Evet online kurul du 2 yonetici vardi surekli sorular sordular genelde is tecrubesiyke alakali hangi programlari biliyorsun gibi ben 2 yıldır yer hizmetlerinde calisiyorum butun birimlerde calistim hemen hemen
Bütün birimler derken yolcu hizmetleri memuru olarak mı çalışıyordunuz ? Yoksa farklı bir pozisyon mu ?

• Like
Tepkiler: Elif nacir
TGS vericek tabiki ajet her hizmetleri değil bu arada yer işletme olucak TK memurları napıyorsa ajet de onu yapıcak hup apron kontrol istasyon memuru bir nevi denetleme karar verme gecikmeleri yazma ıoss hub (vs gibi )
Ajet yer hizmetini kendi mi verecek yoksa tgs'den hizmet mi alacak henüz bilinmiyor. Eğer kendi verecek ise 200 kadar personel almak zorunda. Ancak hizmet alacaksa 30-40 personel ile çevirebilir.

TGS vericek tabiki ajet her hizmetleri değil bu arada yer işletme olucak TK memurları napıyorsa ajet de onu yapıcak hup apron kontrol istasyon memuru bir nevi denetleme karar verme gecikmeleri yazma ıoss hub (vs gibi )
Dediğiniz şekilde olsaydı yer hizmetleri ilanı açılmazdı

Yapilan gorusmenin ardindan yapilan degerlendirmeler sonucunda su anda sizinle calisma imkanimizin bulunmadığı....... diye birseyler yazmislar

Bana hiçbir cevap gelmedi. Olumsuz olmasının sebebi neymiş ? Tecrübeli değil misiniz ?
2 yildir yer hizmetlerinde calisiyorum hemen her programi kullanabiliyorum yolladığım cv de her turlu sertifika ve belgem dolu neye gore degerlendirmisler bilmiyorum ama benim anladığım adaminiz yoksa olmuyor demekki bu is.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.