Merhaba, sağlık belgeleriyle alakalı maili aldıgınızda maaş teklifiyle alakalı bilgi önceden verilmiş miydi? sıralama nasıl oluyor merak ettim
Sağlık mailinin altında bana sundukları pozisyon ve altında maaş bilgileri ve yan haklar mevcuttu. İkisi de aynı mailde.

• Like
Tepkiler: rtjryl
Merhaba,ben tecrübeli kabin memuruyum. Çok rahattı. İngilizcede kendini tanıtır mısın? Daha önce hiç yurtdışında yaşadın mı? Hangisi daha farklı anne olmak mı evladımı olmak mı iş kadını olmak mı? Değiştirmek istesen hangi huyunu değiştirirdin? Aslında kendini tanıtır mısın diye sorduğunda sizin anlattığınıza göre devam ediyor. Akıcı konuşuyor musun sorulan soruları anlayıp onunla ilgili cevaplar veriyor musun telaffuzun nasıl onlara bakıyorlar. Kurul mülakatı da daha önce çalıştığım şirketim üzerinden gitti. Tecrübeli olduğum için karşılaştığım zor durumlar var mı varsa nasıl baş ettim gibi.
Sanırım ilk önce tecrübelilerle kemik kadroyu oluşturup daha sonra tecrübesizleri yerleştirecekler. Süreciniz bu yüzden hızlı olsa gerek. Ben de tecrübesiz olarak mülakat sürecimi tamamlamıştım ve oldukça zaman geçti, sanırım olumsuz oldu. Tebrik ederim sizi tekrar.

Sanırım ilk önce tecrübelilerle kemik kadroyu oluşturup daha sonra tecrübesizleri yerleştirecekler. Süreciniz bu yüzden hızlı olsa gerek. Ben de tecrübesiz olarak mülakat sürecimi tamamlamıştım ve oldukça zaman geçti, sanırım olumsuz oldu. Tebrik ederim sizi tekrar.
Muhtemelen tecrübelileri öncelik tutuyorlar. Teşekkür ederim🙏 Ama kötü düşünmeyin neden olmasın iyi düşünelim iyi olsun hayırlıysa eğer🙂 dualarım sizinle

• Like
Tepkiler: Sierra
Muhtemelen tecrübelileri öncelik tutuyorlar. Teşekkür ederim🙏 Ama kötü düşünmeyin neden olmasın iyi düşünelim iyi olsun hayırlıysa eğer🙂 dualarım sizinle
Öncelikle hayırlı olsun tebrik ediyorum. Benim merak ettigim soru 10km servis ağı istanbul için çok zayıf degil mi siz tecrubeli olarak diğer şirketlere göre ne düşünüyorsunuz

Öncelikle hayırlı olsun tebrik ediyorum. Benim merak ettigim soru 10km servis ağı istanbul için çok zayıf degil mi siz tecrubeli olarak diğer şirketlere göre ne düşünüyorsunuz
Teşekkür ederim🙏 Kesinlikle daha geniş bir servis ağı olmalı ama ilerleyen zamanlarda genişleteceklerini düşünüyorum. Sonuçta bunlar da bir maliyet, yeni bir şirket olduğu için aksaklıklar mutlaka olacaktır zamanla her şey yerine oturur gibi geliyor bana.

Pasaportla ilgili minimum bi süre belirttiler mi bu arada size? İlla 10 yıllık vs gibi benim pasaportum 10 yıllıktı fakat 4 yılı kaldı sorun olurmu merak ediyorum
Valla benim pasaport sürem 2025te bitiyor sorun ederlerse benimkini etmeleri lazım 😂 ama sanmıyorum sorun olacağını o basit iş keşke iş oraya kalsa

Sizin iş olmuş bitmiş sayılır zaten hayırlı olsun😀
Öyle demeyin ya thyden sağlıktan eklenmiştim şu anki güncel sağlık kriterlerine uyuyorum gerçi ama yine sıkıntı çıkar mı diye de düşünmeden edemiyorum. Umarım e nabız kontrolü yoktur yoksa muhakkak ek tetkik isteyeceklerdir. Hayırlısı bakalım

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.