Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sağlık şartları THY ile tamamen aynı mı? antidepresan kullanımında son 3 yıl yazıyor, thy'de ise 3 yıl öncesi ise ayrı değerlendirilecektir yazıyordu, 5 yıl önce kullanıldıysa sıkıntı olur mu Ajet için?
sağlık şartları THY ile tamamen aynı mı? antidepresan kullanımında son 3 yıl yazıyor, thy'de ise 3 yıl öncesi ise ayrı değerlendirilecektir yazıyordu, 5 yıl önce kullanıldıysa sıkıntı olur mu Ajet için?
Anladım, listede menisküs tanısı vb gibi şeylerin olması durumu ve güncel mr durumunda bulgular olursa diye belirtmiş ama benim tanıda sadece eklemde ağrı bacak diye yazıyor mr sonucu ise 2022 yani güncel değil bu biraz kafamı karıştırdı
Burda miyop 6 üstü uygun değil diyor ama benim bir gözüm 6 numara. Yani 6 numara da elenme sebebi mi? 6 ve üstü yazmıyor sadece 6 üstü yazıyor. Kafam karıştı
Merhabalar, 4 sene önce mide küçültme ameliyatı olunuldu, ve sonrasında hiç bir sağlık sorunu mevcut değil,aslında öncesinde de yoktu, tamamiyle biraz keyfiyen yapılan operasyondu. Bu durum ajetin sağlık kuralları için red sebebimidir @admin ? Ve e - nabızda hekimler direk alıp telefondanmı bakıyorlar?
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.