AJET Ajet iş teklifi kabulu

V

VedatE

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar merhabalar bugün itibari ile iş teklifi almış bulunmaktayım iş teklifi kabul mailini sağlık belgesi ile mi iletmeliyim yoksa
İş teklifi kabulu içeren bi yazı gönderdikten sonra mı sağlık raporunu göndermeliyim aydınlatır iseniz sevinirim

J

jimmyhummluk

HavaPersonel.Com
Selam ben önce teklifi kabul ettiğimi yazmıştım sorun çıkmadı

V

VedatE

HavaPersonel.Com
cevabın için teşşekür ederim şu an heycandan dolayı nasıl bir mail atmam konusunda kararsızım siz nasıl bir mail yolladınız hiç değilse benim için bir örnek olabilir şimdiden teşşekür ederim

D

duygu25

HavaPersonel.Com
tebriklerr. saglik is yeri hekimlerinr iletilip onay verilmeden nasil is teklifi gonderdiler :/ ? 2024 maas bilgileri paylasildi mi acaba ?

J

jimmyhummluk

HavaPersonel.Com
Dediğim gibi sadece teklifi kabul ettiğimi yazdım sonrasında hastaneden raporumu alıp pdf halinde yolladım daha sonra belirledikleri tarih aralığında gittim zaten maili detaylı bişekile okursanız orda da yazıyor , hayırlı olsun şimdiden

mariscalcus

mariscalcus

HavaPersonel.Com
Dediğim gibi sadece teklifi kabul ettiğimi yazdım sonrasında hastaneden raporumu alıp pdf halinde yolladım daha sonra belirledikleri tarih aralığında gittim zaten maili detaylı bişekile okursanız orda da yazıyor , hayırlı olsun şimdiden
Merhabalar, doktor onayından geçtiniz diye tahmin ediyorum. İş yeri hekimine raporu teslim ettikten sonra eğitim hakkında bir şey dediler mi acaba ? Başladınız mı yoksa siz de haber mi bekliyorsunuz ?

V

VedatE

HavaPersonel.Com
Teşşekür ederim iyi günler dilerim

A

ankaralı06

HavaPersonel.Com
Merhaba arkadaşlar öncelikle hepimize hayırlı uğurlu olsun bende kabul ettiğimi yazıp mail yoluyla gönderdim ama geri dönüşler ne zaman olur tahmini ne zaman iş başı yaparız ?

J

jimmyhummluk

HavaPersonel.Com
Merhaba , e
Merhabalar, doktor onayından geçtiniz diye tahmin ediyorum. İş yeri hekimine raporu teslim ettikten sonra eğitim hakkında bir şey dediler mi acaba ? Başladınız mı yoksa siz de haber mi bekliyorsunuz ?
Merhaba,eğitim programlanmasını bekliyorum

I

istanbul.34

HavaPersonel.Com
Merhaba arkadaşlar öncelikle hepimize hayırlı uğurlu olsun bende kabul ettiğimi yazıp mail yoluyla gönderdim ama geri dönüşler ne zaman olur tahmini ne zaman iş başı yaparız ?
Hangi ilanlar için dönüş aldınız acaba ?

V

VedatE

HavaPersonel.Com
tebriklerr. saglik is yeri hekimlerinr iletilip onay verilmeden nasil is teklifi gonderdiler :/ ? 2024 maas bilgileri paylasildi mi acaba ?
Teşşekür ederim evrakları gönderdikten sonra sağlık maili ile birlikte iş teklifini de gönderdiler şartları beğenir iseniz sağlık kontrölüne gidiyorsunuz şöyle düşünün sağlık testi yaptırdınız para harcadınız fakat şartları beğenmediniz sağlık kontrölünü boşuna yaptırmış olmamak için ikisini aynı anda gönderiyorlar ki ona göre tercih yapabilesiniz

U

Umut41

HavaPersonel.Com
Hayırlı olsun arkadaşlar . Hangi pozisyon için kabul aldınız ve mülakat süreçleri hakkında bilgilendirir misiniz. ******** @Umutert

E

Emirhann

HavaPersonel.Com
Merhabalar öncelikle hayırlı olsun olumlu olan arkadaşlara. Banada bugün geldi iş teklif maili merak ettiğim şey şu acaba bu gelen maile cevabenmi teklifi onayladığımızı söylüyoruz yoksa ayrı bi mail oluşturarakmı? Evrak mailinde o maile cevaben evrakları göndermemizi istemişlerdi bunda böyle bir ibare yokta merak ettim siz nasıl yaptınız.

