mülakat aşamalarınız olumlu sonuçlanmıştır diye mail almıştım siz nasıl aldınız?
Mülakattan sonraki ilk mail

Değerli Adayımız,

Kabin memurluğu değerlendirme süreciniz devam etmektedir.

Sürecimizin devamında sizlerden belge talebimiz bulunmaktadır. Aşağıda belirtilen belgeleri14/01/2024 Pazar günü saat 12:00’e kadar bu e-postaya cevaben gönderebilirsiniz.

• Mezuniyet Belgesi: e-Devlet üzerinden alacağınız barkodlu belgeyi yükleyebilirsiniz. e-Devlet ’de bulunmayan mezuniyet belgeleri için MEB veya okuldan alınmış bir yazı veya belge de geçerlidir.
(Yurtdışından mezun adaylarımızın denklik belgesi olarak, lise mezuniyeti için Milli Eğitim Bakanlığı’ndan, üniversite mezuniyeti için Yükseköğretim Kurulu’ndan alınmış denklik belgelerini yüklemesi gerekmektedir. Yurtdışından alınmış mezuniyet belgelerinin tercümesi kabul edilmemektedir.)
  • Adli Sicil Kaydı ve Adli Sicil Arşiv Kaydı: e-Devlet üzerinden kurum türünü “Resmi” olarak, belgenin neden verileceğini ise “diğer” olarak işaretlemelisiniz.
  • SGK Tescil ve Hizmet Dökümü: e-Devlet üzerinden “SGK” başlığı altındaki “SGK Tescil ve Hizmet Dökümü” kısmı seçildikten sonra “Hizmet Dökümü Türü” nün “Tüm SGK Uzun Vade Hizmet Dökümü” seçilerek barkodluolarak alınarak iletilmesi gerekmektedir.
  • İkametgah Belgesi: e-Devlet üzerinden alınan barkodlu belge talep edilmektedir.

Yüklenen belgelerin;

*Resmi belgelerin son 1 (bir) ay içerisinde alınmış olması gerekmektedir.

*E-devlet kapısı üzerinden alınan belgelerde barkod no ve karekod olduğu kontrol edilmelidir.

*Mail olarak gönderilirken tam ve okunaklı bir şekilde yüklendiğinden emin olunmalıdır.

*Evrakların PDF formatında yüklenmesi gerekmektedir.

*Barkodlu belgelerin sayfa sayılarında ve içeriklerinde değişiklik yapılmaması gerekmektedir.

*Belgeleri, bu maile cevaben ve tek mailde iletilmesini beklemekteyiz.

Not: Evrak kontrol süreci olumlu değerlendirilen adaylardan, belirli kriterlerde alınmış sağlık raporu ayrıca talep edilecektir.

İyi dileklerimizle.

Mülakatlarınız olumlu sonuçlanmıştır dendi ve evrak istendi evrakları gönderdim ve tam 2 aydır sağlık maili bekliyorum. Mail attım fakat geri dönüş almadım ben de
Ecem merhaba sanırım en uzun süredir sağlık maili bekleyen biziz eğer sağlık maili alırsan buradan mail geldi diye haber verebilir misin?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.