valla kardeşim biz havacılık önlisans mezunu olarak mülakat daveti bile almadık.. sen yine gitmiş görüşme gerçekleştirmişsin.. şanslısın yani..
Ben görüşmedeyken genelde nisanda başvuranlardı bende öyle başvurmuştum. Sırayla dönüyorlar büyük ihtimal sana da dönerler inşallah en kısa zamanda

• Like
Tepkiler: Saruman96
Ben görüşmedeyken genelde nisanda başvuranlardı bende öyle başvurmuştum. Sırayla dönüyorlar büyük ihtimal sana da dönerler inşallah en kısa zamanda
benim aslında anlam veremediğim olay bu ilan lojistik ilanı 1 hafta önce açıldı ama nisan da başvuru yapan adayları nasıl çağırıyorlar ben bunu anlamadım.. yani 1 hafta önce açılan ilanın ayrı değerlendirilmesi gerekmiyor mu ? @admin siz nasıl yorumlarsınız acaba ?

benim aslında anlam veremediğim olay bu ilan lojistik ilanı 1 hafta önce açıldı ama nisan da başvuru yapan adayları nasıl çağırıyorlar ben bunu anlamadım.. yani 1 hafta önce açılan ilanın ayrı değerlendirilmesi gerekmiyor mu ? @admin siz nasıl yorumlarsınız acaba ?
Ben bir sorunun cevabını merak ediyorum. Bu ilanın şartlarından birisi de son 1 veya 3 ayda sgk kaydının olmaması. İŞKUR'un İş Başı Eğitim Programı kapsamında istihdam ediyorlar. Şimdi olumlu sonucun gelmesi uzun sürerse ve bu arada biz bir işe girsek. THY alımlarında sorun teşkil eder mi ? Özellikle bu pozisyon için. @admin

Daha önce lojistik ilanı açmıştı

Ben bir sorunun cevabını merak ediyorum. Bu ilanın şartlarından birisi de son 1 veya 3 ayda sgk kaydının olmaması. İŞKUR'un İş Başı Eğitim Programı kapsamında istihdam ediyorlar. Şimdi olumlu sonucun gelmesi uzun sürerse ve bu arada biz bir işe girsek. THY alımlarında sorun teşkil eder mi ? Özellikle bu pozisyon için. @admin
Thy alımlarında etmez ama bu alımda sorun olabilir

Şu an zaten elimizi kolumuzu o bağlıyor. Sonuç bekliyorum aynı zamanda iş fırsatlarını da kaçırıyorum son 1 ay sigortalı olmama durumu yüzünden

Daha önce lojistik ilanı açmıştı
admin daha önce kargo ilanı açıldı diye biliyorum nisan mart aylarında.. hatta biz de başvuru yaptık görüştük olumsuz gelmişti.. lojistik ilanı ilk defa açılıyor diye biliyorum

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.