THY Video Mülakat Sonrası Olumsuz Yanıt Alan Var Mı ? Varsa Sadece Olumsuzlar Yazsın Lütfen

newintown

HavaPersonel.Com
Anket mailiyle olumlu maili de almayanlar olumsuz gibi düşünebilir benim anladığım.

Sk53

HavaPersonel.Com
Dün gelen anket maili sonrası gün içinde olumlu mail alan var mı?

newintown

HavaPersonel.Com
Dün gelen anket maili sonrası gün içinde olumlu mail alan var mı?
Bana da sadece anket maili geldi. Ama ikinci hafta girenlerden olumlu dönüş alan da olmamış henüz forumda gördüğüm kadarıyla. Eğer siz de mülakata ikinci hafta girdiyseniz ihtimalimiz var bence.

merri

HavaPersonel.Com
Bana da sadece anket maili geldi. Ama ikinci hafta girenlerden olumlu dönüş alan da olmamış henüz forumda gördüğüm kadarıyla. Eğer siz de mülakata ikinci hafta girdiyseniz ihtimalimiz var bence.
Evet bende 2. Hafta girip olumlu/olumsuz mail alan görmedim

Sk53

HavaPersonel.Com
Bende ikinci hafta girdim takip ettiğim kadarıyla dün anket maili alanlara olumlu mail gitmemiş.

newintown

HavaPersonel.Com
Mülakata ikinci hafta giren arkadaşlar olumlu mail aldığında buraya da yazabilir mi? Haber bekleyen kişilerin de kafasında bi düşünce oluşur en azından.

yeniyim

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar, ikinci gruba henüz onay mesajı gitmemiş,hemen olumsuz düşünmeyelim. Neredeyse herkese sınavdan 10-14 gün sonra mesaj gitmiş. Bizim daha 1 hafta oldu,panik olunacak durum yok.

lupelius

HavaPersonel.Com
mülakattan ortalama 10-12 gün sonra olumlu dönüş yapılmış. 17-18-19unda girenler olarak bir süre daha sabırla beklememiz gerekiyor bana kalırsa. Anket maili bence tamamen rastgele, anketten sonra olumlu mail gelecek diye bir şey yok bana kalırsa

Şarakk

HavaPersonel.Com
Ben 10 temmuzda girdim. Pazartesi günü de anket maili aldım fakat sonuçla alakalı geri dönüş hala yapılmadı benimle aynı zamanda girip dönüş almayan var mı?

betlktrn

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar merhaba benim düşüncem sonuç olumlu ya da olumsuz olsun her ikisi için de mail atmak zorunda oldukları. Bizi her şey de bilgilendirecekler merak etmeyin. Umalım da güzel şeyler sonuçlar olsun.

ExpertELT

HavaPersonel.Com
Mulakat icin degilde ilk yapilan ingilizce sinavinda bir arkadasim basarisiz olmus. Ama herhangibir mail almamis basarisiz olduguna dair. Bana sinavin ikinci asamasina devam edebilirsiniz , ilk sinaviniz olumlu sonuclandirmis yazisi gelirken ona bir mesaj gitmedi olumsuz diye.

hyprisonn

HavaPersonel.Com
Mulakat icin degilde ilk yapilan ingilizce sinavinda bir arkadasim basarisiz olmus. Ama herhangibir mail almamis basarisiz olduguna dair. Bana sinavin ikinci asamasina devam edebilirsiniz , ilk sinaviniz olumlu sonuclandirmis yazisi gelirken ona bir mesaj gitmedi olumsuz diye.Daha yeni olumlu olduğuna dair mail alan arkadaşım var, mailde sorun yok ise gelecektir mutlaka. Olumsuz maili
Daha yeni olumlu alan arkadaşım var ilk sınavdan, yani süreç devam ediyor. Olumsuz dahi olsa kesinlikle mail geliyor.

cslmiami

HavaPersonel.Com
Mulakat icin degilde ilk yapilan ingilizce sinavinda bir arkadasim basarisiz olmus. Ama herhangibir mail almamis basarisiz olduguna dair. Bana sinavin ikinci asamasina devam edebilirsiniz , ilk sinaviniz olumlu sonuclandirmis yazisi gelirken ona bir mesaj gitmedi olumsuz diye.
Bu yazdığınızı okuduktan sonra ilk online sınava giren ve geçemeyen arkadaşımı aradım dedim sana olumsuz maili geldi mi? Evet olumsuz maili geldi dedi. Yani mail gelmemesi olumsuz olduğu anlamına gelmemeli diye yorumlamak istiyorum o yüzden ısrarla :D Kaldı ki forumlarda ingilizcesi ana dili seviyesinde kişilerede anket maili gitmiş ancak olumlu maili gitmemiş. Bu durumu yoğunluğu kısmak için part part çağıracaklar şeklinde düşünmekte fayda var bence

Konuyu okuyanlar;