müsait olduğunda ekleyebilir misinizAkşam resim olarak ekleyeceğim
Merhabalar @admin
Siz daha bu konulara hakimsiniz diye sizlere de sormak istedim. Birkaç farklı doktora da sordum lakin yine de size de bir sormak istedim. Belki buradaki bir arkadaşların da böyle bir şeyi vardır diye."L4-5 diskinde ve L5-S1 diskinde dejenerasyona sekonder T2 sinyal kaybı izlenmiştir.
Nöral foramenler açıktır.
Spinal kanal kalibrasyonu normaldir. Spinal kordun iç sinyal dağılımı homojen ve normaldir. Paraspinal bölge yumuşak dokuları normaldir. Tetkik bölgesinde izlenen vertebra korpus yükseklikleri ve kemik yapıların sinyal homojenizasyonu normaldir. " Yazıdan belirtilen şeyde dejenerasyon ile ilgili herhangi bir şey yazılmamış. Ameliyat, fıtık tanısı gibi şeyler söylenmiş. " L4-5 diskinde ve L5-S1 diskinde dejenerasyona sekonder T2 sinyal kaybı izlenmiştir." sadece bu yazıya binayen kurula sevk etmek ek tetkik isteme gibi bir durum mevcut oluyor mudur? Ben 2-3 ayrı doktora sordum bu yüzden herhangi bir elenme sebebi olamaz dediler ama AJET ve THY farklı bakabilir bilginiz mevcut mudur efendim ? @admin
Hasta görüntüleri arasına sistemsel bir arıza sonucu başka hastanın görüntüleri karışmış olup, diğer hastaya göre klinik öyküsünde ve görüntü bulgularında operasyon olmaması, kontrastlı çekim olmayışı, hastanın önceki lomber vertebra röntgenindeki lordozun korunmuş olması dikkate alınarak hastanın lomber mrg görüntüsü seçilmiştir.
Klinik olarak şüphenin devamı halinde çekim tekrarı önerilir.
Tetkik bölgesinde izlenen vertebra korpus yükseklikleri ve kemik yapıların sinyal homojenizasyonu normaldir.
L1-2 ve L2-3 disklerinde minimal diffüz taşma izlenmiş olup belirgin sinir basısı izlenmemiştir.
L3-4 diskinde diffüz taşma izlenmiş olup tekal sak anteriordan hafif düzleşmiş görünümdedir.
L4-5 diskinde ve L5-S1 diskinde dejenerasyona sekonder T2 sinyal kaybı izlenmiştir. L5-S1 diskinde disk mesafesi azalmış görünümdedir.
L4-5 diskinde diffüz taşma izlenmiş olup posterosantral anüler fissür eşilik etmektedir.
L5-S1 diskinde diffüz taşma izlenmiş olup her iki lateral reses daralmıştır. Belirgin sinir bası bulgusu ayırt edilememiştir.
Spinal kanal kalibrasyonu normaldir. Spinal kordun iç sinyal dağılımı homojen ve normaldir. Paraspinal bölge yumuşak dokuları normaldir.
Merhabalar @admin
Siz daha bu konulara hakimsiniz diye sizlere de sormak istedim. Birkaç farklı doktora da sordum lakin yine de size de bir sormak istedim. Belki buradaki bir arkadaşların da böyle bir şeyi vardır diye."L4-5 diskinde ve L5-S1 diskinde dejenerasyona sekonder T2 sinyal kaybı izlenmiştir.
Spinal kanal kalibrasyonu normaldir. Spinal kordun iç sinyal dağılımı homojen ve normaldir. Paraspinal bölge yumuşak dokuları normaldir. Tetkik bölgesinde izlenen vertebra korpus yükseklikleri ve kemik yapıların sinyal homojenizasyonu normaldir. " Yazıdan belirtilen şeyde dejenerasyon ile ilgili herhangi bir şey yazılmamış. Ameliyat, fıtık tanısı gibi şeyler söylenmiş. " L4-5 diskinde ve L5-S1 diskinde dejenerasyona sekonder T2 sinyal kaybı izlenmiştir." sadece bu yazıya binayen kurula sevk etmek ek tetkik isteme gibi bir durum mevcut oluyor mudur? Ben 2-3 ayrı doktora sordum bu yüzden herhangi bir elenme sebebi olamaz dediler ama AJET ve THY farklı bakabilir bilginiz mevcut mudur efendim ? @admin
Kesin elenirsinizArkadaşlar merhaba, boyum 184 kilom 65 kesin elenir miyim boy kilo oranından. 13 Aralıkta mülakat var ona göre geleceğim.
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.