Umutlu

Üye
25 Ara 2023
33
5
0
8 Aralıkta İngilizce ve Kurul mülakatına girdim halen daha hiçbir olumlu olumsuz sonuç gelmedi bu tarihlere yakın mülakatlara girişte sonuç alan oldu mu? (Tecrübesiz)

8 Aralıkta İngilizce ve Kurul mülakatına girdim halen daha hiçbir olumlu olumsuz sonuç gelmedi bu tarihlere yakın mülakatlara girişte sonuç alan oldu mu? (Tecrübesiz)
6 kasımda girdim 14 aralıkta sonuç geldi arada 5 hafta var. 20 ocak'a kadar bu şekilde süreç devam eder. Senin sonuç ise en erken 8 ocak gibi belli olur bence.

• Like
Tepkiler: Umutlu
Ben de 7 Aralıkta girdim henüz yanıt almadım eğer olumlu olumsuz bir mail alırsan paylaşma şansın var mı

Paylaşırım tabi. 28 kasımda mülakata giren bir arkadaşım sağlık rapor işlemini bile halletti. Eğitim tarihinin bildirilmesini bekliyor. O yüzden panik oldum

Paylaşırım tabi. 28 kasımda mülakata giren bir arkadaşım sağlık rapor işlemini bile halletti. Eğitim tarihinin bildirilmesini bekliyor. O yüzden panik oldum
Merhabalar,

Sürecin devam eden süresinde hekim kontrol aşamasında da bilgi vermeniz mümkün müdür? Kendi telefonumuzdan mı giriş yapıyoruz yoksa onlar mı açtırıyor kendi pc lerinden e-nabızı ? Kontrol ederken başka neler yapıyorlar gibisinden. Teşekkür ederim. :)

Ben 9 Kasımda mülakata girdim.Sonrasında sonuç mailini beklemem söylendi ama mülakattan 2 hafta gibi bir süre sonra tekrar mülakat atandığı ve tarih seçmemi istediklerini söylediler ben de en yakın ve uygun olan tarihi yani bugünü seçtim ve merkeze gittim ama yanlışlık olduğunu maili yanlışlıkla gönderdiklerini söylediler. Sonuçları bekleyin diyip gönderdiler beni. Yaklaşık 7 hafta oldu bu kadar gecikmesi normal midir bilen var mı ?

Bende 8 Aralıkta girmiştim 10:30 grubundaydım ama o gün kurul için bekleyen çoktu ve öğleden sonraya kalmıştım hala bir sonuç mail almadım malesef bekliyorum.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.