hocam kkk için karne yoksa antikor testi yapılıyor eğitime başlanırsa. sarıhumma da aynı şekilde olmadıysan eğitime başlayınca olursun dert etmeyin.Kkk naptiniz ? Aile hekiminden mi yapiliyormus ?
hocam kkk için karne yoksa antikor testi yapılıyor eğitime başlanırsa. sarıhumma da aynı şekilde olmadıysan eğitime başlayınca olursun dert etmeyin.Kkk naptiniz ? Aile hekiminden mi yapiliyormus ?
Mail attım donduler. Sonra da dahili numara verip arayabilirsiniz dediler. Antikor testini enfeksiyon bölümünde yaptırıp eğer aşıya gerek yoksa kaşeli imzalı kagit gerek varsa da eczaneden alıp aile hekimine vurdurabilirmisiz. Sarihumma olayı da evet dediğin gibi olacakmış. Seyahat sağlık merkezi aşı yapmıyor Thy göndermeden.hocam kkk için karne yoksa antikor testi yapılıyor eğitime başlanırsa. sarıhumma da aynı şekilde olmadıysan eğitime başlayınca olursun dert etmeyin.
Merhaba, Kabin Memurluğu mesleği için THY'nin istediği aşılar hakkında tam olarak bilgi sahibi olmayan üyelerimiz var. Rica etsem istenen aşıları ve bu aşıların nasıl yapılacağına dair kısa bir yazı oluşturur musunuz? Instagram tarafında paylaşmayı düşünüyoruz. Şimdiden işbirliğiniz için teşekkür eder, iyi günler dileriz. @Dante48Mail attım donduler. Sonra da dahili numara verip arayabilirsiniz dediler. Antikor testini enfeksiyon bölümünde yaptırıp eğer aşıya gerek yoksa kaşeli imzalı kagit gerek varsa da eczaneden alıp aile hekimine vurdurabilirmisiz. Sarihumma olayı da evet dediğin gibi olacakmış. Seyahat sağlık merkezi aşı yapmıyor Thy göndermeden.
KKK asi kartina e-devlet uzerinden ulasabiliyorsaniz oradan almaniz yeterli. Ulasamiyorsaniz oncelikle enfeksiyon ve klinik mikrobiyoloji bolumunden randevu almaniz gerekiyor. Orada durumu izah edin. KKK icin antikor testi lazim oldugunu soyleyebilirsiniz. Doktor IgG ve IgM degerlerine bakmak icin kan tahlili isteyecek. Sonucunuzu aldiktan sonra eger bagisikliginiz varsa rapora kase ve imza bastirip yaniniza alin ve onu goturun, bu yeterli olacak dendi bana. Eger bagisikliginiz yoksa asiyi alip aile hekiminde vurdurabilirsiniz. Daha sonra karti veya raporunuzu ayni sekilde almayi unutmayin. (Aile hekiminden de ayni islemler yapilabilir mi bilmiyorum ben randevu alamadim dolu oldugu icin direkt enfeksiyon bolumune gittim. Ozel lab.`dan da fiyat aldim 2000 TL olarak fiyat verdiler test icin. O testi de alip doktora goturup kase ve imza vurdurabilirsiniz.)Merhaba, Kabin Memurluğu mesleği için THY'nin istediği aşılar hakkında tam olarak bilgi sahibi olmayan üyelerimiz var. Rica etsem istenen aşıları ve bu aşıların nasıl yapılacağına dair kısa bir yazı oluşturur musunuz? Instagram tarafında paylaşmayı düşünüyoruz. Şimdiden işbirliğiniz için teşekkür eder, iyi günler dileriz. @Dante48
Merhaba, imza için herhangi bir bilgilendirme yaptılar mı sizeSelamlar, güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Umarım herkes için hayırlısı olur.
24.06.2025 tarihinde Class-1 ile birlikte işe giriş muayenesine katıldım.
Kapalı zarf halinde teslim etmiş olduğunuz Class-1 dosyalarınız doktor tarafından inceleniyor. İncelemenin ardından İK sizinle iletişime geçecektir denilerek muayene sürecim tamamlandı.
Kurul Mülakatı Sonuç Maili(Olumlu) ->27.06.2025
Sağlık Süreç Sonucu Maili(Olumlu) -> 30.06.2025
Maalesef ilk mesajımı düzenleyemedim tarih özetinin tamamlanabilmesi için yetkisi olan arkadaşlar bu tarih bilgilerini de ilk mesaja ekleyebilir.
Ben 4 temmuzda teslim ettim bugün işe giriş muayenesi süreci olumlu sonuçlanmıştır en kısa sürede filo planlama için iletişime geçilecektir diye mail attılarSağlık raporunu teslim ettikten sonraki aşamaları ben de merak ediyorum.![]()
Çok sevindim vallaBen 4 temmuzda teslim ettim bugün işe giriş muayenesi süreci olumlu sonuçlanmıştır en kısa sürede filo planlama için iletişime geçilecektir diye mail attılar
Çok teşekkür ederim inşallah size de en kısa zamanda güzel haberler gelirÇok sevindim valla. Hayirli olsun. Kabin içinde darisi basimiza artık.
Hocam selamlar öncelikle tebrik ve teşekkür ederim çok güzel bir özet ve bilgilendirme olmuş. Ben de crm retestim şu an bu sürece en iyi nasıl hazırlanılır, profesyonel bir destek aldınız mı, son sefer stresi yaşadınız mıSelamlar, güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Umarım herkes için hayırlısı olur.
24.06.2025 tarihinde Class-1 ile birlikte işe giriş muayenesine katıldım.
Kapalı zarf halinde teslim etmiş olduğunuz Class-1 dosyalarınız doktor tarafından inceleniyor. İncelemenin ardından İK sizinle iletişime geçecektir denilerek muayene sürecim tamamlandı.
Kurul Mülakatı Sonuç Maili(Olumlu) ->27.06.2025
Sağlık Süreç Sonucu Maili(Olumlu) -> 30.06.2025
Maalesef ilk mesajımı düzenleyemedim tarih özetinin tamamlanabilmesi için yetkisi olan arkadaşlar bu tarih bilgilerini de ilk mesaja ekleyebilir.
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.