Merhaba pnomotoraks ameliyati gecirdim zamaninda ama aktif olarak son 5 6 senedir havayolu ile ulasim sagliyorum. Sagligimda ucus icin bir kisitlama söz konusu degil. Kabin memurlugu icin saglik raporu cikarirken pnomotoraks ameliyati gecirmis olmam sıkıntı yaratır mı?

Merhabalar, 2024 yılına ait sağlık kayıtlarımda “menisküs yırtığı” tanısı yer almaktadır. Ancak aynı döneme ait MR raporunda açıkça “menisküs yırtığı yoktur” ifadesi bulunmaktadır.

Bu çelişkili durumun, sağlık değerlendirme sürecinde elenmeme sebep olup olmayacağı konusunda bilgi almak istiyorum.

Şu anda dizimle ilgili aktif bir şikayetim, hareket kısıtlılığım ya da fonksiyon kaybım bulunmamaktadır. Spor sonrası yaşadığım bir ağrı için gitmiştim 2 günde toparlamıştım. reçete de yazmadı sadece kas gevşetici iğnesi yapmıştı.
@admin bu konuda düşünceniz varsa belirtirseniz sevinirim.

Merhabalar, 2024 yılına ait sağlık kayıtlarımda “menisküs yırtığı” tanısı yer almaktadır. Ancak aynı döneme ait MR raporunda açıkça “menisküs yırtığı yoktur” ifadesi bulunmaktadır.

Bu çelişkili durumun, sağlık değerlendirme sürecinde elenmeme sebep olup olmayacağı konusunda bilgi almak istiyorum.

Şu anda dizimle ilgili aktif bir şikayetim, hareket kısıtlılığım ya da fonksiyon kaybım bulunmamaktadır. Spor sonrası yaşadığım bir ağrı için gitmiştim 2 günde toparlamıştım. reçete de yazmadı sadece kas gevşetici iğnesi yapmıştı.
@admin bu konuda düşünceniz varsa belirtirseniz sevinirim.
Merhaba, sorun olmaz.

• Like
Tepkiler: bilal2345
arkadaşlar merhaba, yakın zamanda mülakata gireceğim. yalnız geçmişimde 2022 yılında çekilmiş Mr'da protyüzyon tanısı var ancak bununla alakalı bir sıkıntım yok yıllardır ağırlıkla spor da yapıyorum. şartlara baktığımda bel fıtığı başlangıcı olarak gözüküyor. bu ve benzeri durumlarda kesin elenir miyim? varsa tecrübesi olan cevaplarını bekliyorum.

Aynı durum bende de var. Doktor bana doğuştan oluşan bir hastalık olduğunu ve günlük hayatımı etkilemeyeceğini söylemişti, yani anladığım kadarıyla çok önemli bir sorun değil umarım ajet doktoru sorun etmez
Merhaba,süreciniz nasıl sonuçlandı acaba?

Kardiyolojide "Mitral Kapak Prolapsusu" adında tanı bulunuyor admin, ancak bahsettiğim gibi üstünden 7 yıl geçen bir süreç ve muayeneden sonra herhangi bir tedavi veya ilaç kullanımım olmadı. O yaşlarda görülebileceği, spor yaparak ve bol bol yüzerek geçeceğini söylemişti. Yine de sildirmek için uğraş içine girmeli miyim sence? Teşekkürler.
@admin
Merhaba,süreciniz nasıl sonuçlandı acaba?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.