Umarım öyle değildir yaAnket mailiyle olumlu maili de almayanlar olumsuz gibi düşünebilir benim anladığım.
Olumlu olan herkes anket mailinden 2-3 saat sonra maili almış. İnsan ister istemez o şekilde düşünüyorUmarım öyle değildir ya
Bana da sadece anket maili geldi. Ama ikinci hafta girenlerden olumlu dönüş alan da olmamış henüz forumda gördüğüm kadarıyla. Eğer siz de mülakata ikinci hafta girdiyseniz ihtimalimiz var bence.Dün gelen anket maili sonrası gün içinde olumlu mail alan var mı?
Evet bende 2. Hafta girip olumlu/olumsuz mail alan görmedimBana da sadece anket maili geldi. Ama ikinci hafta girenlerden olumlu dönüş alan da olmamış henüz forumda gördüğüm kadarıyla. Eğer siz de mülakata ikinci hafta girdiyseniz ihtimalimiz var bence.
Bende ikinci hafta girdim takip ettiğim kadarıyla dün anket maili alanlara olumlu mail gitmemiş.Bana da sadece anket maili geldi. Ama ikinci hafta girenlerden olumlu dönüş alan da olmamış henüz forumda gördüğüm kadarıyla. Eğer siz de mülakata ikinci hafta girdiyseniz ihtimalimiz var bence.
17 temmuzda girdim Video Mülakatına. Dün saat 11de anket maili geldi ama olumlu olumsuz bir mail almadım henüz. Gelir sizce mail?Dün gelen anket maili sonrası gün içinde olumlu mail alan var mı?
Umarım bugün olumlu haberler alırız.17 temmuzda girdim Video Mülakatına. Dün saat 11de anket maili geldi ama olumlu olumsuz bir mail almadım henüz. Gelir sizce mail?
Bende 16 sında girdim şimdi anket maili geldi insallh olumluda gelir17 temmuzda girdim Video Mülakatına. Dün saat 11de anket maili geldi ama olumlu olumsuz bir mail almadım henüz. Gelir sizce mail?
Daha yeni olumlu alan arkadaşım var ilk sınavdan, yani süreç devam ediyor. Olumsuz dahi olsa kesinlikle mail geliyor.Mulakat icin degilde ilk yapilan ingilizce sinavinda bir arkadasim basarisiz olmus. Ama herhangibir mail almamis basarisiz olduguna dair. Bana sinavin ikinci asamasina devam edebilirsiniz , ilk sinaviniz olumlu sonuclandirmis yazisi gelirken ona bir mesaj gitmedi olumsuz diye.Daha yeni olumlu olduğuna dair mail alan arkadaşım var, mailde sorun yok ise gelecektir mutlaka. Olumsuz maili
Bu yazdığınızı okuduktan sonra ilk online sınava giren ve geçemeyen arkadaşımı aradım dedim sana olumsuz maili geldi mi? Evet olumsuz maili geldi dedi. Yani mail gelmemesi olumsuz olduğu anlamına gelmemeli diye yorumlamak istiyorum o yüzden ısrarlaMulakat icin degilde ilk yapilan ingilizce sinavinda bir arkadasim basarisiz olmus. Ama herhangibir mail almamis basarisiz olduguna dair. Bana sinavin ikinci asamasina devam edebilirsiniz , ilk sinaviniz olumlu sonuclandirmis yazisi gelirken ona bir mesaj gitmedi olumsuz diye.