Nasıl oluyor bu mülakatlara daha yeni girdiler sayılır olumlu mesaj alanıda duymadım herkes bekliyor hala
İlk mülakat için benim arkadaşlarımı çağırdılar onlar 1 günde hepsine girdi hatta ilk başta bekleme salonunda sunum yapılmış tgs hakkında daha sonra online bilgisayar sistemi sonra 2 kişi elemişler ardından hemen yüz yüze mülakata aldılar sonra 3 hafta bekledi arkadaşım sonra olumlu sonuç geldi ondan sonra işte bizi çağırdılar biz 2. Partız merve ama hala mesaj gelmedi bana yüzyüze mülakat için hatta biz sınavı bitirdikten sonra iyi akşamlar dediler bize ben şaşırdım

İlk mülakat için benim arkadaşlarımı çağırdılar onlar 1 günde hepsine girdi hatta ilk başta bekleme salonunda sunum yapılmış tgs hakkında daha sonra online bilgisayar sistemi sonra 2 kişi elemişler ardından hemen yüz yüze mülakata aldılar sonra 3 hafta bekledi arkadaşım sonra olumlu sonuç geldi ondan sonra işte bizi çağırdılar biz 2. Partız merve ama hala mesaj gelmedi bana yüzyüze mülakat için hatta biz sınavı bitirdikten sonra iyi akşamlar dediler bize ben şaşırdım
Çok ilginç...... Değişik bir sistem... İlk mualakat günü ben girmiştim halbuki ve böyle bir sistem uygulanmadı

Arkadaşınız herhalde dynede girmiş ardından hemen mülakata almışlar anladığım kadarıyla.
10 şubatta açılan bizim başvurduğumuz ilana mı başvurmuştu oda yoksa öncesinde elden cv sini falan mı ulaştırmıştı.

bu arkadaş başka bir şeyden bahsediyor bence

Arkadaşlar benim gram ümidim kalmadı olumsuz olanlara olumsuz mesajı atmak bu kadar zor olamaz olumsuz ise 1 günde atılabilir o olumsuz mesajı boşu boşuna bekletip boktan iş yapıyorlar milletin umutlarıyla oynuyorlar başka bişey değil alayı kayırma iddiası bunların

bu arkadaş başka bir şeyden bahsediyor ben
Arkadaşlar benim gram ümidim kalmadı olumsuz olanlara olumsuz mesajı atmak bu kadar zor olamaz olumsuz ise 1 günde atılabilir o olumsuz mesajı boşu boşuna bekletip boktan iş yapıyorlar milletin umutlarıyla oynuyorlar başka bişey değil alayı ****** bunların
Aynen bencede

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.