ben 10 nun da girdim bana 2 farklı anket geldı fakat baska da bır sey gelmedı beklemedeyım halen evet hayır bır sey soyleseler en azında bende onume bakayım evde kala kala bır hal oldu
Nasıl farklı iki anket size geldi . Neye göre bu kadar farklı geri bildirim oluyor anlayamiyorum değerlendirme merkezi rastgele mi yapıyor acaba

Bakalım bu sefer ne zaman gelecek. Umutlarınızı kaybetmeyin dostlar...
Bence olumsuz mailleri toplu yollayacaklar o yüzden bekletiyorlar. Son grup da girdikten sonra hepimize olumsuz mailler gelecek. Olumlu beklemenin bir mantığı yok diye düşünüyorum. 6 7 gün önce sınava girenlere bile olumlu mail gitmişken 1 ve 2.grubun şu durumda olumlu bir tarafı kaldığını sanmıyorum BENCE

• Like
Tepkiler: taco
Bence olumsuz mailleri toplu yollayacaklar o yüzden bekletiyorlar. Son grup da girdikten sonra hepimize olumsuz mailler gelecek. Olumlu beklemenin bir mantığı yok diye düşünüyorum. 6 7 gün önce sınava girenlere bile olumlu mail gitmişken 1 ve 2.grubun şu durumda olumlu bir tarafı kaldığını sanmıyorum BENCE
Ben 3.Gruptayım 22 sinde girdim mülakata. Benim tanıdığım birine 13 gün sonra geldi olumlu maili. O yüzden ümit kesmiyorum ama bilemedim..

Mantıklı görünüyor...Maalesef :/

Ben 19unda girdim hiçbir şekilde geri dönüş gelmedi olumsuz muhtelemen umudu kestim artık

Ben 19unda girdim hiçbir şekilde geri dönüş gelmedi olumsuz muhtelemen umudu kestim artık
Ben de 17sinde, anket disinda bir şey gelmedi, bu arada test ile ilgili arkadaşıma olumsuz mail gelmiş, geri donus yapılacak bence. En azından olumsuz olma ihtimaline hazır olalım oyle görünüyor. Ben yüz yüze de ingilizce mülakati geçmiştim. Sadece videoya bağlı olumsuz gelmesi mantikli gelmiyor test çok zordu ve onu geçtik...Ama yapay zeka işte, muhtemelen olumsuz gelecek. Yine de tebrikler bize 🙏🏻

25 temmuz'da sınava girdim ortalama 2 hafta süreceğini düşünerek 8 Ağustosa kadar mail beklemeye karar verdim vireup 5 soruda neredeyse çoğunda 2 dakika konuşmaya çalıştım ortalama üstünde bir performans yaptığını düşünüyorum ama henüz ne anket ne de olumlu olumsuz mail geldi inşallah 1-2 gün içerisinde gelir :)

• Like
Tepkiler: rosemarrian

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.