ahmet1907

Üye
27 Ağu 2024
6
1
0
Merhaba, 26.08.2024 tarihinde turkish kargo yonetim binasinda TSS yardimci lojistik görevlisi icin yapilan mulakatlara geri dönüş yapıldı mı?

bilgin var mı davetler gönderiliyor mu hala ? yoksa daha davet gönderilmez mi ?

@admin senin bilgin var mıdır ?
Ilan acildi 6 gunde kapandi 8. Gun mulakata cagirdilar Ataturk Havalimanina. Sabah 9 ve oglen 13'de mulakat oldu diye biliyorum. Hersey hizli gelisince donuslerinde hizli olacagini dusundum. Mail alan var mi diye merak ettim.

Ilan acildi 6 gunde kapandi 8. Gun mulakata cagirdilar Ataturk Havalimanina. Sabah 9 ve oglen 13'de mulakat oldu diye biliyorum. Hersey hizli gelisince donuslerinde hizli olacagini dusundum. Mail alan var mi diye merak ettim.
ben henüz davet maili almadım

@admin bu hafta davetiye gönderimleri devam eder mi sence ? ilan kısa süreliğine açılmış ve kapanmış hatta 2 gün önce mülakata gidenler olmuş.. bana henüz görüşme talebi gelmedi.. sence değerlendirmeye alınmamış olabilir miyim ?

@admin bu hafta davetiye gönderimleri devam eder mi sence ? ilan kısa süreliğine açılmış ve kapanmış hatta 2 gün önce mülakata gidenler olmuş.. bana henüz görüşme talebi gelmedi.. sence değerlendirmeye alınmamış olabilir miyim ?
Eğer ilan kriterlerine uyuyorsanız değerlendirilmeye alınmama gibi bir şey söz konusu olmaz. Ancak çok başvuru oldu yani sıra ancak geliyor olabilir veya ihtiyaca göre çağırıyor olabilirler. Biraz daha bekleyin.

• Like
Tepkiler: Saruman96
20 ağustosta girdim, girenlerden bazılarına ya da 1-2 kişiye olumlu dönüş yapıldı diye duydum, dönülmediyse büyük ihtimal olumsuz benim

arkadaşlar başvuru yaptığı halde geri dönüş almayan arkadaşlar var mı aramız da ?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.