tebriklerr. saglik is yeri hekimlerinr iletilip onay verilmeden nasil is teklifi gonderdiler :/ ? 2024 maas bilgileri paylasildi mi acaba ?
Teşşekür ederim evrakları gönderdikten sonra sağlık maili ile birlikte iş teklifini de gönderdiler şartları beğenir iseniz sağlık kontrölüne gidiyorsunuz şöyle düşünün sağlık testi yaptırdınız para harcadınız fakat şartları beğenmediniz sağlık kontrölünü boşuna yaptırmış olmamak için ikisini aynı anda gönderiyorlar ki ona göre tercih yapabilesiniz

• Like
Tepkiler: Sierra ve duygu25
Hayırlı olsun arkadaşlar . Hangi pozisyon için kabul aldınız ve mülakat süreçleri hakkında bilgilendirir misiniz. ******** @Umutert

Merhabalar öncelikle hayırlı olsun olumlu olan arkadaşlara. Banada bugün geldi iş teklif maili merak ettiğim şey şu acaba bu gelen maile cevabenmi teklifi onayladığımızı söylüyoruz yoksa ayrı bi mail oluşturarakmı? Evrak mailinde o maile cevaben evrakları göndermemizi istemişlerdi bunda böyle bir ibare yokta merak ettim siz nasıl yaptınız.

Merhabalar öncelikle hayırlı olsun olumlu olan arkadaşlara. Banada bugün geldi iş teklif maili merak ettiğim şey şu acaba bu gelen maile cevabenmi teklifi onayladığımızı söylüyoruz yoksa ayrı bi mail oluşturarakmı? Evrak mailinde o maile cevaben evrakları göndermemizi istemişlerdi bunda böyle bir ibare yokta merak ettim siz nasıl yaptınız.
Bana da 3 gün önce geldi teklif ve aynı maile cevaben sadece iş tekliflerini kabul ettiğimi ve ihbar süremi belirttim. Bu sadece hali hazırda havacılıkta farklı bir şirkette ya da herhangi bir yerde çalışanlar için geçerli tabi. Zaten size de tahmin ediyorum ki max. 2 gün vermişlerdir düşünüp taşınıp teklifi kabul edip etmemeniz için. Önce teklife cevap verip sonra sağlık raporu, fit to fly alıp en son işe giriş hekim onayına gidiyorsunuz sonrasında da bekliyorsunuz eğitim planlanmasını. Ben de şuan son aşamadayım, işe giriş hekim onayına henüz gidicem.

• Like
Tepkiler: duygu25
cevabın için teşşekür ederim şu an heycandan dolayı nasıl bir mail atmam konusunda kararsızım siz nasıl bir mail yolladınız hiç değilse benim için bir örnek olabilir şimdiden teşşekür ederim
Sadece iş teklifini kabul edip etmediğinizi belirtin ve eğer hali hazırda başka bir iş yerinde çalışansanız, o iş yerinden ayrılacağınız istifa edeceğiniz tarih aralığını belirleyip ona göre ihbar sürenizi belirtin o kadar. Bunu bilmeliler ki, sonraki aşamada ona göre eğitim planlaması yapabilsinler. Sizin diğer işten ayrılış zamanınıza göre müsaitlik durumunuzu belirtiyorsunuz bi nevi

Sadece iş teklifini kabul edip etmediğinizi belirtin ve eğer hali hazırda başka bir iş yerinde çalışansanız, o iş yerinden ayrılacağınız istifa edeceğiniz tarih aralığını belirleyip ona göre ihbar sürenizi belirtin o kadar. Bunu bilmeliler ki, sonraki aşamada ona göre eğitim planlaması yapabilsinler. Sizin diğer işten ayrılış zamanınıza göre müsaitlik durumunuzu belirtiyorsunuz bi nevi
Hangi ilan için dönüş aldınız acaba rica etsem onu da belirtir misiniz?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.