Benim gibi 19 temmuzda girip olumlu olumsuz mail almayan var mı? Ya da aldınız mı ?

Benim gibi 19 temmuzda girip olumlu olumsuz mail almayan var mı? Ya da aldınız mı ?
Olumsuz olsa dahi henüz mail göndermiyorlar. Sadece olumlu olanlara mail gidiyor. Ben de 19 temmuzda girdim ve mail gelmedi. İkinci gruptan olumlu sonuç alanların mailleri dün gönderildi. Bizi muhtemelen ileride elenecek adaylar yerine yedekte bekletiyorlar. Zamanla göreceğiz artık...

Olumsuz olsa dahi henüz mail göndermiyorlar. Sadece olumlu olanlara mail gidiyor. Ben de 19 temmuzda girdim ve mail gelmedi. İkinci gruptan olumlu sonuç alanların mailleri dün gönderildi. Bizi muhtemelen ileride elenecek adaylar yerine yedekte bekletiyorlar. Zamanla göreceğiz artık...
Ne kadar üzücü bir durum… Oysa yedek asil diye bir liste ayarlayabilirlerdi. İnsanı en çok yoran ve üzen şey belirsizlik ne yazıkki.

Online İngilizce mülakatlar 16 Ağustos Cuma günü bitiyor tarih hesabına göre

6 Eylül Cuma günü de online mülakata giren son grubun genel merkez'de görüşmeleri bitecek sanırım

O yüzden sadece anket maili alıp sonuç bilgisi içeren bir mail almayanlar 9 Eylül Pazartesi günün'den itibaren mail bekleyecek büyük ihtimal

Çünkü genel merkez'de kurul mülakatı, yüz yüze İngilizce mülakatı, boy kilo kontrolü ve sağlık aşamalarında elenenler'den dolayı mail gelmeye devam edecek bence

Şu an neye göre çağırıyorlar kimse anlamadı ve bilmiyor, yüksek puanlara olumlu gittiğini varsayarsak kalan günler'de her hafta sırayla 2. 3. 4. 5. ve 6. gruptan bu şekilde çağırmaya devam edecekler sanırım

En sonunda ise her gruptan olacak şekilde 1.'nin orta puanları, 2.'nin orta puanları, 3'nün orta puanları 4''nün orta puanları, 5'nin orta puanları ve 6'nın orta puanları gibi sırayla hiç mail almayan kişilere dönüş yapmaya başlayacaklar bence

İnşallah olumlu gelir bize de
çok mantıklı

Arkadaşlar merhaba, ben de ikinci hafta girdim sadece anket ile ilgili mail aldım. Birinci hafta girenlerin olumlu olumsuz dönüşü yapilmis mi? Ayrıca bize de bir şekilde dönüş yapılacaktır. Bu bir süreç. Belki de olumsuz...Herkese iyi şanslar 🙏🏻

Ben 22 sinde mülakata girdim. Ne anket var ne dönüş benim iş komple yaş o zaman :D oysa ki inanıyordum kendime..

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.