Aynısı başıma geldi. Bugün yeniden resmî olarak gönderdim. Acaba size de sağlık için dönüş yaptılar mı?
Size dönüş yaptılar mı acaba?
ben de bir evrakı hatalı gönderdiğimi 4-5 gün sonra farkettim, sonrasında ileti şeklinde aynı maile doğru halini yanıtladım. Sonrasında kabioperasyon'a bu durumu bildirdim ancak bir dönüş olmadı. Sorun olacağını zannetmiyorum, fazlasıyla yoğunluk var bu yüzden gecikme oluyordur. 🙏🏽
Düzeltme yaptıktan sonra sağlık maili aldınız mı?

merhaba, süreç benim için oldukça heyecan verici ve olumlu geçmişti (mülakat sonrası 2 ay bekleyene kadar) her sey gayet olumlu gözüküyordu. 12.12.2023 tarihinde girdiğim mülakatın sonucu olumsuz sonuçlandı maalesef

• Like
Tepkiler: badem
Birçok kişiye olumlu/olumsuz dönüş yapılmış. Sağlık maili için acaba ne zaman donüş yaparlar 20gün oldu benim

merhaba, süreç benim için oldukça heyecan verici ve olumlu geçmişti (mülakat sonrası 2 ay bekleyene kadar) her sey gayet olumlu gözüküyordu. 12.12.2023 tarihinde girdiğim mülakatın sonucu olumsuz sonuçlandı maalesef
Benimde olumsuz sonuçlandı keşke nedenini kısa bi şekilde söyleseler hatamızı öğrensek :)

Arkadaşlar yorumlara bakıyorum herkes sanırım artık bi dönüş almış olumlu veya olumsuz, ben hala bekliyorum hiç bir mail almadım kuruldan sonra.
Ajet’e ulaşmalımıyım?

01.15.2024 tarihinde istenilen evrakları e posta üzerinden gönderdim. Sürecin devamı hakkında bilgisi olan var mı ? bu evrak mesajını almamız sürecin olumlu olduğuna dair bir işaret midir ? sağlık raporu yanıtı için ne kadar beklemem gerekiyor ?

01.15.2024 tarihinde istenilen evrakları e posta üzerinden gönderdim. Sürecin devamı hakkında bilgisi olan var mı ? bu evrak mesajını almamız sürecin olumlu olduğuna dair bir işaret midir ? sağlık raporu yanıtı için ne kadar beklemem gerekiyor ?
sürecin devamında yalnızca beklememiz gerekiyor 🥲

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.