VedatE

Üye
14 Ocak 2024
4
2
0
Arkadaşlar merhabalar bugün itibari ile iş teklifi almış bulunmaktayım iş teklifi kabul mailini sağlık belgesi ile mi iletmeliyim yoksa
İş teklifi kabulu içeren bi yazı gönderdikten sonra mı sağlık raporunu göndermeliyim aydınlatır iseniz sevinirim

cevabın için teşşekür ederim şu an heycandan dolayı nasıl bir mail atmam konusunda kararsızım siz nasıl bir mail yolladınız hiç değilse benim için bir örnek olabilir şimdiden teşşekür ederim

tebriklerr. saglik is yeri hekimlerinr iletilip onay verilmeden nasil is teklifi gonderdiler :/ ? 2024 maas bilgileri paylasildi mi acaba ?

Dediğim gibi sadece teklifi kabul ettiğimi yazdım sonrasında hastaneden raporumu alıp pdf halinde yolladım daha sonra belirledikleri tarih aralığında gittim zaten maili detaylı bişekile okursanız orda da yazıyor , hayırlı olsun şimdiden

• Like
Tepkiler: Sierra
Dediğim gibi sadece teklifi kabul ettiğimi yazdım sonrasında hastaneden raporumu alıp pdf halinde yolladım daha sonra belirledikleri tarih aralığında gittim zaten maili detaylı bişekile okursanız orda da yazıyor , hayırlı olsun şimdiden
Merhabalar, doktor onayından geçtiniz diye tahmin ediyorum. İş yeri hekimine raporu teslim ettikten sonra eğitim hakkında bir şey dediler mi acaba ? Başladınız mı yoksa siz de haber mi bekliyorsunuz ?

Merhaba arkadaşlar öncelikle hepimize hayırlı uğurlu olsun bende kabul ettiğimi yazıp mail yoluyla gönderdim ama geri dönüşler ne zaman olur tahmini ne zaman iş başı yaparız ?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.