Hayır doğru başka biseyden bahsetmiyor aynen böyle işliyor sistembu arkadaş başka bir şeyden bahsediyor bence
Hayır doğru başka biseyden bahsetmiyor aynen böyle işliyor sistembu arkadaş başka bir şeyden bahsediyor bence
biz mülakata girmeden 2 hafta önce girmiş oluyorlar arkadaşın dediğine göre yerinde sınava girmediler mi o zaman bunlarHayır doğru başka biseyden bahsetmiyor aynen böyle işliyor sistem
Hangi tarihte girilmiş bu sınava bilemem tabi ama dynedte böyle oluyor dynedte sistem bu yanii tarihini bilebilsek keşke sunum ardından pcde sınav ardından sözlü ve bitiyor bukadar eğer yeniysede bak kimseyi yaniltmak istemem onun olayı farklidir ama yine yhm farklı bölüm gelmesin aklınıza belki tanıdığı vardır da eski sistemden girmis olabilir ben dynedin kalktığı düşünmüyorum zatenbiz mülakata girmeden 2 hafta önce girmiş oluyorlar arkadaşın dediğine göre yerinde sınava girmediler mi o zaman bunlar
Aynen bak sen doğru biliyosun herşeyi aynı şekilde oldu . Herşeyin başı ****** zatenHangi tarihte girilmiş bu sınava bilemem tabi ama dynedte böyle oluyor dynedte sistem bu yanii tarihini bilebilsek keşke sunum ardından pcde sınav ardından sözlü ve bitiyor bukadar eğer yeniysede bak kimseyi yaniltmak istemem onun olayı farklidir ama yine yhm farklı bölüm gelmesin aklınıza belki tanıdığı vardır da eski sistemden girmis olabilir ben dynedin kalktığı düşünmüyorum zaten
Tecrübeliyim çünkü ne diyorsam o işin içine girince anlayacaksınız arkadaşlar ben çok üzülüyorum böyle hevesle yaziyosunuz ya keşke elimden bisey gelse sadece diyeceğim şu ki girerseniz tutununhep dediğim gibiAynen bak sen doğru biliyosun herşeyi aynı şekilde oldu . Herşeyin başı ****** zaten
Dedikleriniz doğruysa tutunmamız mümkün değil gibi bizim elimizde olan bir şey değil yaniTecrübeliyim çünkü ne diyorsam o işin içine girince anlayacaksınız arkadaşlar ben çok üzülüyorum böyle hevesle yaziyosunuz ya keşke elimden bisey gelse sadece diyeceğim şu ki girerseniz tutununhep dediğim gibi
Tanıdık vasıtası hepsi çok üzgünüm yani hayallerim yıkıldı malesef .Tecrübeliyim çünkü ne diyorsam o işin içine girince anlayacaksınız arkadaşlar ben çok üzülüyorum böyle hevesle yaziyosunuz ya keşke elimden bisey gelse sadece diyeceğim şu ki girerseniz tutununhep dediğim gibi
MaalesefTanıdık vasıtası hepsi çok üzgünüm yani hayallerim yıkıldı malesef .![]()
Evet aynen öyle ama olmalı çünkü şartlar seni buna itecekDedikleriniz doğruysa tutunmamız mümkün değil gibi bizim elimizde olan bir şey değil yani
Bu arkadaşınızın ingilizcesi iyi miydi ?İlk mülakat için benim arkadaşlarımı çağırdılar onlar 1 günde hepsine girdi hatta ilk başta bekleme salonunda sunum yapılmış tgs hakkında daha sonra online bilgisayar sistemi sonra 2 kişi elemişler ardından hemen yüz yüze mülakata aldılar sonra 3 hafta bekledi arkadaşım sonra olumlu sonuç geldi ondan sonra işte bizi çağırdılar biz 2. Partız merve ama hala mesaj gelmedi bana yüzyüze mülakat için hatta biz sınavı bitirdikten sonra iyi akşamlar dediler bize ben şaşırdım
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.