THYTEKNİK Turkish Technic Teknik Destek Personeli

Sin10

Sin10

HavaPersonel.Com
Teknik Destek Personeli ilanı açıldığı ilk gün başvuru yaptım. 2 gün önce akşam saatlerinde değerlendirme merkezine girdiğimde sınav portalı gibi birşey yüklenmiş ve tamamlanmış yazıyor. Detay yaptığımda Üzerinize atanmış bir değerlendirme bulunmamaktadır. yazıyor. Acaba 7 ay önce girdiğim sınav ve mülakatları tekrar bu başvuruda değerlendiriyorlar mı başkası böyle bir durum yaşadımı?

admin

admin

Admin
Moderatör
Teknik Destek Personeli ilanı açıldığı ilk gün başvuru yaptım. 2 gün önce akşam saatlerinde değerlendirme merkezine girdiğimde sınav portalı gibi birşey yüklenmiş ve tamamlanmış yazıyor. Detay yaptığımda Üzerinize atanmış bir değerlendirme bulunmamaktadır. yazıyor. Acaba 7 ay önce girdiğim sınav ve mülakatları tekrar bu başvuruda değerlendiriyorlar mı başkası böyle bir durum yaşadımı?
Eski sınavınızı görüntülüyor olabilirsiniz. Çünkü geçmiş sınavlarda detay dediğinizde bahsettiğiniz ekran ile karşılaşıyorsunuz. Eski sınavınız üzerinden değerlendirme yapacaklarını zannetmiyorum.

Sin10

Sin10

HavaPersonel.Com
Eski sınavınızı görüntülüyor olabilirsiniz. Çünkü geçmiş sınavlarda detay dediğinizde bahsettiğiniz ekran ile karşılaşıyorsunuz. Eski sınavınız üzerinden değerlendirme yapacaklarını zannetmiyorum.
Evet eski sınavlarda da böyle duum var ama bu 2 gün önce aktif edilmiş ve tamamlanmış.Sizce ne olabilir ?

admin

admin

Admin
Moderatör
Evet eski sınavlarda da böyle duum var ama bu 2 gün önce aktif edilmiş ve tamamlanmış.Sizce ne olabilir ?
Bilgim yok bakalım aynı durumu yaşayan başka bir arkadaşımız varsa cevap verir. Size sınav maili gelmiş ve gözden kaçırmış olabilir misiniz ?

Sin10

Sin10

HavaPersonel.Com
Bilgim yok bakalım aynı durumu yaşayan başka bir arkadaşımız varsa cevap verir. Size sınav maili gelmiş ve gözden kaçırmış olabilir misiniz ?
Maillerimi iyice kontrol ettim hiç birşey yok . Tam tarih ve saati 09.02.2024 saat 20:47 de olmuş. Online sınav da yapılsa o saatte olcağını düşünmüyorum.ss atarak gösterebilseydim keşke.

Q

qwerty

HavaPersonel.Com
Bende başvuru yaptım. Genelde sınav daveti ilan yayından kalkmadan gelmiyor siz önceki sınavi görmüş olabilirsiniz yada sistemseldir belki

Q

qwerty

HavaPersonel.Com
Bende başvuru yaptım. Genelde sınav daveti ilan yayından kalkmadan gelmiyor siz önceki sınavi görmüş olabilirsiniz yada sistemseldir belki
Kontrol ettim doğru 3 gün önce tamamlanmiş gözüküyor hata vardir sistemde bence

admin

admin

Admin
Moderatör
Muhtelemen yakında size sınav mailleri gelecek

M

Magnox

HavaPersonel.Com
Ne zaman mail gelir sınav için sizce?

Latife

Latife

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar bana mülakat maili geldi gemel yetenek ve ing olacakmış nasıl oluyor ne gibi konuşardan sorumluyuz?

Q

qwerty

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar bana mülakat maili geldi gemel yetenek ve ing olacakmış nasıl oluyor ne gibi konuşardan sorumluyuz?
genel yetenek muhakeme ağırlıklı oluyor , muhakeme soruları çözün ve görsel kavrama şekli sürdürme falan

M

Magnox

HavaPersonel.Com
henüz mail gelmeyenler için ne zaman haber gelir, hafta hafta parça halinde mülakatmı yapıcaklar acaba

A

Aviation-737

HavaPersonel.Com
İlan kapatılmamış henüz. Kimseye mail gönderildiğini düşünmüyorum.

A

artıkkullanıcıadıyok

HavaPersonel.Com
İlan kapatılmamış henüz. Kimseye mail gönderildiğini düşünmüyorum.
bana çarşamba günü tdp için sınav daveti geldi.bugün sınava gideceğim.çevremdeki birkaç arkadaşada mail gitmemiş büyük ihtimal başvuru fazla ve 2 gruba bölmüş olabilirler.

A

Aviation-737

HavaPersonel.Com
bana çarşamba günü tdp için sınav daveti geldi.bugün sınava gideceğim.çevremdeki birkaç arkadaşada mail gitmemiş büyük ihtimal başvuru fazla ve 2 gruba bölmüş olabilirler.
Olabilir. Sınav sonrasında sınava dair bilgilendirme yapar mısınız?

M

Magnox

HavaPersonel.Com
Bencede muhtemelen gruplara ayırdılar sonuç olarak başvuru yapan herkes sınava giricek tekte herkesi yapmak sayı çoksa zor olur, önümüzdeki haftalarda kalanlarıda yapıcakalar o zaman

A

artıkkullanıcıadıyok

HavaPersonel.Com
Olabilir. Sınav sonrasında sınava dair bilgilendirme yapar mısınız?
sınavda 30 soru 25 dakika genel yetenek , 30 soru 25 dakika ingilizce var.Sorular için büyük ihtimal havuz vardır.Genel yetenekte süreni iyi kullan yapamadığını atla sonra bakarsın.İngilizcende iyiyse rahatlıkla mülakat aşamasına geçersin.

Konuyu okuyanlar;