Teknik Destek Personeli ilanı açıldığı ilk gün başvuru yaptım. 2 gün önce akşam saatlerinde değerlendirme merkezine girdiğimde sınav portalı gibi birşey yüklenmiş ve tamamlanmış yazıyor. Detay yaptığımda Üzerinize atanmış bir değerlendirme bulunmamaktadır. yazıyor. Acaba 7 ay önce girdiğim sınav ve mülakatları tekrar bu başvuruda değerlendiriyorlar mı başkası böyle bir durum yaşadımı?
Hocam bende ocakta başvurdum ve 3 hafta falan sonra değerlendirme tamamlandı yazıyor ancak ilk sınav maili gelmedi henüz.Geçen yaz yapısal ilanında tüm süreçlerden geçip son mülakatta elenmiştim üniversite 2.sınıftım .O değerlendirmeyi mi kullanıyorlar acaba.İnsan kaynakları böyle bişey olmadığını söyledi ama bilemedim

Hocam bende ocakta başvurdum ve 3 hafta falan sonra değerlendirme tamamlandı yazıyor ancak ilk sınav maili gelmedi henüz.Geçen yaz yapısal ilanında tüm süreçlerden geçip son mülakatta elenmiştim üniversite 2.sınıftım .O değerlendirmeyi mi kullanıyorlar acaba.İnsan kaynakları böyle bişey olmadığını söyledi ama bilemedim
Bende tam bilmiyorum o kadar uzadı ki süreç hala bekliyoruz. Onlarda tam bilgi vermiyor.

Bir değişiklik var mı,Üzerinize atanmış bir değerlendirme bulunmamaktadır. Böyle yazıyor bendede çağırmıcaklar mı demek oluyor bu
Herhangi bir değişiklik yok bende de 09.02.2024 te öyle birşey geldi bir anlamı yok sanırım. Çağıracaklarını düşünüyorum ben ama ne zaman bilmiuorum.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.