Kabinoperasyon@ajet.com
Biz mail attık arkadaşla ona evraklarınız uygun formatta değildir lütfen tekrar gönderiniz diye dönüş yapıldı. Aynı gün mail attık bana dönüş yapılmadı. 7. Haftadayım hala sağlık için mail bekliyorum.
Ecem Hanım Merhaba
Sürecinizin devamı hususunda ilgili departmanlar bilgilendirilmiş olup, tarafınıza en kısa sürede tarafınıza dönüş yapılacaktır

Sevgiler

Böyle bir mail aldın

• Like
Tepkiler: Bkr345 ve bsrajet
Ecem Hanım Merhaba
Sürecinizin devamı hususunda ilgili departmanlar bilgilendirilmiş olup, tarafınıza en kısa sürede tarafınıza dönüş yapılacaktır

Sevgiler

Böyle bir mail aldın
hangi mail adresinden ve ne zaman cevap aldınız acaba saat olarak belirtebilir misiniz?

Ecem Hanım Merhaba

Sevgiler

Böyle bir mail aldın
Teşekkürler ben de böyle bir mail aldım

Sayın Adayımız,

Süreciniz devam etmektedir. En kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir.

Saygılarımızla,

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.