merhaba bende 31 ekimde girdim hala bekliyorum. gayet güzel geçmişti ama diğer iletilerde yazılanlar gibi online sınav-ingilizce mülakat-kurul mülakatı ortalaması alınarak en iyilerden başlayarak olumlu olarak dönüyorlar sanırım başka bir mantıklı açıklamasını bulamadım. bakalım bize sıra geldiğinde kontenjan boş olacak mı
Merhaba 31 ekimde girdim, 14 aralık olumlu maili aldım ben alfabetik sırayla ilerlediklerini düşünüyorum..

merhabalar, tecrubesizim, mulakatim 2 Kasim’da idi, 14 Aralik olumlu maili aldim bekleyen arkadaslara bilgilendirme olsun, ben uzun zamandir donus olmayinca beklentiyi dusurmustum bir tik:) olumlu alan herkese de hayirli ugurlu olsun insallah sagliktan da kolaylikla geceriz egitimde gorusmek uzere!:)

merhabalar, tecrubesizim, mulakatim 2 Kasim’da idi, 14 Aralik olumlu maili aldim bekleyen arkadaslara bilgilendirme olsun, ben uzun zamandir donus olmayinca beklentiyi dusurmustum bir tik:) olumlu alan herkese de hayirli ugurlu olsun insallah sagliktan da kolaylikla geceriz egitimde gorusmek uzere!:)
2 kasımda saat kaçtaydı mülakatınız acaba? Muhtemelen tanışmışızdır o gün 🙂

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.