A
ahmet1907
HavaPersonel.Com
Merhaba, 26.08.2024 tarihinde turkish kargo yonetim binasinda TSS yardimci lojistik görevlisi icin yapilan mulakatlara geri dönüş yapıldı mı?
bende başvuru yaptım ama henüz mülakat daveti almadım.. sanırım değerlendirmeye bile alınmadım.Merhaba, 26.08.2024 tarihinde turkish kargo yonetim binasinda TSS yardimci lojistik görevlisi icin yapilan mulakatlara geri dönüş yapıldı mı?
bilgin var mı davetler gönderiliyor mu hala ? yoksa daha davet gönderilmez mi ?Merhaba, 26.08.2024 tarihinde turkish kargo yonetim binasinda TSS yardimci lojistik görevlisi icin yapilan mulakatlara geri dönüş yapıldı mı?
Ilan acildi 6 gunde kapandi 8. Gun mulakata cagirdilar Ataturk Havalimanina. Sabah 9 ve oglen 13'de mulakat oldu diye biliyorum. Hersey hizli gelisince donuslerinde hizli olacagini dusundum. Mail alan var mi diye merak ettim.bilgin var mı davetler gönderiliyor mu hala ? yoksa daha davet gönderilmez mi ?
@admin senin bilgin var mıdır ?
ben henüz davet maili almadımIlan acildi 6 gunde kapandi 8. Gun mulakata cagirdilar Ataturk Havalimanina. Sabah 9 ve oglen 13'de mulakat oldu diye biliyorum. Hersey hizli gelisince donuslerinde hizli olacagini dusundum. Mail alan var mi diye merak ettim.
Eğer ilan kriterlerine uyuyorsanız değerlendirilmeye alınmama gibi bir şey söz konusu olmaz. Ancak çok başvuru oldu yani sıra ancak geliyor olabilir veya ihtiyaca göre çağırıyor olabilirler. Biraz daha bekleyin.@admin bu hafta davetiye gönderimleri devam eder mi sence ? ilan kısa süreliğine açılmış ve kapanmış hatta 2 gün önce mülakata gidenler olmuş.. bana henüz görüşme talebi gelmedi.. sence değerlendirmeye alınmamış olabilir miyim ?
bana henüz mülakat daveti bile gelmedi20 ağustosta girdim, girenlerden bazılarına ya da 1-2 kişiye olumlu dönüş yapıldı diye duydum, dönülmediyse büyük ihtimal olumsuz benim
Bende nisanda başvuru yapmıştım kargo işçisi ilanına, buna başvurdum ertesi gün aramışlardı ama büyük ihtimal nisandaki başvurunun sırası geldiği için arandım. Daha olumlu ya da olumsuz dönüşte olmadıbana henüz mülakat daveti bile gelmedi
peki ne mezunusunuz siz ?Bende nisanda başvuru yapmıştım kargo işçisi ilanına, buna başvurdum ertesi gün aramışlardı ama büyük ihtimal nisandaki başvurunun sırası geldiği için arandım. Daha olumlu ya da olumsuz dönüşte olmadı
Lisepeki ne mezunusunuz siz ?
bende aynı durumdayım.. ilan açıldı 2 saat sonra başvuru yaptım üniversite mezunuyum bana da bir dönüş olmadı..Ben başvuru yaptım geri dönüş olmadı havacılık mezunuyum ilk dakikada başvuru yaptım.ama geri dönüş olmadı
şaşırtıcı gerçekten çünkü ilan da en az ön lisans mezunları başvuru yapabilir yazıyordu ilginç
Valla beklemekten başka bi şey yapamıyoruz, olumlu dönünenler olmuş benim olumsuz yüzde 99 sadece net dönüşlerini bekliyorumşaşırtıcı gerçekten çünkü ilan da en az ön lisans mezunları başvuru yapabilir yazıyordu ilginç
valla kardeşim biz havacılık önlisans mezunu olarak mülakat daveti bile almadık.. sen yine gitmiş görüşme gerçekleştirmişsin.. şanslısın yani..Valla beklemekten başka bi şey yapamıyoruz, olumlu dönünenler olmuş benim olumsuz yüzde 99 sadece net dönüşlerini bekliyorum
ben önlisans ta kalırım... lise mezunları işe başlıyor biz önlisans lara davet mesajı bile gelmiyor.. lisans falan bu havacılık sektörüne çok bile bence.. lisans yüksek lisans vs değmez..Bende onlisans mezunuyum şimdi dgs ile havacılık yönetimi okuyacağım artık önlisanslara çok önem vermiyorlar bence lisans olanlar hep bir adım önde oluyor
Bende o yüzden 2 sene daha okuyup havacılık yönetimi bitircem
Senin düşüncen nedir