işletme Ajet tecrübeli alanında ing. mülakat sonucunda kurul mülakatı için online şekilde görüşme teklifi aldım.
Kurul mülakatı için bilginiz var mı? İng. mi gerçekleşiyor Türkçe mi? Ve ne gibi sorular soruluyor? Destek olabilir misiniz? :)
Hangi pozisyon için başvuru yapmıştınız ? İng mülakat gerçekleştirdiyseniz muhtemelen Türkçe olacaktır.

İngilizce mülakati giren yok online ingilizce ve genel yetenek sonra direkt kurul geliyor

Selamlar,
Geçen haftalarda açılan Ajet yer hizmetleri direktörlüğünde personel alıyoruz ilanına başvurmuştum. Kısa süre sonra ing online sınav ve genel yetenek yolladılar. Bugünde mülakat maili gelmiş. Online olarak. İlanının içeriğine şuan bakamıyorum silindiği için. Dcs sistemleri kurulumu ve bakımında tecrübeli , Lisans mezunu diyordu. Dcs sistemlerine hakimim ancak teknik ve bakım olarak bilgim yok. Lisans değil önlisans mezunuyum lisansı açıktan tamamlıyorum. Mülakatta söyleyeceğim tabi bunları. İlanı hatırlayan var mı? Tam olarak pozisyon neydi? 😄

Selamlar,
Geçen haftalarda açılan Ajet yer hizmetleri direktörlüğünde personel alıyoruz ilanına başvurmuştum. Kısa süre sonra ing online sınav ve genel yetenek yolladılar. Bugünde mülakat maili gelmiş. Online olarak. İlanının içeriğine şuan bakamıyorum silindiği için. Dcs sistemleri kurulumu ve bakımında tecrübeli , Lisans mezunu diyordu. Dcs sistemlerine hakimim ancak teknik ve bakım olarak bilgim yok. Lisans değil önlisans mezunuyum lisansı açıktan tamamlıyorum. Mülakatta söyleyeceğim tabi bunları. İlanı hatırlayan var mı? Tam olarak pozisyon neydi? 😄
Dcs dediğiniz sistem yolcu checkin sistemi değil mi ? Mevcutta hangi firmada çalışıyorsunuz ? Genelde çoğu kişiye anında olumsuz maili iletilmişti.

• Like
Tepkiler: Elif nacir
Dcs dediğiniz sistem yolcu checkin sistemi değil mi ? Mevcutta hangi firmada çalışıyorsunuz ? Genelde çoğu kişiye anında olumsuz maili iletilmişti.
Evet departure control systems (checkin sistemleri) mevcutta bir şirkette çalışmıyorum ancak , en son sunexpress ten ayrıldım. Dönemsel sözleşmenin bitmesi sebebiyle ondan öncede 2 sene Havaş

• Like
Tepkiler: admin

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.