S

Sierra

HavaPersonel.Com
Merhabalar öncelikle hayırlı olsun olumlu olan arkadaşlara. Banada bugün geldi iş teklif maili merak ettiğim şey şu acaba bu gelen maile cevabenmi teklifi onayladığımızı söylüyoruz yoksa ayrı bi mail oluşturarakmı? Evrak mailinde o maile cevaben evrakları göndermemizi istemişlerdi bunda böyle bir ibare yokta merak ettim siz nasıl yaptınız.
Bana da 3 gün önce geldi teklif ve aynı maile cevaben sadece iş tekliflerini kabul ettiğimi ve ihbar süremi belirttim. Bu sadece hali hazırda havacılıkta farklı bir şirkette ya da herhangi bir yerde çalışanlar için geçerli tabi. Zaten size de tahmin ediyorum ki max. 2 gün vermişlerdir düşünüp taşınıp teklifi kabul edip etmemeniz için. Önce teklife cevap verip sonra sağlık raporu, fit to fly alıp en son işe giriş hekim onayına gidiyorsunuz sonrasında da bekliyorsunuz eğitim planlanmasını. Ben de şuan son aşamadayım, işe giriş hekim onayına henüz gidicem.

S

Sierra

HavaPersonel.Com
cevabın için teşşekür ederim şu an heycandan dolayı nasıl bir mail atmam konusunda kararsızım siz nasıl bir mail yolladınız hiç değilse benim için bir örnek olabilir şimdiden teşşekür ederim
Sadece iş teklifini kabul edip etmediğinizi belirtin ve eğer hali hazırda başka bir iş yerinde çalışansanız, o iş yerinden ayrılacağınız istifa edeceğiniz tarih aralığını belirleyip ona göre ihbar sürenizi belirtin o kadar. Bunu bilmeliler ki, sonraki aşamada ona göre eğitim planlaması yapabilsinler. Sizin diğer işten ayrılış zamanınıza göre müsaitlik durumunuzu belirtiyorsunuz bi nevi

I

istanbul.34

HavaPersonel.Com
Sadece iş teklifini kabul edip etmediğinizi belirtin ve eğer hali hazırda başka bir iş yerinde çalışansanız, o iş yerinden ayrılacağınız istifa edeceğiniz tarih aralığını belirleyip ona göre ihbar sürenizi belirtin o kadar. Bunu bilmeliler ki, sonraki aşamada ona göre eğitim planlaması yapabilsinler. Sizin diğer işten ayrılış zamanınıza göre müsaitlik durumunuzu belirtiyorsunuz bi nevi
Hangi ilan için dönüş aldınız acaba rica etsem onu da belirtir misiniz?

S

Sierra

HavaPersonel.Com
Hangi ilan için dönüş aldınız acaba rica etsem onu da belirtir misiniz?
Tecrübeli kabin memuru ilanı için. Eski havacıyım ve halen daha farklı bir şirkette çalışıyorum deneyimli olarak.

I

istanbul.34

HavaPersonel.Com
Tecrübeli kabin memuru ilanı için. Eski havacıyım ve halen daha farklı bir şirkette çalışıyorum deneyimli olarak.
Anladım hepinize şimdiden hayırlı olsun öyleyse :) kusura bakmayın bizler de sonuç beklediğimiz için sorguluyoruz. @ankaralı06 siz de mi kabin ? Hangi ilan için teklif aldınız?

Konuyu okuyanlar;