bence tam tersi. Neden dersen ingilizce çok fazla önemsenseydi a2 seviye yerine B1-B2 isterlerdi(bence)
haklı olabilrsiniz ama bu ilana vaşvurabileceklerin kişiler diğer b1 isteyen ilanlar gibi yoğun değildir diye düşünüyorum sadecel ise istiyorlar ve max 21 yaş diyorlar yani kısıtlı bir kitelye hitap ettiğinden ve bu kitle tamamiyle genç olduğundan teknik bilgi kapsamında bi donanım istemezler diye düşünğüyorum geerekli eğitmi onlar verecek zaten ama dedğiniz gibi eğitimi alan kişiye bilisinden dayalı öncelik sağlana bilri ki zaten ilanda TERCİHAN UÇAK BAKIM liselerini belirtmişler

evet haklısın ama bende modül sınavlarından başarılı olanlar önceliklendirilecektir dedikleri için düşünüyorum.. istanbuldaki bazı liselerin modül sınavlarını yapma yetkisi vardı sanırım.

Bir de son olarak bu ilan sanırım 3 ya da 4. kez açılıyor. Diğer ilanlar da aranan kriterler de modül sınavları maddesini eklememişler bu ilanda ki gibi. Ki diğer ilanlar üniler içindi lise başvurusu kabul edilmemiş.

Bir de son olarak bu ilan sanırım 3 ya da 4. kez açılıyor. Diğer ilanlar da aranan kriterler de modül sınavları maddesini eklememişler bu ilanda ki gibi. Ki diğer ilanlar üniler içindi lise başvurusu kabul edilmemiş.
doğrudur ozman ama modüle konusunda belirttikleri gibi shy 66 sınavlarını geçenler dışında bi kıyak yapılacağını pek zannetmiyorum kredilendirme veya muafiyet gibi bunları gös önünde bulundurarak açıyorlardır ilanı

doğrudur ozman ama modüle konusunda belirttikleri gibi shy 66 sınavlarını geçenler dışında bi kıyak yapılacağını pek zannetmiyorum kredilendirme veya muafiyet gibi bunları gös önünde bulundurarak açıyorlardır ilanı
Bu konu hakkında önemli bir husus olduğunu düşündüğüm için ekledim. Umarım hakeden herkesin hakkını aldığı güzel bir süreç olur. İyi geceler hocam.

bence tam tersi. Neden dersen ingilizce çok fazla önemsenseydi a2 seviye yerine B1-B2 isterlerdi(bence)
Knka ben daha önce tdp ilanlarının sınavına hirdim ing onlardada a1 ing yazıyo ama emin ol sınavda b1 b2 ing olman lazım sınavı yapabilmen için öyle düşünmeyin yani a2 yazdığına bakmayın bu sınavdan geçebilmesi için birinin min b1 ingilizcesi olması lazım minimum diyorum bide 3. Kez giricem sınava

Knka ben daha önce tdp ilanlarının sınavına hirdim ing onlardada a1 ing yazıyo ama emin ol sınavda b1 b2 ing olman lazım sınavı yapabilmen için öyle düşünmeyin yani a2 yazdığına bakmayın bu sınavdan geçebilmesi için birinin min b1 ingilizcesi olması lazım minimum diyorum bide 3. Kez giricem sınava
Ozaman neden B2 falan yazmamışlar ki?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.