TGS 29.01.2024 Tarihli Yerinde sınava girdikten sonra davet alanlar

📍İST 34

HavaPersonel.Com
Yani tanıdığı olan kazanıyor arkadaşımın torpili baya iyi birisiydi neyse bize hala mesaj gelmedi olumsuz olucak belliki
Ahmet bolat bunu ortadan kaldırmaya çalıştı ama olmadı hala var ******** olayı üzülmeyin çok alım olucak 🙏bide o geçen senelerde torpille alınan kişilere iş zor geldi bıraktılar hep ☺️

havacilik

HavaPersonel.Com
O zaman biz olumsuzuz demekki . Çünkü 2 hafta oldu sms gelmeyeli Bak arkadaşa 2 şubatta kurul mülakatı daveti gelmiş ayrıca benim diğer arkadaşım evraklarını tamamladı eğitimi bekliyor
Evraklarını tamamladı eğitim bekliyor derken, Sanırım ramp için yhm için değil, değil mi?

havacilik

HavaPersonel.Com
Bekleyip göreceğiz bakalım instada TGSnin yolcu hizmetleri eğitmeni var takip ediyorum o paylaşıyor eğitimden fotoğraflar
Yazabilir misiniz hesabı biz de takip etsek? Bu arada ilk girenlere kuruldan olumlu olumsuz dönüş yapılmadı eğitim nasıl başlıyor anlamadım? Sürecin ilklerini yaşadım. Eğitime başlayanlar sürece hiç girmemiş oluyor resmen

havacilik

HavaPersonel.Com
Ramp eğitimleri ile yhm eğitimleri karışıyor onu da belirtirseniz yanlış anlaşılma olmamış olur arkadaşlar. Sanırım sizin dediğiniz ramp eğitimi. Biz kurula girerken ramptekiler eğitimdeydi çünkü

📍İST 34

HavaPersonel.Com
Yazabilir misiniz hesabı biz de takip etsek? Bu arada ilk girenlere kuruldan olumlu olumsuz dönüş yapılmadı eğitim nasıl başlıyor anlamadım? Sürecin ilklerini yaşadım. Eğitime başlayanlar sürece hiç girmemiş oluyor resmen
Şimdi buraya yazmam sıkıntı olur malesef ismi açık bir şekilde olmaz yani

havacilik

HavaPersonel.Com
Ne rampi ya yhm diyoruz abicim aynen rampe herkesi alıyolar bende isim verdim ama etkili olmadı galiba 😂 hay adaletini ben dünya 😂😂😂😂
Yhm mi. 2 şubatta nasıl çağrılabilir? ilk kurul mülakatı için grup 5 şubatta çağırılmadı mı? 2 Şubatta kimseyi görmedim kurula girdim yazan

rumay

HavaPersonel.Com
Ahmet bolat bunu ortadan kaldırmaya çalıştı ama olmadı hala var ******** olayı üzülmeyin çok alım olucak 🙏bide o geçen senelerde torpille alınan kişilere iş zor geldi bıraktılar hep ☺️
Bunlar işte hep hak yiyenler ya bırakında bu bölümü okumuş havacılık aşkıyla tutuşanlar yapsın ne olcak ordan burdan alıyorlar sonra işi bırakıp gidiyorlar ve kendileride zora sokuyolar sonra

📍İST 34

HavaPersonel.Com
Bunlar işte hep hak yiyenler ya bırakında bu bölümü okumuş havacılık aşkıyla tutuşanlar yapsın ne olcak ordan burdan alıyorlar sonra işi bırakıp gidiyorlar ve kendileride zora sokuyolar sonra
Haklısınız ben dediğiniz gibiyim mesela mesaiye mi kalınacak ben kalırım diyorum farklı bir uçak geliyor inceliyorum fotoğraf cekiyorum aman işte uçak diyor diğerleri 😂

havacilik

HavaPersonel.Com
O zaman biz olumsuzuz demekki . Çünkü 2 hafta oldu sms gelmeyeli Bak arkadaşa 2 şubatta kurul mülakatı daveti gelmiş ayrıca benim diğer arkadaşım evraklarını tamamladı eğitimi bekliyor
Şimdi anladım pardon. 2 şubatta davet aldı, 5 şubatta kurula girdi muhtemelen o tamam. Ama diğeri garip geldi evraklarını tamamlayıp eğitimi beklemesi.

havacilik

HavaPersonel.Com

havacilik

HavaPersonel.Com
Uygulamalar/değerlendirmeler farklılık gösteriyor sanırım. Bazıları bir gün içinde, bazıları 3 aşamalı, bazıları da kurul kısmında da 1) ing speaking ve 2) kurul olarak ayrı ayrı girmişler. Kimi de kurulda hem ing hem kurul birlikte girmiş. Garip

Konuyu okuyanlar;