Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam merhaba, benim de muafiyetim var ama sanırım öncelik olarak sayılmıyor çünkü”shy-66 hava aracı bakım lisansı modul sınavlarında başarılı olan adaylar önceliklendirilecektir” demişler. Muafiyetten bahsedilmemiş maalesef.
Hocam merhaba, benim de muafiyetim var ama sanırım öncelik olarak sayılmıyor çünkü”shy-66 hava aracı bakım lisansı modul sınavlarında başarılı olan adaylar önceliklendirilecektir” demişler. Muafiyetten bahsedilmemiş maalesef.
umarım yararı olur bize. THY bu sene düzenlediği konferanslar da öğrencilere “10 modül ve üstünden başarılı olan ya da hepsinden başarılı olan var mı?” diye soruyormuşlar. Muafiyet pek gündemlerinde değil gibi.
Bir de ilandaki “Egitim sureci sonunda teknisyen ünvanına geçiş yapılabilmesi için tüm modülleri tamamlayarak Kategori B1.1 modül sınavlarının tamamında başarılı olunması gerekmektedir” yazması, muafiyet hakkında bir bilgi yazılmaması da düşündürücü..
şimdi uçak bakım liseslerinde shy 147 modül kredilendirmesi var o bendede var ama liseden okul sana direkt olarak burda göreceğin modüllerle ilgili bi muafiyet veremez diye biliyorum
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.