Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ilan acildi 6 gunde kapandi 8. Gun mulakata cagirdilar Ataturk Havalimanina. Sabah 9 ve oglen 13'de mulakat oldu diye biliyorum. Hersey hizli gelisince donuslerinde hizli olacagini dusundum. Mail alan var mi diye merak ettim.
Ilan acildi 6 gunde kapandi 8. Gun mulakata cagirdilar Ataturk Havalimanina. Sabah 9 ve oglen 13'de mulakat oldu diye biliyorum. Hersey hizli gelisince donuslerinde hizli olacagini dusundum. Mail alan var mi diye merak ettim.
@admin bu hafta davetiye gönderimleri devam eder mi sence ? ilan kısa süreliğine açılmış ve kapanmış hatta 2 gün önce mülakata gidenler olmuş.. bana henüz görüşme talebi gelmedi.. sence değerlendirmeye alınmamış olabilir miyim ?
@admin bu hafta davetiye gönderimleri devam eder mi sence ? ilan kısa süreliğine açılmış ve kapanmış hatta 2 gün önce mülakata gidenler olmuş.. bana henüz görüşme talebi gelmedi.. sence değerlendirmeye alınmamış olabilir miyim ?
Eğer ilan kriterlerine uyuyorsanız değerlendirilmeye alınmama gibi bir şey söz konusu olmaz. Ancak çok başvuru oldu yani sıra ancak geliyor olabilir veya ihtiyaca göre çağırıyor olabilirler. Biraz daha bekleyin.
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.