Anladım hepinize şimdiden hayırlı olsun öyleyse :) kusura bakmayın bizler de sonuç beklediğimiz için sorguluyoruz. @ankaralı06 siz de mi kabin ? Hangi ilan için teklif aldınız?
Yok ne demek anlıyorum tabikide çok iyi heyecan ve merakınızı. Ayrıca bu platform zaten birbirimizden süreçlerle alakalı bilgi edinmek, ve sorgulamak adına var. Umarım siz de istediğiniz sonucu alırsınız ve emniyetli uçuşlarda görüşürüz. Herkese şimdiden hayırlı uğurlu olsun

• Like
Tepkiler: istanbul.34
Bana da 3 gün önce geldi teklif ve aynı maile cevaben sadece iş tekliflerini kabul ettiğimi ve ihbar süremi belirttim. Bu sadece hali hazırda havacılıkta farklı bir şirkette ya da herhangi bir yerde çalışanlar için geçerli tabi. Zaten size de tahmin ediyorum ki max. 2 gün vermişlerdir düşünüp taşınıp teklifi kabul edip etmemeniz için. Önce teklife cevap verip sonra sağlık raporu, fit to fly alıp en son işe giriş hekim onayına gidiyorsunuz sonrasında da bekliyorsunuz eğitim planlanmasını. Ben de şuan son aşamadayım, işe giriş hekim onayına henüz gidicem.
Çok teşekkür ederim. Şimdiden hepimizede hayırlı olsun. Bende yarın sabahtan sağlık raporunu çıkartıp, haftaya salı günü hekim onayı için İstanbula geleceğim. Bakalım nasıl olacak.

• Like
Tepkiler: Sierra
Bana da 3 gün önce geldi teklif ve aynı maile cevaben sadece iş tekliflerini kabul ettiğimi ve ihbar süremi belirttim. Bu sadece hali hazırda havacılıkta farklı bir şirkette ya da herhangi bir yerde çalışanlar için geçerli tabi. Zaten size de tahmin ediyorum ki max. 2 gün vermişlerdir düşünüp taşınıp teklifi kabul edip etmemeniz için. Önce teklife cevap verip sonra sağlık raporu, fit to fly alıp en son işe giriş hekim onayına gidiyorsunuz sonrasında da bekliyorsunuz eğitim planlanmasını. Ben de şuan son aşamadayım, işe giriş hekim onayına henüz gidicem.
is yeri hekimi veya saglik raporunda ya sikinti cikarsa ozaman isimizi kaybetmis olmazmiyiz ? once saglik raporu is yeri hekim onayi sonra istifa verilse oluyor mu ? yorumunuz nedir ?

is yeri hekimi veya saglik raporunda ya sikinti cikarsa ozaman isimizi kaybetmis olmazmiyiz ? once saglik raporu is yeri hekim onayi sonra istifa verilse oluyor mu ? yorumunuz nedir ?

"AJet Hava Taşımacılığı A.Ş., kendi iç prosedürleri çerçevesinde ek tetkikler isteyerek veya ek sağlık koşullarına bağlı olarak işe başlatılıp başlatılmayacağınıza karar verme hakkına sahiptir. Bu nedenle, eğer halen bir işyerinde çalışıyor iseniz; SHGM’ye bağlı Havacılık Tıp Merkezlerinden alacağınız Sağlık Raporunun AJet Hava Taşımacılığı A.Ş. tarafından yapılacak olan işe giriş için değerlendirme muayenesi olumlu olarak sonuçlanmadan önce işyerinizden istifa etmemeniz, mağduriyet durumu oluşmaması adına önem taşımaktadır."

Gelen mailde bunu belirtiyorlar zaten.

• Like
Tepkiler: duygu25
Zaten eğer sağlıktan yana endişesi olan, ya da işe giriş tanılarında kesinlikle kabul görmeyen bir rahatsızlığı olan birileri varsa sağlık raporuna o kadar para verip almamalı ve boşuna uğraşmamalı hekim onayından da geçemez uçuşa elverişlidir raporunuda alamaz boşu boşuna 12bin tl sinden de olur. Ama risk alırım belki sonuçta bir şey çıkmaz ve alırım bir şekilde diyorsa da devam etsin tabiki sürece. Yani onay ve olumlu cevabı aldıktan ve iş teklifini kabul ettikten sonra bile eğer hala devam etmek istemiyorsa ve vazgeçtiyse aday, bir yaptırımı olmaz çünkü sözleşme yok henüz ortada 2 tarafçada imzalanmış bağlayıcılığıda yok böylece. Olan vaktine, harcadığı emek ve nakte olur kısacası

"AJet Hava Taşımacılığı A.Ş., kendi iç prosedürleri çerçevesinde ek tetkikler isteyerek veya ek sağlık koşullarına bağlı olarak işe başlatılıp başlatılmayacağınıza karar verme hakkına sahiptir. Bu nedenle, eğer halen bir işyerinde çalışıyor iseniz; SHGM’ye bağlı Havacılık Tıp Merkezlerinden alacağınız Sağlık Raporunun AJet Hava Taşımacılığı A.Ş. tarafından yapılacak olan işe giriş için değerlendirme muayenesi olumlu olarak sonuçlanmadan önce işyerinizden istifa etmemeniz, mağduriyet durumu oluşmaması adına önem taşımaktadır."

Gelen mailde bunu belirtiyorlar zaten.
Düzeltme**
Pardon ben yanlış anlamışım, her türlü onayı aldıktan sonra, AJet ten istifa etsem gibi anladım. Zaten bu aşamaların hepsini geçtikten sonra istifa edin diye belirtiyorlar gelen teklif+sağlık mailinde de

Düzeltme**
Pardon ben yanlış anlamışım, her türlü onayı aldıktan sonra, AJet ten istifa etsem gibi anladım. Zaten bu aşamaların hepsini geçtikten sonra istifa edin diye belirtiyorlar gelen teklif+sağlık mailinde de
benim başvurduğum ilan yer hizmetlerinde çalışacak tecrübeli personel ilanıydı kabul mektubu alanlarla birlikte bi whatsap grubu kursak yada ınstagramını verse ordan haberleşsek en azından sonraki süreç için paslaşmış oluruz

benim başvurduğum ilan yer hizmetlerinde çalışacak tecrübeli personel ilanıydı kabul mektubu alanlarla birlikte bi whatsap grubu kursak yada ınstagramını verse ordan haberleşsek en azından sonraki süreç için paslaşmış oluruz
Aynı ilandan sonuç bekliyorum ben de. Kurula girdim. Sanırım bu hafta içi herkese teklif gitmiş olur. O yüzden ısrarla sizinkini merak etmiştim :) bu ilan için var mı başka teklif alan duydugunuz ? @ankaralı06

Merhaba arkadaşlar, ajet 17 Ocak mulakata girip, dönüş yapılan oldu mu acaba?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.