TSS Yardimci Lojistik Görevlisi Alimi Hk.

• Konbuyu başlatan ahmet1907
  • Başlangıç tarihi
A

ahmet1907

HavaPersonel.Com
Merhaba, 26.08.2024 tarihinde turkish kargo yonetim binasinda TSS yardimci lojistik görevlisi icin yapilan mulakatlara geri dönüş yapıldı mı?

S

Saruman96

HavaPersonel.Com
Merhaba, 26.08.2024 tarihinde turkish kargo yonetim binasinda TSS yardimci lojistik görevlisi icin yapilan mulakatlara geri dönüş yapıldı mı?
bende başvuru yaptım ama henüz mülakat daveti almadım.. sanırım değerlendirmeye bile alınmadım.

S

Saruman96

HavaPersonel.Com
bilgin var mı davetler gönderiliyor mu hala ? yoksa daha davet gönderilmez mi ?

@admin senin bilgin var mıdır ?

A

ahmet1907

HavaPersonel.Com
bilgin var mı davetler gönderiliyor mu hala ? yoksa daha davet gönderilmez mi ?

@admin senin bilgin var mıdır ?
Ilan acildi 6 gunde kapandi 8. Gun mulakata cagirdilar Ataturk Havalimanina. Sabah 9 ve oglen 13'de mulakat oldu diye biliyorum. Hersey hizli gelisince donuslerinde hizli olacagini dusundum. Mail alan var mi diye merak ettim.

S

Saruman96

HavaPersonel.Com
Ilan acildi 6 gunde kapandi 8. Gun mulakata cagirdilar Ataturk Havalimanina. Sabah 9 ve oglen 13'de mulakat oldu diye biliyorum. Hersey hizli gelisince donuslerinde hizli olacagini dusundum. Mail alan var mi diye merak ettim.
ben henüz davet maili almadım

S

Saruman96

HavaPersonel.Com
@admin bu hafta davetiye gönderimleri devam eder mi sence ? ilan kısa süreliğine açılmış ve kapanmış hatta 2 gün önce mülakata gidenler olmuş.. bana henüz görüşme talebi gelmedi.. sence değerlendirmeye alınmamış olabilir miyim ?

admin

admin

Admin
Moderatör
@admin bu hafta davetiye gönderimleri devam eder mi sence ? ilan kısa süreliğine açılmış ve kapanmış hatta 2 gün önce mülakata gidenler olmuş.. bana henüz görüşme talebi gelmedi.. sence değerlendirmeye alınmamış olabilir miyim ?
Eğer ilan kriterlerine uyuyorsanız değerlendirilmeye alınmama gibi bir şey söz konusu olmaz. Ancak çok başvuru oldu yani sıra ancak geliyor olabilir veya ihtiyaca göre çağırıyor olabilirler. Biraz daha bekleyin.

B

Bthn66

HavaPersonel.Com
20 ağustosta girdim, girenlerden bazılarına ya da 1-2 kişiye olumlu dönüş yapıldı diye duydum, dönülmediyse büyük ihtimal olumsuz benim

S

Saruman96

HavaPersonel.Com
20 ağustosta girdim, girenlerden bazılarına ya da 1-2 kişiye olumlu dönüş yapıldı diye duydum, dönülmediyse büyük ihtimal olumsuz benim
bana henüz mülakat daveti bile gelmedi

S

Saruman96

HavaPersonel.Com
arkadaşlar başvuru yaptığı halde geri dönüş almayan arkadaşlar var mı aramız da ?

B

Bthn66

HavaPersonel.Com
bana henüz mülakat daveti bile gelmedi
Bende nisanda başvuru yapmıştım kargo işçisi ilanına, buna başvurdum ertesi gün aramışlardı ama büyük ihtimal nisandaki başvurunun sırası geldiği için arandım. Daha olumlu ya da olumsuz dönüşte olmadı

S

Saruman96

HavaPersonel.Com
Bende nisanda başvuru yapmıştım kargo işçisi ilanına, buna başvurdum ertesi gün aramışlardı ama büyük ihtimal nisandaki başvurunun sırası geldiği için arandım. Daha olumlu ya da olumsuz dönüşte olmadı
peki ne mezunusunuz siz ?

M

Mustafa34

HavaPersonel.Com
Ben başvuru yaptım geri dönüş olmadı havacılık mezunuyum ilk dakikada başvuru yaptım.ama geri dönüş olmadı

S

Saruman96

HavaPersonel.Com
Ben başvuru yaptım geri dönüş olmadı havacılık mezunuyum ilk dakikada başvuru yaptım.ama geri dönüş olmadı
bende aynı durumdayım.. ilan açıldı 2 saat sonra başvuru yaptım üniversite mezunuyum bana da bir dönüş olmadı.. :(

M

Mustafa34

HavaPersonel.Com
Bende onlisans mezunuyum şimdi dgs ile havacılık yönetimi okuyacağım artık önlisanslara çok önem vermiyorlar bence lisans olanlar hep bir adım önde oluyor
Bende o yüzden 2 sene daha okuyup havacılık yönetimi bitircem
Senin düşüncen nedir

B

Bthn66

HavaPersonel.Com
şaşırtıcı gerçekten çünkü ilan da en az ön lisans mezunları başvuru yapabilir yazıyordu ilginç
Valla beklemekten başka bi şey yapamıyoruz, olumlu dönünenler olmuş benim olumsuz yüzde 99 sadece net dönüşlerini bekliyorum

S

Saruman96

HavaPersonel.Com
Valla beklemekten başka bi şey yapamıyoruz, olumlu dönünenler olmuş benim olumsuz yüzde 99 sadece net dönüşlerini bekliyorum
valla kardeşim biz havacılık önlisans mezunu olarak mülakat daveti bile almadık.. sen yine gitmiş görüşme gerçekleştirmişsin.. şanslısın yani..

S

Saruman96

HavaPersonel.Com
Bende onlisans mezunuyum şimdi dgs ile havacılık yönetimi okuyacağım artık önlisanslara çok önem vermiyorlar bence lisans olanlar hep bir adım önde oluyor
Bende o yüzden 2 sene daha okuyup havacılık yönetimi bitircem
Senin düşüncen nedir
ben önlisans ta kalırım... lise mezunları işe başlıyor biz önlisans lara davet mesajı bile gelmiyor.. lisans falan bu havacılık sektörüne çok bile bence.. lisans yüksek lisans vs değmez..

Konuyu okuyanlar;