A
Adminnnnnn
HavaPersonel.Com
Arkadaşlar 20.01.2024 tarihinde yerinde ingilizce sınavına girip kurul mülakatı daveti alan varmı ? Ben almadım hala alan varsa yazabilir misiniz
Ben o gün girdim sonrasında mülakata da girdim, ama 29 Ocak demek istediniz değil mi ? Başlıkta öyle yazıyor benimki o tarihArkadaşlar 20.01.2024 tarihinde yerinde ingilizce sınavına girip kurul mülakatı daveti alan varmı ? Ben almadım hala alan varsa yazabilir misiniz
Aynen Öyle çok saçma iş yapıyolar. Olumsuzsa mesaj gönderin bizde beklemeyelim boşunaBende 29 ocakta yerinde sınava girdim banada gelmedi kurul daveti en azından bilgilendirme yapsalar olumlu olumsuz diye de boşun ümitlenmesek
Olumsuzsada gönderiyorlar arkadaşlar ama biraz geç gönderiyorlar geçen sene bana olumsuz mesajı 25 gün sonra falan sms ile gelmiştiAynen Öyle çok saçma iş yapıyolar. Olumsuzsa mesaj gönderin bizde beklemeyelim boşuna
O zaman biz olumsuzuz demekki . Çünkü 2 hafta oldu sms gelmeyeli Bak arkadaşa 2 şubatta kurul mülakatı daveti gelmiş ayrıca benim diğer arkadaşım evraklarını tamamladı eğitimi bekliyorOlumsuzsada gönderiyorlar arkadaşlar ama biraz geç gönderiyorlar geçen sene bana olumsuz mesajı 25 gün sonra falan sms ile gelmişti
geçen sene mülakata girmiş miydiniz?Olumsuzsada gönderiyorlar arkadaşlar ama biraz geç gönderiyorlar geçen sene bana olumsuz mesajı 25 gün sonra falan sms ile gelmişti
Arkadaşlar hemen enseyi karartmayın bu haftada bekleyin bakalım belli olmaz nolucağı hayırlısı.O zaman biz olumsuzuz demekki . Çünkü 2 hafta oldu sms gelmeyeli Bak arkadaşa 2 şubatta kurul mülakatı daveti gelmiş ayrıca benim diğer arkadaşım evraklarını tamamladı eğitimi bekliyor
Evet zaten önceden dyned mülakat peşpeşe oluyordugeçen sene mülakata girmiş miydiniz?
Evet yolcu hizmetleri memurluğu için evrakları teslim etmiş şimdi eğitim için haber bekliyorArkadaşlar hemen enseyi karartmayın bu haftada bekleyin bakalım belli olmaz nolucağı hayırlısı.
Diğer arkadaşınız evrakları tamamladı derken yolcu hizmetleri memurluğu için mi ?
Ne zaman mulakatw girmisti arkadasinizEvet yolcu hizmetleri memurluğu için evrakları teslim etmiş şimdi eğitim için haber bekliyor
Nasıl oluyor bu mülakatlara daha yeni girdiler sayılır olumlu mesaj alanıda duymadım herkes bekliyor halaEvet yolcu hizmetleri memurluğu için evrakları teslim etmiş şimdi eğitim için haber bekliyor
İlk mülakat için benim arkadaşlarımı çağırdılar onlar 1 günde hepsine girdi hatta ilk başta bekleme salonunda sunum yapılmış tgs hakkında daha sonra online bilgisayar sistemi sonra 2 kişi elemişler ardından hemen yüz yüze mülakata aldılar sonra 3 hafta bekledi arkadaşım sonra olumlu sonuç geldi ondan sonra işte bizi çağırdılar biz 2. Partız merve ama hala mesaj gelmedi bana yüzyüze mülakat için hatta biz sınavı bitirdikten sonra iyi akşamlar dediler bize ben şaşırdımNasıl oluyor bu mülakatlara daha yeni girdiler sayılır olumlu mesaj alanıda duymadım herkes bekliyor hala
Çok ilginç...... Değişik bir sistem... İlk mualakat günü ben girmiştim halbuki ve böyle bir sistem uygulanmadıİlk mülakat için benim arkadaşlarımı çağırdılar onlar 1 günde hepsine girdi hatta ilk başta bekleme salonunda sunum yapılmış tgs hakkında daha sonra online bilgisayar sistemi sonra 2 kişi elemişler ardından hemen yüz yüze mülakata aldılar sonra 3 hafta bekledi arkadaşım sonra olumlu sonuç geldi ondan sonra işte bizi çağırdılar biz 2. Partız merve ama hala mesaj gelmedi bana yüzyüze mülakat için hatta biz sınavı bitirdikten sonra iyi akşamlar dediler bize ben şaşırdım
Arkadaşınız herhalde dynede girmiş ardından hemen mülakata almışlar anladığım kadarıyla.İlk mülakat için benim arkadaşlarımı çağırdılar onlar 1 günde hepsine girdi hatta ilk başta bekleme salonunda sunum yapılmış tgs hakkında daha sonra online bilgisayar sistemi sonra 2 kişi elemişler ardından hemen yüz yüze mülakata aldılar sonra 3 hafta bekledi arkadaşım sonra olumlu sonuç geldi ondan sonra işte bizi çağırdılar biz 2. Partız merve ama hala mesaj gelmedi bana yüzyüze mülakat için hatta biz sınavı bitirdikten sonra iyi akşamlar dediler bize ben şaşırdım
Evet işte çok değişik sonra online girdik biz sonra yerinde davet ettiler o gün bugündür haber yok bize çok değişik ve adaletsizlikÇok ilginç...... Değişik bir sistem... İlk mualakat günü ben girmiştim halbuki ve böyle bir sistem uygulanmadı
bu arkadaş başka bir şeyden bahsediyor benceİlk mülakat için benim arkadaşlarımı çağırdılar onlar 1 günde hepsine girdi hatta ilk başta bekleme salonunda sunum yapılmış tgs hakkında daha sonra online bilgisayar sistemi sonra 2 kişi elemişler ardından hemen yüz yüze mülakata aldılar sonra 3 hafta bekledi arkadaşım sonra olumlu sonuç geldi ondan sonra işte bizi çağırdılar biz 2. Partız merve ama hala mesaj gelmedi bana yüzyüze mülakat için hatta biz sınavı bitirdikten sonra iyi akşamlar dediler bize ben şaşırdım
bu arkadaş başka bir şeyden bahsediyor ben
Aynen bencedeArkadaşlar benim gram ümidim kalmadı olumsuz olanlara olumsuz mesajı atmak bu kadar zor olamaz olumsuz ise 1 günde atılabilir o olumsuz mesajı boşu boşuna bekletip boktan iş yapıyorlar milletin umutlarıyla oynuyorlar başka bişey değil alayı ****** bunların