Hmm anladım ben o binada lise stajı yapmıştım 7 sene önce orda tss nin yeri var çünkü ondan sordum. Sizin peki iş tecrübeniz var mı
Benim işim başka alanda . Ama ingilizceyi çok onemsediklerini söylediler ingilizcem iyi olduğu için çağrılmış olabileceğimi düşünüyorum

Mülakat Türkçeydi, İngilizce sadece sınav sonucuna bakıp yeterli olduğunu belirttiler, kendimden bahsetmemi istediler genel olarak iş tecrübeleri hakkında konuştuk ve pozisyon ayrıntılarindan bahsettiler onlar da, mülakat online di evet
Peki lokasyon olarak çalışacağınız yeri söylediler mi. Anadolu yakası muhabbeti fln vardı sanırım

Hrpeak
Teşekkür ederim sizin de hakkınızda hayırlısı olsun umarım güzel dönüşler alırsınız
Hocam özel değilse maaş teklifi için bir aralık verebilir misiniz? Net maaş vermek etik olmayabilir ama bir aralık verebilirseniz hem etik dışı olmaz hem de diğer adaylar için fikir olur en azından.

• Like
Tepkiler: denemelik

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.