Merhaba ben de 12 Aralık 10.30 mülakat grubundaydım henüz herhangi bir geri dönüş alamadım. Acaba mail atmak süreci hızlandırır mı yoksa aleyhime mi işler sizlere danışmak istedim çünkü çok fazla bir süre oldu görüyorum çoğu arkadaşımız da aynı durumda sistemsel bir hata ya da yoğunluktan dolayı böyle olduğunu düşünüyorum bu yüzden mail atmak iyi olabilir diye düşündüm

Merhaba ben de 12 Aralık 10.30 mülakat grubundaydım henüz herhangi bir geri dönüş alamadım. Acaba mail atmak süreci hızlandırır mı yoksa aleyhime mi işler sizlere danışmak istedim çünkü çok fazla bir süre oldu görüyorum çoğu arkadaşımız da aynı durumda sistemsel bir hata ya da yoğunluktan dolayı böyle olduğunu düşünüyorum bu yüzden mail atmak iyi olabilir diye düşündüm
Merhaba ben de 12 aralık 10:30 grubundaydım ve uzun süredir bekliyordum. Persembe günü olumsuz geri dönüş aldım onun öncesinde çarşamba günü KABINOPERASYON@AJET.COM'a mail atmıstım geri dönüs konusunda siz de sansınızı deneyebilirsiniz

Arkadaşlar olumlu mail aldıktan sonra sağlık maili beklerken olumsuz dönüş alan oldu mu hiç? Böyle bir imkan var mı?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.