Sin10

Üye
1 Ağu 2023
116
50
0
Teknik Destek Personeli ilanı açıldığı ilk gün başvuru yaptım. 2 gün önce akşam saatlerinde değerlendirme merkezine girdiğimde sınav portalı gibi birşey yüklenmiş ve tamamlanmış yazıyor. Detay yaptığımda Üzerinize atanmış bir değerlendirme bulunmamaktadır. yazıyor. Acaba 7 ay önce girdiğim sınav ve mülakatları tekrar bu başvuruda değerlendiriyorlar mı başkası böyle bir durum yaşadımı?

Teknik Destek Personeli ilanı açıldığı ilk gün başvuru yaptım. 2 gün önce akşam saatlerinde değerlendirme merkezine girdiğimde sınav portalı gibi birşey yüklenmiş ve tamamlanmış yazıyor. Detay yaptığımda Üzerinize atanmış bir değerlendirme bulunmamaktadır. yazıyor. Acaba 7 ay önce girdiğim sınav ve mülakatları tekrar bu başvuruda değerlendiriyorlar mı başkası böyle bir durum yaşadımı?
Eski sınavınızı görüntülüyor olabilirsiniz. Çünkü geçmiş sınavlarda detay dediğinizde bahsettiğiniz ekran ile karşılaşıyorsunuz. Eski sınavınız üzerinden değerlendirme yapacaklarını zannetmiyorum.

• Like
Tepkiler: Sin10
Eski sınavınızı görüntülüyor olabilirsiniz. Çünkü geçmiş sınavlarda detay dediğinizde bahsettiğiniz ekran ile karşılaşıyorsunuz. Eski sınavınız üzerinden değerlendirme yapacaklarını zannetmiyorum.
Evet eski sınavlarda da böyle duum var ama bu 2 gün önce aktif edilmiş ve tamamlanmış.Sizce ne olabilir ?

Evet eski sınavlarda da böyle duum var ama bu 2 gün önce aktif edilmiş ve tamamlanmış.Sizce ne olabilir ?
Bilgim yok bakalım aynı durumu yaşayan başka bir arkadaşımız varsa cevap verir. Size sınav maili gelmiş ve gözden kaçırmış olabilir misiniz ?

• Like
Tepkiler: Sin10
Bilgim yok bakalım aynı durumu yaşayan başka bir arkadaşımız varsa cevap verir. Size sınav maili gelmiş ve gözden kaçırmış olabilir misiniz ?
Maillerimi iyice kontrol ettim hiç birşey yok . Tam tarih ve saati 09.02.2024 saat 20:47 de olmuş. Online sınav da yapılsa o saatte olcağını düşünmüyorum.ss atarak gösterebilseydim keşke.

Bende başvuru yaptım. Genelde sınav daveti ilan yayından kalkmadan gelmiyor siz önceki sınavi görmüş olabilirsiniz yada sistemseldir belki

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.