Mail olarak bana sonuclar geldigi icin telefon numarasi bilmeme gerek yok.iletisim numarasini aradim caliyorda cevap veren gok.seni arayan insan kaynaklari oldugunu varsayiyorum.1.agizdan bilgi almis olurduk.neyse numarada yoksa bayram sonrasi goruruz artik

• Like
Tepkiler: askarabat75
Arkadaşlar durum şu beklemekten başka şansıniz yok Allah kısmet ettiyse tabiki olacaktır tekrar söylüyorum benim bı ümidim yok hedefim kpss bolbol çalışıp emeğimin karşılığıni alırım isallah herkesin emeği isallah boşa çıkmaz iyi akşamlar herkese

• Like
Tepkiler: askarabat75
Online sinav dan sonra beni mulakata cagirdilar gittigim yerde kalabalikti . Bu konuyu farkli yerlere cekmeye gerek yok cagirilanlar olmus veya olmamis herkes hakkinda hayirlisi olsun kimse burda yanlis bilgi cabasinda degil basina geleni paylasiyoruz duymak istediklerinizi degil

Sabah 10 da idi mulakat 12 gibi aldilar kalabalikti tek tek aldilar. Olumlu olumsuz geri donus yapilcak dediler yanlis hatirlamiyosam ayin 30 da girdim mulakata 15 gunu gecti mail yada arayan olmadi . Biraz arastirdim bayramdan sonra olumlu olumsuz geri donus yapabilirler.
Selamunaleykum işe alındinizmi varmi.bi gelisme

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.