Teklifi kabul ettikten me kadar süre sonrasında geri dönüş aldınız? Daha sonra belge mi talep etmekteler?

Belge talebi bilgisi bulunmamaktaydı, tek talep başlayabileceğiniz tarihi belirtin şeklindeydi, bu nedenle bilgilerinizi öğrenmek istemiştim.

Belge talebi bilgisi bulunmamaktaydı, tek talep başlayabileceğiniz tarihi belirtin şeklindeydi, bu nedenle bilgilerinizi öğrenmek istemiştim.
Siz Ajet'ten mi bahsediyorsunuz olumlu mailden sonra direkt işe başkama tarihi verilmiyor önce sağlık raporu veriyorsunuz ve getireceğiniz tarih yazıyor

Arkadaslar merhaba. Kabin memuru değerlendirme sonucumun olumlu sonuçlandığına dair mail aldım. Istenen belgeler kısmında "çalışan bilgi formu"nun doldurulması ve yüklenmesi yazıyor. Bu belgenin ise ekte gönderilen belgelerde olduğu yazılmış. Fakat bana gelen mailde yok. Bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

Arkadaslar merhaba. Kabin memuru değerlendirme sonucumun olumlu sonuçlandığına dair mail aldım. Istenen belgeler kısmında "çalışan bilgi formu"nun doldurulması ve yüklenmesi yazıyor. Bu belgenin ise ekte gönderilen belgelerde olduğu yazılmış. Fakat bana gelen mailde yok. Bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
Sana gelen mailde en altta üç dört ek dosya bulunması lazım onları indirmen lazım görebilmek için iyice incele maili vardır mutlaka. Ajet'e iş teklifini kabul ettiğine dair mail atmayı da unutma

Sana gelen mailde en altta üç dört ek dosya bulunması lazım onları indirmen lazım görebilmek için iyice incele maili vardır mutlaka. Ajet'e iş teklifini kabul ettiğine dair mail atmayı da unutma
Teşekkür ederim cevabın için. Buradan sonuç almayınca mail attım. Başka mailde dosyayı gönderdiler 🌸

• Like
Tepkiler: melissaa

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.