THYTEKNİK Yetiştirilmek Üzere B1.1 Teknisyen

• Konbuyu başlatan baygeldi
  • Başlangıç tarihi
Mehmetss

Mehmetss

Instagram: @havacilikpersonelalimlari
Knka merak ediyorum sadece ilanda uçak teknolojisi mezunları önceliklidir diyo ya bende diyorum acaba uçak meslek bölümünden muzn olanın ing seviyesi nedir sonuçta normal bir meslek lisesinde ing dersi yok merak ettim
Bizim ingilizce hocalari ders islemiyordu o yuzden dezavantjiliyim malesef aman aman bisi gormedik

T

teknikeradam

Knka merak ediyorum sadece ilanda uçak teknolojisi mezunları önceliklidir diyo ya bende diyorum acaba uçak meslek bölümünden muzn olanın ing seviyesi nedir sonuçta normal bir meslek lisesinde ing dersi yok merak ettim
İlanda teknoloji bölümü yok uçak teknolojisi bölümünü TDP pozisyonu için istiyorlar bu son ilan meslek lisesi özel aslında ki ingilizce tamamen kişisel bi dutum artık okulla bağdaştırlacak birşey değil bence kişi nekadar çabalrsa okadar iyi olur ingilizcesi okul artık bi ingilizce tabanı oluşturmuyor bence

T

teknikeradam

Artı olarak bende misal uçak gövde motor lisesi mezunuyum bizim müfredatta ingilizce vardı keza hocamızda sağlamdı

Mehmetss

Mehmetss

Artı olarak bende misal uçak gövde motor lisesi mezunuyum bizim müfredatta ingilizce vardı keza hocamızda sağlamdı
hangi liseden mezunsun hocam bizde teknik ingilizce dersi vardı ama bir kere işlenmedi bile kadın dersi bilmiyordu anlatmadı hiç

T

teknikeradam

hangi liseden mezunsun hocam bizde teknik ingilizce dersi vardı ama bir kere işlenmedi bile kadın dersi bilmiyordu anlatmadı hiç
Özel lise isim vermem doğru olur mu? Elazığda bulunan bi havacılık lisesi ustam

E

Efe usluer

İlanda teknoloji bölümü yok uçak teknolojisi bölümünü TDP pozisyonu için istiyorlar bu son ilan meslek lisesi özel aslında ki ingilizce tamamen kişisel bi dutum artık okulla bağdaştırlacak birşey değil bence kişi nekadar çabalrsa okadar iyi olur ingilizcesi okul artık bi ingilizce tabanı oluşturmuyor bence
Doğru diyosun ek eğitim almadan kendin çabalamadan gelişmiyo okulun verdiği ingilizce dersi yetmiyor bazen ders bile olmuyor

T

teknikeradam

Doğru diyosun ek eğitim almadan kendin çabalamadan gelişmiyo okulun verdiği ingilizce dersi yetmiyor bazen ders bile olmuyor
Reis okulda aldığımız ingilizce bileye benzese 12 yılda ingilizce profesörü oldurduk

L

liseliteknisyen

HavaPersonel.Com
Ben okuldan kaynakli 8 modulden muafim
Hocam merhaba, benim de muafiyetim var ama sanırım öncelik olarak sayılmıyor çünkü”shy-66 hava aracı bakım lisansı modul sınavlarında başarılı olan adaylar önceliklendirilecektir” demişler. Muafiyetten bahsedilmemiş maalesef.

Mehmetss

Mehmetss

Hocam merhaba, benim de muafiyetim var ama sanırım öncelik olarak sayılmıyor çünkü”shy-66 hava aracı bakım lisansı modul sınavlarında başarılı olan adaylar önceliklendirilecektir” demişler. Muafiyetten bahsedilmemiş maalesef.
yinede vermiş sayılıyoruz bilmiyorum bir işe yarar illa

L

liseliteknisyen

HavaPersonel.Com
umarım yararı olur bize. THY bu sene düzenlediği konferanslar da öğrencilere “10 modül ve üstünden başarılı olan ya da hepsinden başarılı olan var mı?” diye soruyormuşlar. Muafiyet pek gündemlerinde değil gibi.
Bir de ilandaki “Egitim sureci sonunda teknisyen ünvanına geçiş yapılabilmesi için tüm modülleri tamamlayarak Kategori B1.1 modül sınavlarının tamamında başarılı olunması gerekmektedir” yazması, muafiyet hakkında bir bilgi yazılmaması da düşündürücü..

baygeldi

baygeldi

şimdi uçak bakım liseslerinde shy 147 modül kredilendirmesi var o bendede var ama liseden okul sana direkt olarak burda göreceğin modüllerle ilgili bi muafiyet veremez diye biliyorum

Konuyu okuyanlar;