Ben de sezonluk sözleşmeli başlamak üzereyim şimdi mülakatı bekliyorum da sözleşme sonu belki kalıcı olurum diye düşünüyordum..... Bi de şu sıralar alımlar açısından bereketli bi dönem her firmadan bi alım yapılıyo fırsatları mı kaçırıyorum acaba böyle yaparak sırf benim şehrimde alım yapılıyor diye sunı seçmiştim taşınmamak için
Siz bana bakmayın ben işe başladığımda depremden çıkmıştım ve uçuşlara odaklanamıyordum. Bu nedenle sözleşmem uzamadı sıkı çalışır odaklanırsanız sözleşmenizin uzatılmaması için bir sebep yok. Ki sunexpress diğer firmalara göre bir çok konuda çok çok anlayışlı ve destekleyici. Sözleşmem uzamadı diye asla kötüleyemem çalışmak için güzel bir yer onlar bana fırsat verip işi öğretmese başka yerlere başvuramıyor olurdum. Bence mutlu olursunuz sunexpress de yan hakları servis imkanı vs çok iyidir :)

aynen, iste centilmenlik anlasmasindan dolayi ajet ten personel almazlar diye korkuyorum thy :( boyle bir durum olur mu acaba. pegasustaki yenilerin cogunu ajet kendine transfer etti ama ajetten eder mi supheliyim :/
Sözleşme 3 ay deneme süresi sonra 1 senelik olarak olur diye düşünüyorum bu nedenle zaten tk’nın yakın zamanda açacağı ilanlara başvuramazsınız,sözleşmenin sizin tarafınızdan feshi halinde tazminat ödüyorsunuz çünkü şirkete. 1 sene sonunda zaten ajette de düzen oturacağı için mümkün olur geçişler diye düşünüyorum. Ama tabi bunlr sadece benim fikrim. Sözleşme imzalama aşamasına gelmiş arkadaşlar daha iyi bilgi verir

Siz bana bakmayın ben işe başladığımda depremden çıkmıştım ve uçuşlara odaklanamıyordum. Bu nedenle sözleşmem uzamadı sıkı çalışır odaklanırsanız sözleşmenizin uzatılmaması için bir sebep yok. Ki sunexpress diğer firmalara göre bir çok konuda çok çok anlayışlı ve destekleyici. Sözleşmem uzamadı diye asla kötüleyemem çalışmak için güzel bir yer onlar bana fırsat verip işi öğretmese başka yerlere başvuramıyor olurdum. Bence mutlu olursunuz sunexpress de yan hakları servis imkanı vs çok iyidir :)
yan haklar nasildi cift maas vs varmiydi ? sun exp. de cok kaliteli diyorlar sektoru bilenler. ortalama aylik kazanc ne olur yeni baslayan icin ekralar dahil ?

Sözleşme 3 ay deneme süresi sonra 1 senelik olarak olur diye düşünüyorum bu nedenle zaten tk’nın yakın zamanda açacağı ilanlara başvuramazsınız,sözleşmenin sizin tarafınızdan feshi halinde tazminat ödüyorsunuz çünkü şirkete. 1 sene sonunda zaten ajette de düzen oturacağı için mümkün olur geçişler diye düşünüyorum. Ama tabi bunlr sadece benim fikrim. Sözleşme imzalama aşamasına gelmiş arkadaşlar daha iyi bilgi verir
1 sene icin tazminat odemeyi bilmiyordum haklilar egitim vs veriyorlar ama bu hakkimizda olmali

Cevabınız için çok teşekkür ederim kafamdaki pek çok soruya yanıt bulmuş oldum bu yazınızla inşallah hakkımızda hayırlı olanı nasip olur başarılar dilerim 🙏♥️✨

