inşallah dediğiniz gibidir ama bizi ne zaman çağırmaya başlayacaklar onu merak ediyorum ben eğer dediğiniz durum geçerliyse, 26 Ağustos Pazartesi gününden itibaren başlar mı acaba mail gelmeye
Hiçbir fikrim yok ama olumlu maillerin geldiği yerde kimlerin elendiğide belli olmuş olması lazım. Mülakatı geçen kişileride başarı kriterlerine göre belli bir sıraya göre çağıracak olabilirler. Olumsuz olsaydı bence olumlu mailleri gelirken olumsuz mailinide alırdık diye düşünüyorum.

Hiçbir fikrim yok ama olumlu maillerin geldiği yerde kimlerin elendiğide belli olmuş olması lazım. Mülakatı geçen kişileride başarı kriterlerine göre belli bir sıraya göre çağıracak olabilirler. Olumsuz olsaydı bence olumlu mailleri gelirken olumsuz mailinide alırdık diye düşünüyorum.
Birde şöyle bir şey var, şuana kadar hiç olumsuz mail gelmemeside çok ilginç, bari en azından böyle ikilemde kalmazdık acaba hangi durumdayız diye

Ben de çok karamsarlığa kapıldım fakat başka bir başlıkta biri 8 temmuz da girip olumlu maili birkaç gün önce aldığını yazmış. Muhtemelen başvuru sırasına göre gönderiliyor mailler. Olumsuz maili alana kadar hala herkes için umut var.
Online İngilizce mülakatlar 16 Ağustos Cuma günü bitiyor tarih hesabına göre

6 Eylül Cuma günü de online mülakata giren son grubun genel merkez'de görüşmeleri bitecek sanırım

O yüzden sadece anket maili alıp sonuç bilgisi içeren bir mail almayanlar 9 Eylül Pazartesi günün'den itibaren mail bekleyecek büyük ihtimal

Çünkü genel merkez'de kurul mülakatı, yüz yüze İngilizce mülakatı, boy kilo kontrolü ve sağlık aşamalarında elenenler'den dolayı mail gelmeye devam edecek bence

Şu an neye göre çağırıyorlar kimse anlamadı ve bilmiyor, yüksek puanlara olumlu gittiğini varsayarsak kalan günler'de her hafta sırayla 2. 3. 4. 5. ve 6. gruptan bu şekilde çağırmaya devam edecekler sanırım

En sonunda ise her gruptan olacak şekilde 1.'nin orta puanları, 2.'nin orta puanları, 3'nün orta puanları 4''nün orta puanları, 5'nin orta puanları ve 6'nın orta puanları gibi sırayla hiç mail almayan kişilere dönüş yapmaya başlayacaklar bence

İnşallah olumlu gelir bize de

• Like
Tepkiler: abdullahxdlsz
18 Temmuz'da Online İngilizce Video Mülakat için bugün olumlu sonuç maili aldım. Sınava giren, girecek olan herkese başarılar diliyorum. Sorularınız olursa cevaplarım.

Bu yazdığınızı okuduktan sonra ilk online sınava giren ve geçemeyen arkadaşımı aradım dedim sana olumsuz maili geldi mi? Evet olumsuz maili geldi dedi. Yani mail gelmemesi olumsuz olduğu anlamına gelmemeli diye yorumlamak istiyorum o yüzden ısrarla :D Kaldı ki forumlarda ingilizcesi ana dili seviyesinde kişilerede anket maili gitmiş ancak olumlu maili gitmemiş. Bu durumu yoğunluğu kısmak için part part çağıracaklar şeklinde düşünmekte fayda var bence
ben daha bugun girdim online mulakata. Epey kolaydi. Arkadasa soyledim spam kutusu dahil bakti ona herhangibir geri donus olmamis 33 gundur. Sanmiyorum bundan sonra doneceklerinide

ben daha bugun girdim online mulakata. Epey kolaydi. Arkadasa soyledim spam kutusu dahil bakti ona herhangibir geri donus olmamis 33 gundur. Sanmiyorum bundan sonra doneceklerinide
33 gündür mail almamış olmasının sebebi defalarca bu forumda farklı başlıklarda konuşuldu. Ayrıca yapılan online toplantıda direkt THY tarafından açıklandı. Tamamen başvuru tarihine göre mülakat yapılıyor.

Moderatör tarafında düzenlendi:
  • Like
Tepkiler: biraday
rden elenecekler, o konuda da rahat olun
Ağzına sağlık ya, olumsuz maili görene kadar kimse bir şeyden emin olmamalı, tabi ki hazırlıklı olmalıyız ancak buradaki negatif düşüncelerle canımızı sıkmayalım. 1,2.gruplar için süreç bitmiş olsaydı geri kalanlara da olumsuz mail yollanırdı ve zaten kimse bu tartışmaları yapmıyor olurdu. Hala umut var kimseye aldanmayın

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.