25 temmuz'da sınava girdim ortalama 2 hafta süreceğini düşünerek 8 Ağustosa kadar mail beklemeye karar verdim vireup 5 soruda neredeyse çoğunda 2 dakika konuşmaya çalıştım ortalama üstünde bir performans yaptığını düşünüyorum ama henüz ne anket ne de olumlu olumsuz mail geldi inşallah 1-2 gün içerisinde gelir :)
Sınav Tarihi hariç her şeyimiz aynı

Kurul mülakatı daveti alan arkadaşlar acaba video mülakatıniz nasıl geçmişti bütün sorulara tam olarak b2 c1 seviyesinde mi cevap verdiler geçenler bilgi verirse seviniriz bekleyenler için genel bir kanı oluşur

• Like
Tepkiler: THYCANAVARI
Kurul mülakatı daveti alan arkadaşlar acaba video mülakatıniz nasıl geçmişti bütün sorulara tam olarak b2 c1 seviyesinde mi cevap verdiler geçenler bilgi verirse seviniriz bekleyenler için genel bir kanı oluşur
Merhaba 5 soruyu da süre bitene kadar takılmadan konuşmuştum. B2 seviyesindeyim . Ayın 25'inde sınava girdim dün olumlu mail geldi (anket maili gelmedi). Herkese başarılar dilerim.

25'inde girdim. dün mail geldi olumlu olduğuna dair. anket henüz gelmedi. sorularda süreye hiç bakmadım ama en az 1 dakika en çok da 1 dakika 30 saniye konuşmuşumdur soru başına. öyle sorular var ki saçmalamadan üstüne 2 dakika takılmadan veya tekrara düşmeden akıcı konuşmak büyük bir başarı sayılır. ingilizce seviyem C1 , son girdiğim yds notum 90 okuduğum bölüm de İngilizce olduğundan zorlanmamıştım pek tek sıkıntı verilen 30 saniyelik düşünme süresiydi. olay örgüsünü ve girişi kafanda kurana kadar bitiyor öyle olunca da konuşurken bir yandan cümleyi nasıl tamamlayacağını düşünmen gerekiyor.

25 temmuz'da sınava girdim ortalama 2 hafta süreceğini düşünerek 8 Ağustosa kadar mail beklemeye karar verdim vireup 5 soruda neredeyse çoğunda 2 dakika konuşmaya çalıştım ortalama üstünde bir performans yaptığını düşünüyorum ama henüz ne anket ne de olumlu olumsuz mail geldi inşallah 1-2 gün içerisinde gelir :)
Harikasınız umutlandim sayenizde umarım ...Bir şekilde bize de yanıt gelirse konuyu netlestirecegimizi dusunuyorum 🙏🏻

• Like
Tepkiler: avolition likes me
Arkadaşlar 16 sında girdim 26 sında anket maili geldi olumlu olumsuz hala ses yok benim gibi olanınız varmi gecemedikmi

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.