Şu an zaten elimizi kolumuzu o bağlıyor. Sonuç bekliyorum aynı zamanda iş fırsatlarını da kaçırıyorum son 1 ay sigortalı olmama durumu yüzünden
benim de çok canımı sıktı o mevzu bana mülakat daveti bile gelmedi ama başka işe de başlayamıyorum sgk olayı yüzünden ne yapacağımı şaşırdım.. bu saatten sonra mülakat daveti gönderirler mi orası da belli değil.. boşuna mı bekliyorum onu da bilmiyorum..

Benim anladığım kadarıyla her ay düzenli olarak kargo elemanı için görüşme yapılıyor uygun olanlar çağrılıyor bende geçtiğimiz pazartesi sabah 9 da girdim aşağı yukarı 20 kişiydik herkesin işe başlayacağını düşünmüyorum belli ki bir çoğumuz hayal kırıklığına uğrayacak

Benim anladığım kadarıyla her ay düzenli olarak kargo elemanı için görüşme yapılıyor uygun olanlar çağrılıyor bende geçtiğimiz pazartesi sabah 9 da girdim aşağı yukarı 20 kişiydik herkesin işe başlayacağını düşünmüyorum belli ki bir çoğumuz hayal kırıklığına uğrayacak
Olumlu ya da olumsuz dönüş alan var mı

benim de çok canımı sıktı o mevzu bana mülakat daveti bile gelmedi ama başka işe de başlayamıyorum sgk olayı yüzünden ne yapacağımı şaşırdım.. bu saatten sonra mülakat daveti gönderirler mi orası da belli değil.. boşuna mı bekliyorum onu da bilmiyorum..
Valla başka fırsatları kaçırmamak gerekiyor çünkü yapacak bir şey yok gibi başka. Bekliyoruz ama bi yandan da fırsatlae geçiyor. Belki diğer ilan işkurla açılmaz 1 ay şartı da olmaz

arkadaşlar sizce bu saatten sonra mülakata davet olur mu ?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.