E nabızda gözüküyorsa evetMerhaba @admin 10 yıl önce dikkat dağınıklığı için 2 ay ilaç kullanmıştım. Bu elenmem için bir sebep mi yardımcı olabilir misiniz?
merhabalar iki hafta once kesinleşmemiş ülseratif kolit tanısı konuldu sizce elenmeme sebep olur mu?Resimleri ekledim
Elenirsinizmerhabalar iki hafta once kesinleşmemiş ülseratif kolit tanısı konuldu sizce elenmeme sebep olur mu?
Tek seferlik bir tanı ise sorun olacağını zannetmiyorum. Net bir bilgim yok.Her Türlü Duyma Sistemi Anormallikleri Ve Hastalıkları kısmında (MEVSİMSEL ALLERJİK RİNİT, DİĞER) e-nabızımda böyle yazılı engel mi?
Olumlu sonuçlandı sanırım ? Biraz bilgi verebilir misiniz bize de acaba ne zaman girdiniz mülakata gibiMerhaba arkadaşlar, ben bugün sağlık raporu işlemlerini tamamladım sadece kan tahlili sonuçlarımı bekliyorum yarın dahiliyeye görünüp raporu teslim alcam. 7-8 Aralık tarihleri arasında raporu teslim etmem gerekiyor. Mailde e nabız kontrolü olacağı yazmıyor, sağlık kontrolü aşamalarından geçen arkadaşlarımız varsa bilgilendirebilirler mi? E nabız kontrolü yapıyorlar mı yoksa sadece getirdiğimiz rapora bakıp bir de kendileri mi muayene ediyor? Thy'de e nabız kontrolü olacağı yazıyordu mailde ama AJet'te öyle bir ibare yazmıyordu.
Hastahane de de E-nabız kontrolü gerçekleşti mi? Rapor için ne kadar ücret vermiştin?Merhaba arkadaşlar, ben bugün sağlık raporu işlemlerini tamamladım sadece kan tahlili sonuçlarımı bekliyorum yarın dahiliyeye görünüp raporu teslim alcam. 7-8 Aralık tarihleri arasında raporu teslim etmem gerekiyor. Mailde e nabız kontrolü olacağı yazmıyor, sağlık kontrolü aşamalarından geçen arkadaşlarımız varsa bilgilendirebilirler mi? E nabız kontrolü yapıyorlar mı yoksa sadece getirdiğimiz rapora bakıp bir de kendileri mi muayene ediyor? Thy'de e nabız kontrolü olacağı yazıyordu mailde ama AJet'te öyle bir ibare yazmıyordu.
Evet geçen hafta evrak talebinde bulundukları maili attılar. Dün de sağlık raporu teslim tarihi ve içeriğiyle ilgili mail attılar. Açıkçası çok kısa bir zaman dilimi var. O yüzden ne kadar planlı olursanız o kadar iyi olur. Her şey olumlu olursa 11 aralıkta eğitim tarihi verdiler. Mülakata 21 kasımda girmiştim 1 hafta içinde olumlu maili geldi. Sormak istediğiniz başka soru varsa yardımcı olmaya çalışırım. Eğitimde buluşmak dileğiyleOlumlu sonuçlandı sanırım ? Biraz bilgi verebilir misiniz bize de acaba ne zaman girdiniz mülakata gibi
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.