@admin 4 ay önce thy için sağlık raporu aldım. mülakatların olumlu geçmesi halinde tekrardan shgm onaylı rapor almam gerekiyor mu bilginiz var mı?hastanede verdikleri sağlık sertifikasının 1 yıl geçerli olduğunu gördüm internetten ama süreç nasıl ilerliyor bilemiyorum bu noktada.
Geçerli olur

• Like
Tepkiler: Vosvos
benim bildiğim sağlık raporunun son 1 ay içinde alınmış olması isteniyor ama THY ile ilgili süreçten dolayı istisna olarak tolere edebilirler

• Like
Tepkiler: Vosvos
Merhabalar 8 ay önce oldum bende sunexpress sürecindeyim sunexpressin sağlık şartlarında tüp mide konusunda bir kısıt yok ama yaşayan var mı bulamıyorum hiçbir yerde. Siz neler yaptınız acaba

• Like
Tepkiler: Üye silindi 20000
8 ay önce tüp mide oldum ajet ve thy sağlık koşullarında açıkça yazmış gördüm. Sunexpress böyle bir şey yazmamış sağlık koşullarına acaba sorun olur mu deneyiminiz var mı

Merhaba bende yaklaşık 2 yıl önce tüp mide oldum sürece başlasam sağlıktan elenirmiyim baştan hiç mi girmesem bilemedim tüp mide oldum ama uçuşa engel bir sağlık sorunum yok sağlık durumum gayet iyi siz naptınız
Merhaba siz elendinizmi tüp mide ameliyatından ajet den

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.