Gerçekten miBu mesajı paylaştıktan sonra olumlu maili geldi![]()
Ben de 5 nisanda girdim aynı pozisyon için mülakata hala dönüş olmadı. Sizin mesajınız bir umut oldu
Gerçekten miBu mesajı paylaştıktan sonra olumlu maili geldi![]()
Siz sınava girdiniz miGerçekten mipeki is teklifi seklinde mi geldi mailiniz ayrıntıları verebilir misiniz?
Ben de 5 nisanda girdim aynı pozisyon için mülakata hala dönüş olmadı. Sizin mesajınız bir umut oldu
Mülakat Türkçeydi, İngilizce sadece sınav sonucuna bakıp yeterli olduğunu belirttiler, kendimden bahsetmemi istediler genel olarak iş tecrübeleri hakkında konuştuk ve pozisyon ayrıntılarindan bahsettiler onlar da, mülakat online di evetPeki mülakat türkçe mi oldu ingilizce mi oldu online mı girdiniz nasıl oldu
Evet sınav ve ardından mülakatSiz sınava girdiniz mi
Evet ben de şaşırdımGerçekten mipeki is teklifi seklinde mi geldi mailiniz ayrıntıları verebilir misiniz?
Aynı pozisyon fakat görüşme şekli vs farklı olmus. Bizim mülakat online değildi ve sonunda ingilizce kısmı oldu. Size pozisyon hakkında ne bilgi verdiler ne iş yapacaksınız tam olarakMülakat Türkçeydi, İngilizce sadece sınav sonucuna bakıp yeterli olduğunu belirttiler, kendimden bahsetmemi istediler genel olarak iş tecrübeleri hakkında konuştuk ve pozisyon ayrıntılarindan bahsettiler onlar da, mülakat online di evet
Hangi sektörde hangi pozisyon için iş tecrübeniz oldu peki ?Mülakat Türkçeydi, İngilizce sadece sınav sonucuna bakıp yeterli olduğunu belirttiler, kendimden bahsetmemi istediler genel olarak iş tecrübeleri hakkında konuştuk ve pozisyon ayrıntılarindan bahsettiler onlar da, mülakat online di evet
Mülakat Türkçeydi, İngilizce sadece sınav sonucuna bakıp yeterli olduğunu belirttiler, kendimden bahsetmemi istediler genel olarak iş tecrübeleri hakkında konuştuk ve pozisyon ayrıntılarindan bahsettiler onlar da, mülakat online di evet
Sanırım pozisyonda başlayanlar ilk olacakmış bu ilanla öyle duymuştum o yüzden net direkt bir şey söylemediler ama genel bahsettikleri acentelerle yürütülen süreçlerde görev alacak olmaktiAynı pozisyon fakat görüşme şekli vs farklı olmus. Bizim mülakat online değildi ve sonunda ingilizce kısmı oldu. Size pozisyon hakkında ne bilgi verdiler ne iş yapacaksınız tam olarak![]()
Çok sevindim sizin adınıza hayırlı olsunEvet ben de şaşırdımiş teklifi şeklinde geldi evet gerekli evraklar listesiyle birlikte. Size de bugünlerde dönüş olur diye düşünüyorum umarım olumlu dönüş alırsınız siz de
![]()
Bir kargo şirketinde Telemarketing Satış Sorumlusu olarak çalışmıştım, şu an da farklı bir yerde İhracat Satış Sorumlusu olarak çalışıyorumHangi sektörde hangi pozisyon için iş tecrübeniz oldu peki ?
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.