Artikulasyon bozuklugu olarak bazen r harfini tam soyleyemiyorum. Bu ise alimda sıkıntı yaratir mi

Merhabalar, benim de saglikla ilgili bir sorum olacak cevaplanirsa cok sevinirim. Yaklasik 4 yil once gecirdigim myomektomi ameliyatinda bir komplikasyon olarak emboli tanisi konuldu ve devaminda sadece uc aylik bir ilac tedavisiyle durum tamamen silindi. O surecte de kabin memuruydum ve raporum bitiminde gerekli udm-sivil havacilik ve isyeri hekimi kontroluyle ucusa elverisli oldugum ispatlandi ve uzerine iki yil daha ayni firmada ucmaya devam etmistim. Simdi ajet icin haftaya doktor randevum var bu durum herhangi bir sorun teskil eder mi endiseliyim yardimci olursaniz cok sevinirim.

Merhabalar birden fazla sorum olacaktı. Ajet için sorularım.

2018'de göz çizdirme ameliyatı oldum bir sorun olur mu?
2019-2020 tam hatırlamıyorum burun ameliyatı oldum sadece burunla daha rahat nefes almak için estetik değil sorun olur mu?
28.09.2018 RUH SAĞLIĞI VE HASTALIKLARI'ndan piskoloğa gitmişim ve bana tanı olarak Psikiyatrik Muayene Tanısı koymuşlar bir sorun olur mu?

@admin

2019-2020 tam hatırlamıyorum burun ameliyatı oldum sadece burunla daha rahat nefes almak için estetik değil sorun olur mu?
28.09.2018 RUH SAĞLIĞI VE HASTALIKLARI'ndan piskoloğa gitmişim ve bana tanı olarak Psikiyatrik Muayene Tanısı koymuşlar bir sorun olur mu?

@admin
Herhangi bir ilaç yazılmadı ve kullanmadım

@admin
Sorun yok

• Like
Tepkiler: Pato
Teşekkürler. Peki 2019da gittiğim Göğüs hastalıklarında ASTIM tanısı koyulmuş ama ilaç yazmışlar almışım da kullanmadım. Çünkü alerjimden ötürü sadece kediyle temas edince akşamları yatarken alerjik astım yapabiliyor. O yüzden vermiş ama astım tanısı koymadan veremediği için o şekilde vermiş. Sorun olur mu? Yoksa ek tetkikle kontrol mu ederler bir sorun yok çünkü nefes almamda

Merhaba, 2021de vertigo şüphesiyle doktora başvurmuştum. Doktor gerekli tetkikleri yaptı beyin tomografisi denge testi vs. Sonrasında ise hepsinin normal olduğunu, kan değerlerimin düşük olduğunu söyleyerek bir kaç vitamin verdi. Ama tanı olarak vertigo girilmiş. Sistemde o güne ait verilen vitamin takviyesi reçetesi ve her bulgunun normal olduğuna daire beyin tomografim (açıklamaları da yazıyor) var. Bu olumsuz olmasına neden olur mu? @admin

Çok pardon ben gözlük kullanımı hakkında ayrıntılı bilgi göremedim ama bir de belirtilen göz kusurları nasıl oluyor acaba

@admin 4 ay önce thy için sağlık raporu aldım. mülakatların olumlu geçmesi halinde tekrardan shgm onaylı rapor almam gerekiyor mu bilginiz var mı?hastanede verdikleri sağlık sertifikasının 1 yıl geçerli olduğunu gördüm internetten ama süreç nasıl ilerliyor bilemiyorum bu noktada.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.