Bu sitede bir arkadaş yazmıştı onu ona istinaden mi yazdınız yoksa farklı yerden mi bilgi aldınızOlumlu sonuçlanan herkesi tebrik ederim bir bilgi paylaşmak istiyorum
Eğitim sınıfını ingilizce yapıyorlarmış arkadaşlar hazırlıklı olun.
Bu sitede bir arkadaş yazmıştı onu ona istinaden mi yazdınız yoksa farklı yerden mi bilgi aldınızOlumlu sonuçlanan herkesi tebrik ederim bir bilgi paylaşmak istiyorum
bizzat arkadaşıma geldi eğitim planıBu sitede bir arkadaş yazmıştı onu ona istinaden mi yazdınız yoksa farklı yerden mi bilgi aldınız
Öyle birşey yok. Yalan yanlış bilgiler yaymayın lütfen.Olumlu sonuçlanan herkesi tebrik ederim bir bilgi paylaşmak istiyorum
maili gördüm yalan yanlış olan nedir acaba ?Öyle birşey yok. Yalan yanlış bilgiler yaymayın lütfen.
Gördüğünüz maili paylaşırsanız bizde bilgilenmek isteriz.maili gördüm yalan yanlış olan nedir acaba ?
Benim de tüm aşamalar çok iyi geçmişti. Evet benim de tecrübesiz ama aktif çalıştığım iş var şuan. Fakat onun etkilediğini düşünmüyorum. Bu 2.mülakat mailini attıklarında bir destek maili paylaşmışlardı oraya yazdım ama dönüş olmadı. Ben de o telefon numarasını bir deneyeyim. Aynı sorunu yaşayan tek insanlar biziz herhalde kocaman başvuru havuzunda çok garip.@Furkan Papakçı bence kesin oyle oldu bizeolumlu yerine, 2. kez mulakat maili aldik bence
0 (312) 590 19 07 bu numaraya veya gelen maile yanit olarak yazilip sorulabilir. telefonla ulasamadim ben henuz yarin tekrar deniyecegim. tum asamalarin cok gzl gecmisti. sizinde tecrubesiz dimi ? yas kacti buarada aktif baska iste calisiomusunuz ? bu yuzden yedekte fln miyiz acaba :/ bizden baska var mi yeni baslik acalim
![]()
Instagram'dan yaz bana istersen bu işi çözelim birbirimizle iletişimde olarak. Böyle boşa çıkmasın yanlışlıklar yüzünden. furkanpapakci@Furkan Papakçı bence kesin oyle oldu bizeolumlu yerine, 2. kez mulakat maili aldik bence
0 (312) 590 19 07 bu numaraya veya gelen maile yanit olarak yazilip sorulabilir. telefonla ulasamadim ben henuz yarin tekrar deniyecegim. tum asamalarin cok gzl gecmisti. sizinde tecrubesiz dimi ? yas kacti buarada aktif baska iste calisiomusunuz ? bu yuzden yedekte fln miyiz acaba :/ bizden baska var mi yeni baslik acalim
![]()
ben 6 aralıkta girdim fakat geri dönüş sağlanmadı henüz 8.30 mülakatındaydımArkadaşlar merhabalar mülakatı sonuçları 6 aralığa kadar gönderildi. Fakat tüm adaylara değil. Değerlendirme sonuçları için öncelik bu tarihlerde, (7 Aralık'ta ve sonrasında katılan adaylar için.) Onun için endişe etmeyin. Eli kulağındadır.
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.