Size önerim mülakat sonucunuz olumlu olup sağlık süreci tamamlanana kadar iştrnn ayrılmamanız. Yoksa mağdur olabilirsiniz . Zaten turkish technic teklif verdiğinde çalışanlar için uyarıda bulunuyor hemen ayrılmayın diye.
Buradan çıkmam gerek,burdan çıktıktan sonra da yeni bir işe girmem gerekir çünkü thy de 6 ay sürebilirse o 6 ay ne yapcağım artı olarak hala sınav maili bile gelmedi acaba kesin gelecek mi ?

Buradan çıkmam gerek,burdan çıktıktan sonra da yeni bir işe girmem gerekir çünkü thy de 6 ay sürebilirse o 6 ay ne yapcağım artı olarak hala sınav maili bile gelmedi acaba kesin gelecek mi ?
Kesin birşey söyleyemeyeceğim çünkü 2 gün önce hiç sınava girmeden olumsuz mail alanlar olmuş malesef. Ama ben ilk günden beri bekliyorum hala bir gelişme yok umudum davet maili gelmesi yönünde.

• Like
Tepkiler: zesdia
Teknik Destek Personeli ilanı açıldığı ilk gün başvuru yaptım. 2 gün önce akşam saatlerinde değerlendirme merkezine girdiğimde sınav portalı gibi birşey yüklenmiş ve tamamlanmış yazıyor. Detay yaptığımda Üzerinize atanmış bir değerlendirme bulunmamaktadır. yazıyor. Acaba 7 ay önce girdiğim sınav ve mülakatları tekrar bu başvuruda değerlendiriyorlar mı başkası böyle bir durum yaşadımı?
bende de aynısı yazıyor 7 gün önce değerlendirme tamamladı yazıyor tıklayınca Üzerinize atanmış bir değerlendirme bulunmamaktadır yazıyor mailimi de kontrol ettim fakat olumlu veya olumsuz bir geri dönüş yok

• Like
Tepkiler: zesdia
bende de aynısı yazıyor 7 gün önce değerlendirme tamamladı yazıyor tıklayınca Üzerinize atanmış bir değerlendirme bulunmamaktadır yazıyor mailimi de kontrol ettim fakat olumlu veya olumsuz bir geri dönüş yok
ya umarım hata yoktur ve mail alırız zaten süreç çok yavaş ilerliyor,31 mart gecesi ilan yayından kalkıyormuş.

Arkadaşlar sınav davet maili alan var mı 2 aydan fazladır bekliyorum.Acaba hiç dönüş sağlanmayacak mı ?

Arkadaşlar sınav davet maili alan var mı 2 aydan fazladır bekliyorum.Acaba hiç dönüş sağlanmayacak mı ?
Dönüş yapılır.İlanın açık kalması süreci uzatıyor.Hem uçak bakım teknisyeni ilanı hem teknik destek personeli ilanında yığılmalar var.İK hafta içi sabihada mülakat yapıyor,hafta sonu floryada sınav yapıyorlar.Part part işe başlatmayı planlıyorlar büyük ihtimal.

• Like
Tepkiler: zesdia ve Sin10

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.