Sunexpressten neden ayrıldınız acaba özel değilse
sektorde herkesin gozdesi THYdir bunu biliyoruz ancak sonraki AJet mi oldu acaba suan? low cost oldugu icin burun kiviran pegasuslu cok vardi, suan hepsi Ajete girebilmek icin ugrasiyor. sektor tecrubesi gercek bilgisi olan varsa yazabilir mi ? AJet ile baslayip THY ye gecis istirak oldugu icin zor olur mu acaba eleman calmak istemedikleri icin yoksa daha mi avantajli olur sizce @admin ?

sektorde herkesin gozdesi THYdir bunu biliyoruz ancak sonraki AJet mi oldu acaba suan? low cost oldugu icin burun kiviran pegasuslu cok vardi, suan hepsi Ajete girebilmek icin ugrasiyor. sektor tecrubesi gercek bilgisi olan varsa yazabilir mi ? AJet ile baslayip THY ye gecis istirak oldugu icin zor olur mu acaba eleman calmak istemedikleri icin yoksa daha mi avantajli olur sizce @admin ?
Zor olmaz tam tersi kolay olur.

• Like
Tepkiler: duygu25
Ajet yeni kurulduğu için maaşları pegasusun üstünde tutmak durumunda kaldı bence. Yüksek sezonlarda centilmenlik anlaşması oluyor ancak bu yanlış hatırlamıyosam 3 aylık bir dönem. Benim de fikrim eğitim ve değerlendirme standartları aynı olduğuniçin geçişin kolay olur. Yine de tahminim thynin bir süre ajetten personel almayacağı yönünde

Ajet yeni kurulduğu için maaşları pegasusun üstünde tutmak durumunda kaldı bence. Yüksek sezonlarda centilmenlik anlaşması oluyor ancak bu yanlış hatırlamıyosam 3 aylık bir dönem. Benim de fikrim eğitim ve değerlendirme standartları aynı olduğuniçin geçişin kolay olur. Yine de tahminim thynin bir süre ajetten personel almayacağı yönünde
aynen, iste centilmenlik anlasmasindan dolayi ajet ten personel almazlar diye korkuyorum thy :( boyle bir durum olur mu acaba. pegasustaki yenilerin cogunu ajet kendine transfer etti ama ajetten eder mi supheliyim :/

Sezonluk sözleşme ile girmiştim sözleşmem bitti :)
Ben de sezonluk sözleşmeli başlamak üzereyim şimdi mülakatı bekliyorum da sözleşme sonu belki kalıcı olurum diye düşünüyordum..... Bi de şu sıralar alımlar açısından bereketli bi dönem her firmadan bi alım yapılıyo fırsatları mı kaçırıyorum acaba böyle yaparak sırf benim şehrimde alım yapılıyor diye sunı seçmiştim taşınmamak için

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.