Merhaba bir sorum olacaktı, ben 2 sene önce antidepresan kullandım ve bıraktım. (3 sene önce bırakılmalı yazdığını biliyorum.) Hastaneden uçuşa elverişli raporu almış olsam bile işe alınabiliyor muyum ek tetkik vesaire ile yoksa direkt elenme sebebi mi? Şimdiden teşekkür ederim.
Maalesef eliyorlar..

• Like
Tepkiler: martelyeva
Arkadaşlar merhaba, boyum 184 kilom 65 kesin elenir miyim boy kilo oranından. 13 Aralıkta mülakat var ona göre geleceğim.
Merhaba kiloda üst sınır örneğin boyunuz 1.85 1 i çıkartıyorsunuz kalan sayı yani 85den 5 fazla olabiliyor maksimum alt sınır içinde erkeklerde minimum 62 sanırım birisinin kilosu azdı bir şeyler yiyip gel dediler sonrasında baktığımda geçmişti

Sağlık mailinin altında bana sundukları pozisyon ve altında maaş bilgileri ve yan haklar mevcuttu. İkisi de aynı mailde.
Doğa Merhaba, ben de sağlık muanesi için mail bekliyorum sağlık sürecin sonuçlandıktan sonra şu sorulara kısa cevap verebilir misin? Diğer adaylar için de faydası olur.
E nabzı kontrolü oldu mu? Olduysa thydeki gibi ayrıntılı mı incelediler?
Dövme yara ve leke için kontrol yapıldı mı?
Raporu teslim ettikten sonra sürecin kaç günde sonuçlandı?
Eğitim yeri Florya mı?

• Like
Tepkiler: Umutlu
Doğa Merhaba, ben de sağlık muanesi için mail bekliyorum sağlık sürecin sonuçlandıktan sonra şu sorulara kısa cevap verebilir misin? Diğer adaylar için de faydası olur.
E nabzı kontrolü oldu mu? Olduysa thydeki gibi ayrıntılı mı incelediler?
Dövme yara ve leke için kontrol yapıldı mı?
Raporu teslim ettikten sonra sürecin kaç günde sonuçlandı?
Eğitim yeri Florya mı?
Merhaba, e nabız kontrolü oldu ama detaylı değil. Dövme kontrolü yok sizin beyanınız esas ama uçuşta ya da eğitimde olduğu fark edilirse idari yaptırımlar olabileceği söylenmişti. Hâlâ sözleşme imzalayamadım yarın tekrar şirkete gideceğim. Eğitim kesin olarak Florya'da.

Merhaba, e nabız kontrolü oldu ama detaylı değil. Dövme kontrolü yok sizin beyanınız esas ama uçuşta ya da eğitimde olduğu fark edilirse idari yaptırımlar olabileceği söylenmişti. Hâlâ sözleşme imzalayamadım yarın tekrar şirkete gideceğim. Eğitim kesin olarak Florya'da.
Teşekkür ederim.

• Like
Tepkiler: dogaaa
Merhaba e nabız kontrolü nasıl oluyor ilk iş görüşmem o yüzden bilmiyorum şifremizi onlarla mı paylaşıyoruz yoksa doktorlar kendi sistemlerinden bizim geçmişimizi mi görüyorlar

• Like
Tepkiler: sunturk
Geçen sene kalçamda iltihaplı sivilce tarzı bişey oluşmuştu doktora gittiğimde darbeye bağlı veya çok dar giysiler giyildiği için olabilir demişti ve antibiyotik yazmıştı sonrasında da geçti zaten fakat e nabızda yumuşak doku bozukluğu-tanımlanmamış olarak görünüyor.Thy'nin sağlık koşullarında yumuşak doku bozukluğu alıma engel görünüyor ama Ajet'in paylaştığı belgede bu ibare yok. Konu hakkında bir bilginiz var mı sizce bir problem olur mu? @admin
Aynı tanı bende de var, benimkisi yüzümdeydi ve ufak bir operasyonla alındı. Şuan görünürde hiçbir şey yok, sağlıklıyım da ama kafamı karıştırıyor. Umarım bizler için sorun olmaz.

Merhaba e nabız kontrolü nasıl oluyor ilk iş görüşmem o yüzden bilmiyorum şifremizi onlarla mı paylaşıyoruz yoksa doktorlar kendi sistemlerinden bizim geçmişimizi mi görüyorlar
Thydeki gibi doktorun bilgisayarından değil kendi telefonunuzdan girip telefonu doktora veriyorsunuz o inceliyor çok sürmüyor zaten sonra telefonu geri veriyor.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.