Evet 29 ocak Ben seni hatırlıyorum siyah küt saçlı değilmi bende sarışın olan kıızm seni yüz yüze mülakata davet ettilermi beni etmediler :( galiba olumsuz olduğu için heralde

Bende 29 ocakta yerinde sınava girdim banada gelmedi kurul daveti en azından bilgilendirme yapsalar olumlu olumsuz diye de boşun ümitlenmesek

Olumsuzsada gönderiyorlar arkadaşlar ama biraz geç gönderiyorlar geçen sene bana olumsuz mesajı 25 gün sonra falan sms ile gelmişti
O zaman biz olumsuzuz demekki . Çünkü 2 hafta oldu sms gelmeyeli Bak arkadaşa 2 şubatta kurul mülakatı daveti gelmiş ayrıca benim diğer arkadaşım evraklarını tamamladı eğitimi bekliyor

O zaman biz olumsuzuz demekki . Çünkü 2 hafta oldu sms gelmeyeli Bak arkadaşa 2 şubatta kurul mülakatı daveti gelmiş ayrıca benim diğer arkadaşım evraklarını tamamladı eğitimi bekliyor
Arkadaşlar hemen enseyi karartmayın bu haftada bekleyin bakalım belli olmaz nolucağı hayırlısı.
Diğer arkadaşınız evrakları tamamladı derken yolcu hizmetleri memurluğu için mi ?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.