• Like
Tepkiler: Sierra
sektorde herkesin gozdesi THYdir bunu biliyoruz ancak sonraki AJet mi oldu acaba suan? low cost oldugu icin burun kiviran pegasuslu cok vardi, suan hepsi Ajete girebilmek icin ugrasiyor. sektor tecrubesi gercek bilgisi olan varsa yazabilir mi ? AJet ile baslayip THY ye gecis istirak oldugu icin zor olur mu acaba eleman calmak istemedikleri icin yoksa daha mi avantajli olur sizce @admin ?
Arada centilmenlik anlaşması olabilir ve bundan faydalanabilir kabin ekipleride bildiğim kadarıyla sonradan Thy girmek daha kolay olur normal tecrübesiz dışarıdan girmeye çalışan birine göre.

yan haklar nasildi cift maas vs varmiydi ? sun exp. de cok kaliteli diyorlar sektoru bilenler. ortalama aylik kazanc ne olur yeni baslayan icin ekralar dahil ?
Çift maaş yok ancak dilerseniz maaşınızı euro ile alabiliyorsunuz bu büyük artı birikim yapmak isteyenler için. Yapılan satışın %10 u kabine ait 4 e bölünüyor. Stb (nöbet) evde tutuluyor ki bu büyük artı. Yatı ücretleri yurtdışı içinde domestik içinde baya güzel. Hiç bir şirkette yoktur sunexpress ekiplere spor ayakkabı veriyor. Maaşı söylemek şık olmaz burada ama 60 bin değildi hani :)

Çift maaş yok ancak dilerseniz maaşınızı euro ile alabiliyorsunuz bu büyük artı birikim yapmak isteyenler için. Yapılan satışın %10 u kabine ait 4 e bölünüyor. Stb (nöbet) evde tutuluyor ki bu büyük artı. Yatı ücretleri yurtdışı içinde domestik içinde baya güzel. Hiç bir şirkette yoktur sunexpress ekiplere spor ayakkabı veriyor. Maaşı söylemek şık olmaz burada ama 60 bin değildi hani :)
60k thy de bile yeni baslayan almiyordur zaten. burda maas vs. hersey konusuluyor serbrst genel olarak ortalama bilgi verebilirsiniz herkese cok faydali oluyor bu bilgiler cogu isi ewini adresini degistrio bu meslek icin yardimci olmus olursunuz :)

60k thy de bile yeni baslayan almiyordur zaten. burda maas vs. hersey konusuluyor serbrst genel olarak ortalama bilgi verebilirsiniz herkese cok faydali oluyor bu bilgiler cogu isi ewini adresini degistrio bu meslek icin yardimci olmus olursunuz :)
Sunex’te çalışan ve yakın zamanda giren tanıdıklarım var, 48-55 bin tl arası max. Kazanıldığını söylemişlerdi yeni giren bir kabin memurunun. Ama yan hakları çok güzeldir sunex’in bildiğim kadarıyla, Lufthansa dan da bilet kullanabiliyorsunuz mesela thy’nin yanısıra. Hatta seçtiğiniz bir arkadaşınıza bile kullandırtma seçeneği vardı, kızların saçlarını istediği şekilde at kuyruğu vs yapması, yatılarda tam harcirah almaları gibi

• Like
Tepkiler: nzz
Sunex’te çalışan ve yakın zamanda giren tanıdıklarım var, 48-55 bin tl arası max. Kazanıldığını söylemişlerdi yeni giren bir kabin memurunun. Ama yan hakları çok güzeldir sunex’in bildiğim kadarıyla, Lufthansa dan da bilet kullanabiliyorsunuz mesela thy’nin yanısıra. Hatta seçtiğiniz bir arkadaşınıza bile kullandırtma seçeneği vardı, kızların saçlarını istediği şekilde at kuyruğu vs yapması, yatılarda tam harcirah almaları gibi
A evet mesela partner kaydedip sisteme ona da aynı indirimler ile bilet alabiliyorsunuz evli olmanıza gerek yok. Thy ve lutfansadan bilet hakkınız var dediğiniz gibi unutmuşum yazmayı :) beyaz saçları boyama zorunluluğu yok, oje rengine dair karışılmıyo artık. Topuz zorunluluğu yok atkuyruğu yapılabiliyor. Deneyimsizlere küçük şeyler gibi gelebilir ama cidden büyük rahatlık :)

• Like
Tepkiler: duygu25

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.