Dostlar 3 Kasım günü girdim mülakatlara , mülakatların iyi geçtiğini düşünüyorum ama henüz olumlu veya olumsuz bir mail almadım , 1.5 ay olacak , bu süreler normal mi ?

Merhaba tüm aday Arkadaşlarımıza canı gönülden başarılar diler ve umarım istediklerini elde ederler ümidiyle yazıyorum .. 16 Kasım mülakatlarına olumlu veya olumsuz dönüş alan arkadaşlarımız var mıdır acaba ? Tam 1 ay olacak neredeyse .. bu kadar adayın bekletilmesi ve stress altında bırakılması hiç hoş değil herkese iyi günler dilerim
Merhaba bende 16 kasımda girdim Henüz dönüş olmadı herhangi bir iletişim adresiniz varsa yazabilir misiniz ordan haberleşiriz eğer size uygunsa

Mülakata 31 Ekimde girip olumlu sonuçlanan varmı arkadaşlar?

Vallahi benimde ayrı bir de eli kolu bağlıyor işe girsen giremiyosun, çalışmasan ayrı dert.
Arkadaşlar bu mailin gelmesi süreci sonlandırmayacaktir önümüzde sağlık muayenesi aynı zaman da eğitim de var.
Onunda bilincinde olmak lazım. Bu ne kadar zaman alır bilemeyiz. Bu forumu da bilgi edinmek için kullanın lütfen. Sizden sonra giren adayların sizden önce davet alması canınızı sıkmasın, hepimizin o liste de ismi var. Şuan beklemek dışında gösterebileceğimiz bir çaba yok. Zaten stresi yeterince yaşadık, sonlardayiz yavaş yavaş üniformalari da giyeceğiz bundan şüpheniz olmasın. Bol bol gmail i yenileyip bekleyin. Olumlu mail alırsak şayet bu sürecin %70 %80 ini tamamladığımız anlamına gelir. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.🙏🏻

Ajet Tecrübesiz Kabin Memuru Olumlu Sonuçlananlar bu başlık altında bilgi paylaşabilir. Süreçleri hakkında birbirlerine yardımcı olabilirler.
Admin merhaba, mailde istenen bilgilerde ikametgah da var. Ben Tekirdağ'da yaşıyorum şu an ama ikametgahımı istanbul'a aldırmam gerekiyor mu acaba?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.