Pozisyon veya İlan Adı
Take-Off Cadet (Yetiştirilmek Üzere II. Pilot Aday Adayı)
Hocam selamlar öncelikle tebrik ve teşekkür ederim çok güzel bir özet ve bilgilendirme olmuş. Ben de crm retestim şu an bu sürece en iyi nasıl hazırlanılır, profesyonel bir destek aldınız mı, son sefer stresi yaşadınız mı
Merhaba, crm retest süreciniz nasıl geçti

Merhaba, öncelikle tebrik ederim ve bilgi paylaşımınız için teşekkür ederim. En son olumlu mailinizi aldıktan ne kadar süre sonra eğitime başladınız acaba? İş teklifinden sonra, eğitimden önce askerliğimi yapabilir miyim ona göre tarih tercihi yapacağım ondan merak ettim. Şimdiden çok teşekkürler.

merhabalar, kurul mülakatı sonrası aynı gün kurula girdiğiniz kişilere de ön sağlık maili aynı gün mü geldi yoksa farklı günlerde de gelebiliyor mu acaba?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.