8 kasımda katılmıştımSiz ne zaman katılmıştınız mülakata
8 kasımda katılmıştımSiz ne zaman katılmıştınız mülakata
Beni kesin çağırırlar diye bir düşüncemiz oldu mi ayrılırken alandan yoksa hani evet böyle olmasaydı daha iyi olurdu veya şunu demeseydim daha güzel olabilirdi gibi bir düşünceniz var mıydıYarım saat kadar önce bana da olumsuz cevap geldi, kazanan arkadaşlarımı tebrik ederim hayırlısı olsun
Açıkçası, kendi adıma gayet olumlu geçen bir mülakat süreciydi. Bilemiyorum şirketin kriterlerini karşılamadım sanırım. Olumlu dönüş olur diye bekliyordum, sanırım hayırlısı buymuş. Sizlere de bol şanslar dilerimBeni kesin çağırırlar diye bir düşüncemiz oldu mi ayrılırken alandan yoksa hani evet böyle olmasaydı daha iyi olurdu veya şunu demeseydim daha güzel olabilirdi gibi bir düşünceniz var mıydı
Sürecin başından beri özellikle 90 ı aşkın sayfada hep birbirimize yardımcı olmaya çalıştık yanılmıyorsam siz de vardınız o forumda nick'inizden hatırlayabildiğim kadarıyla, verdiğin bütün bilgiler için ayrıca teşekkür ederim. Hepimiz için hayırlısı olur inşallahAçıkçası, kendi adıma gayet olumlu geçen bir mülakat süreciydi. Bilemiyorum şirketin kriterlerini karşılamadım sanırım. Olumlu dönüş olur diye bekliyordum, sanırım hayırlısı buymuş. Sizlere de bol şanslar dilerim
Çok teşekkür ederim, evet vardım. Thy'nin ilanını beklicem orada da şansımı denemek istiyorum. Hepimiz için en hayırlısı olsun..Sürecin başından beri özellikle 90 ı aşkın sayfada hep birbirimize yardımcı olmaya çalıştık yanılmıyorsam siz de vardınız o forumda nick'inizden hatırlayabildiğim kadarıyla, verdiğin bütün bilgiler için ayrıca teşekkür ederim. Hepimiz için hayırlısı olur inşallahUmarım karşına daha iyi fırsatlar çıkar ve değerlendirirsin.
Aslında ben senin de tecrübenden faydalanıp görüşünü almak istiyorum. Ben her iki mülakatta da duruşuma konuşmama diksiyonuma olabildiğince dikkat ettim. ingilizce mülakatindan sonra Kurul mülakatına aldılar bizi. Heyecanda vardı tabi, bana bu şirket ile neden ilgilendiğimi, kabin memurlarının kabin içerisinde neler yaptığını, geçmiş iş tecrübelerimi sordular bu işe neden ilgi duyduğumu ve bir kaç soru daha sordular eminim pek hatırlayamadım şuan. bir genç vardı karşımda ve genelde tüm soruları kendisi sordu yanındaki hanımefendi çok titiz bir şekilde beni dinleyip diksiyonuma, beden dilime, kendimi nasıl ifade edebildiğime baktı, diğer adayların içeride kalma süresi 15 dakika kadar sürerken benim kurul mülakatım o kadar da uzun sürmedi 5,6 dakika mi aldı. Çıkarken tamam dedim beni çağırmamalari imkansız hatta o kadar mutluydum ki yani direk kendimi sonraki adıma adapte ettim. Kendimi yeterince ifade ettiğimi, hatta mülakat aninda evde nasıl pratik yaptıysam ayni şekilde karşılarında da pratik yapar gibi doğal bir şekilde davrandım, bu arada diğer adaylara kriz anını nasıl yönetirsin gibi sorular sorulmuş ama ben böyle bir soruyla karşılaşmadim. Bahsettiğim genç arkadaş bir kaç sorudan sonra hanımefendiye bakıp var mı başka birşey tarzında birşey sordu. Benim gerçekten hazırlanıp karşılarına çıktığımın farkına varmışlardı. Çokta baskı altında bırakmadılar beni. Ben olumsuz bir etki bıraktığımı düşünmüyorum, senin düşüncen nedirArkadaşlara herkese selam öncelikle bende bundan 1 ay önce mülakata girdim üsküdardaydı sanırım yeri de, diğer mülakata gelenlerin aksine biraz daha sakin olarak girdim tüm mülakatlara ve şu şekildeydi ; öncelikle boy ve kilo ölçümü oldu bunda ayakkabıları ve ağırlık (saat, telefon vs.) bunları çıkartıp teraziye çıkıyoruz oradan ayrıca boy ölçümü de yapıyorlar. Detayları zaten çok farklı yerlerden ve kişilerden görmüş duymuşsunuzdur. Ardından bundan geçenleri ingilizce mülakatına sokuyorlar ve mülakatta tamamen sohbeti sizin konuyu nereye çektiğinize göre şekilleniyor. Yani karşınızdakiyle bildiğiniz sohbet ediyorsunuz tek farkı kendiniz hakkında konuşuyorsunuz. Karşınızdaki kişide zaten buna yönelik sorular soracaktır. Mümkün mertebe siz konuşup karşı tarafa pek soru bırakacak kadar vakit tanımayın ki sizin hakimiyetinizden emin olsun . Bu mülakattan da geçtikten sonra kurul mülakatına giriyorsunuz bu mülakatta da size klasik yeni işe giriş soruları yöneltiyorlar burada püf nokta soğukkanlı ve sorulara açık cevap vermek olduğunu düşünüyorum. Bu arada en başta yazmam gereken şeyi en sonda yazıyorum. Mülakattan olumlu geri dönüş aldım bundan sonraki süreç hakkında pek bilgim yok. Mailde benden bir kaç evrak istemişler ve bunların onaylanmasının ardından da sağlık raporu isteyeceklermiş. Umarım herkesin dilediği gibi olur bundan sonraki süreçler hakkında bilgisi olan bir arkadaş bilgilendirirse memnun olurum. Merak ettiğiniz sorular varsa hiç çekinmeyin elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım.
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.