AJET Ajet Mülakat Sonucu

• Konbuyu başlatan Umutlu
  • Başlangıç tarihi
U

Umutlu

HavaPersonel.Com
8 Aralıkta İngilizce ve Kurul mülakatına girdim halen daha hiçbir olumlu olumsuz sonuç gelmedi bu tarihlere yakın mülakatlara girişte sonuç alan oldu mu? (Tecrübesiz)

A

Athraxin

HavaPersonel.Com
8 Aralıkta İngilizce ve Kurul mülakatına girdim halen daha hiçbir olumlu olumsuz sonuç gelmedi bu tarihlere yakın mülakatlara girişte sonuç alan oldu mu? (Tecrübesiz)
6 kasımda girdim 14 aralıkta sonuç geldi arada 5 hafta var. 20 ocak'a kadar bu şekilde süreç devam eder. Senin sonuç ise en erken 8 ocak gibi belli olur bence.

U

Umutlu

HavaPersonel.Com
Teşekkür ederim bilgilendirme için

B

B777F18

HavaPersonel.Com
Ben de 7 Aralıkta girdim henüz yanıt almadım eğer olumlu olumsuz bir mail alırsan paylaşma şansın var mı

U

Umutlu

HavaPersonel.Com
Paylaşırım tabi. 28 kasımda mülakata giren bir arkadaşım sağlık rapor işlemini bile halletti. Eğitim tarihinin bildirilmesini bekliyor. O yüzden panik oldum

B

B777F18

HavaPersonel.Com
Paylaşırım tabi. 28 kasımda mülakata giren bir arkadaşım sağlık rapor işlemini bile halletti. Eğitim tarihinin bildirilmesini bekliyor. O yüzden panik oldum
Ayyy hadi bizimkide olumlu gelsin 🥰

R

ropyast

HavaPersonel.Com
Merhabalar,

Sürecin devam eden süresinde hekim kontrol aşamasında da bilgi vermeniz mümkün müdür? Kendi telefonumuzdan mı giriş yapıyoruz yoksa onlar mı açtırıyor kendi pc lerinden e-nabızı ? Kontrol ederken başka neler yapıyorlar gibisinden. Teşekkür ederim. :)

F

Furkan Papakçı

HavaPersonel.Com
Ben 9 Kasımda mülakata girdim.Sonrasında sonuç mailini beklemem söylendi ama mülakattan 2 hafta gibi bir süre sonra tekrar mülakat atandığı ve tarih seçmemi istediklerini söylediler ben de en yakın ve uygun olan tarihi yani bugünü seçtim ve merkeze gittim ama yanlışlık olduğunu maili yanlışlıkla gönderdiklerini söylediler. Sonuçları bekleyin diyip gönderdiler beni. Yaklaşık 7 hafta oldu bu kadar gecikmesi normal midir bilen var mı ?

E

eckky

HavaPersonel.Com
Bende 8 Aralıkta girmiştim 10:30 grubundaydım ama o gün kurul için bekleyen çoktu ve öğleden sonraya kalmıştım hala bir sonuç mail almadım malesef bekliyorum.

U

Umutlu

HavaPersonel.Com
Siz de paylaşırmısınız lütfen
Bende 8 Aralıkta girmiştim 10:30 grubundaydım ama o gün kurul için bekleyen çoktu ve öğleden sonraya kalmıştım hala bir sonuç mail almadım malesef bekliyorum

U

Umutlu

HavaPersonel.Com
Ben de öğleden sonraya kaldım 8 aralıkta. Cevap alırsanız olumlu olumsuz yazarmısınız?

S

selen_elif

HavaPersonel.Com
Bende katılamak istiyorum İngilizcem b1 ama boyum 1.55 olurmu sizce

D

duygu25

HavaPersonel.Com
Ben 9 Kasımda mülakata girdim.Sonrasında sonuç mailini beklemem söylendi ama mülakattan 2 hafta gibi bir süre sonra tekrar mülakat atandığı ve tarih seçmemi istediklerini söylediler ben de en yakın ve uygun olan tarihi yani bugünü seçtim ve merkeze gittim ama yanlışlık olduğunu maili yanlışlıkla gönderdiklerini söylediler. Sonuçları bekleyin diyip gönderdiler beni. Yaklaşık 7 hafta oldu bu kadar gecikmesi normal midir bilen var mı ?
bende 9 kasimda girmistim. banada ayni sekilde 2. mulakat maili gelmisti 2 hafta sonra, dikkate almami soylemislerdii. olumlu olumsuz banada hala donus gelmedi. acaba bize olumlu maili yerine yanlislilp yine mulakat maili mi atildi bundan supheleniorum cunku olumsuzda almadim :( bu sureci yasayip bizim gibi hala bekleyen var mi baska ??

U

Umutlu

HavaPersonel.Com
bende 9 kasimda girmistim. banada ayni sekilde 2. mulakat maili gelmisti 2 hafta sonra, dikkate almami soylemislerdii. olumlu olumsuz banada hala donus gelmedi. acaba bize olumlu maili yerine yanlislilp yine mulakat maili mi atildi bundan supheleniorum cunku olumsuzda almadim :( bu sureci yasayip bizim gibi hala bekleyen var mi baska ?

D

duygu25

HavaPersonel.Com
sizde mi ayni durum mevcut Asu hanim ?

A

adjiş

HavaPersonel.Com
Selamlar herkese 8 Aralıkta mülakata girdim ama maalesef hala olumlu ya da olumsuz dönüş gelmedi benim gibi 8 aralıkta ya da daha önce girip dönüş almayan var mı acaba? Kaç gün geçti ve hala dönüş olmaması beni geriyor olumsuz oldu düşüncesine kapılıyorum. 8 aralıkta ya da daha sonra girip olumlu mail alan var mı acaba ?

T

Trkoguncalis

HavaPersonel.Com
Bende 7 sinde girdim fakat bir dönüş yok.

Konuyu okuyanlar;