Yanlis bilgi verip insanlarin heveslerini kirmayin.muhendislik yarida biraktim.iyi derecede ingilizcem var. Uc testinde nerdeyse tamamini dogru yaptigimi dusunuyorum.on gorusme yaptilar gibi sozlere inanmayin.sinav sonucuna gore arasalar beni ararlardi.ve daha oncedende diger mulakatlara girdigim icin kimseyi aramiyolar maille donus yapiyorlar ve surecleri hep boyle uzun.insanlari boyle yonlendirip ne amacliyorsunuz onuda anlamadim
İnşallah hayırlısı dilemek ve beklemekten başka elimizden bişey gelmiyor maalesef bayramdan sonra inşallah 🤲

Kimsenin yanlış bilgi verdiği yok başımdan ne geçtiyse harfien doğrudur bende full çektim 3 sınavı toplasan belki 1 2 yanlış ya var ya yok bende kamuda çalıştım yıllarca kim bilerek yalan söylüyor ise bu platforma da Allah belasını versin kim yanlış bilgi verip insanları kandırıyor ise Allah belasını versin. Umarım açıklayıcı olmuştur.

2018 den beri sinavlarina ve mulakatlarina giriyorum 8 veya 9 kere mulakatlarina gitmisimdir.sadece bir kere telefonla aranip mulakata cagirildim oda tci kabin ici bolumu aramisti ondada online sinav olmadigindan telefonla arayip mulakata cagirdilar online sinav olupta telefonla arandigini ilk defa duyuyorum.bu arada stajimida thy teknik sabiha gokcende yaptim.en kotu zaten olumsuz da olsa donus yapiyorlar.

• Like
Tepkiler: burakkoyuncu0
Online sınav demedim güzel kardeşim ben ön görüşme olduğunu ve bir kaç güvenlik sorusu ve nerede çalıştığını sordular dedim benim kaantimce bende sınavda başarılı olanlarida bı eleme usulü var 10 bin kişi başvuru yapmış sadece kariyerde 5 bin kişi başvuru yapmış eleme usulü çok diye düşünüyorum başarılı olupta ikinci bı eleme olmuş olabilir diye düşünüyorum benim sitemim sistemin çok ağır ve bilgi verici olmaması

• Like
Tepkiler: askarabat75
Online sınav demedim güzel kardeşim ben ön görüşme olduğunu ve bir kaç güvenlik sorusu ve nerede çalıştığını sordular dedim benim kaantimce bende sınavda başarılı olanlarida bı eleme usulü var 10 bin kişi başvuru yapmış sadece kariyerde 5 bin kişi başvuru yapmış eleme usulü çok diye düşünüyorum başarılı olupta ikinci bı eleme olmuş olabilir diye düşünüyorum benim sitemim sistemin çok ağır ve bilgi verici olmaması
Evet arkadaşlar şu kesin ki süreç gerçekten çok ağır işliyor ve bilgi verilmiyor ama olumsuz da olsa dönüş maili gönderirler diye düşünüyorum ve bunun yanı sıra sadece tss bünyesinde Ahmet bolat başkan binlerce personel alımı olacagini açıklamıştı.

Online sinav olupta telwfonla arayip on gorusme yapildigini ilk defa duydum dedim zaten.yanlis okudun yazdigimi galiba.teknik sinavida 7 bin kusur sinava girerdi 300 kisi mulakata kalirdi 250 kiside mulakatta elenirdi 50 kisi kazanmis olurdu.yaptigim cevaplari biliyorum gormeden neye gore eleyecekler onu anlamadim sartlarini zaten ilanda belirtmis gorusme olmadan elenecek sebebim yok.

Belkide bı süre sonra mülakata çağıracaklar olabilir sürecin nasıl gittiğini bilmediğimiz için net teşhis koyamıyoruz bende bu şekil oldu belkide 2 grubu bayramdan sonra mülakata çağıracaklar zaman herşeyin ilacı ama dediğim gibi benim buradan bı ümidim yok Hedef KPSS

Arayan numarayi yazin ben simdi arayip buraya verdikleri cevabi yazayim.eger oyle bisey varsa bu kadar kiside beklememis olur elemislerse sebebini ogrenip beklememis oluruz

BRK Kardeşim Thy numarası sonu 63 63 bide daha önce girdiysen bilmen gerekiyordu ben sildim 10 gün oldu 0212 li bı numara bide söyle bı durum var sen arayamiyorsun numarayı bulsakta sonuç yok

Sen hiçbir şekilde ulaşamıyorsun karşında bı muhatap yok sonunun 6363 olduğunu hatırlıyorum 0212 olduğunu da hatırlıyorum

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.